Aldguth Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O intrebare rapida. Cat mi-ar lua sa ajung la endgame content pe retail? Quote
Animosity Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 well ... depinde ... :)) daca ai prietenii sa te ajute cu ceva gear & $$$ ... daca ai access la bottin` software ... daca faci parte dintrun clan activ .. and so on :P pot doar sa speculez anyways .. pt ca nu am jucat retail ... dar dupa capshoru meu ... sa zic vreo luna si ceva ... pt max lvl .. si inca vreo luna pentru all the endgame shinny gear Quote
Razvan Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 aldguth eu iti recomand sa nu te mai apuci acuma.. mai bine joci pe arion 4x (lineage.ro). Pe retail daca nu ai prieteni nu o sa te ajute nimeni, o sa intalnesti numai bots, o sa iti trebuiasca bufferi carora trebuie sa le platesti conturile.. si mai ales daca n-ai jucat niciodata lineage nu faci asa de usor level. Nu stiu cum sta treaba acuma dar pe c4 nu faceai level 78 (sau cat o fi maxim acuma) intr-o luna juma`.. Quote
Animosity Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Din cate stiu ... lvl max acum e 85 pe main (desi ma indoiesc ca urca careva peste 83 ... last lvl u get skills right ?) si 80 pe subclase ... si la cat de mult au simplificat jocul ... intro luna si o idee daca te chinui oleaca ... urci in 80 Quote
jimmy89 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 da, dar pe retail, daca stai sa te gandesti mai bine, e alt joc, spre deosebire de dex :) si alta cronica. freya, sau care e ultimul update ? multe zone noi, iteme noi, instante, questuri... multe difertite oricum :) cred ca nu s-a bagat hi5 inca la US/EU... PS: poti sa cumperi ss de D si C de la grocery Quote
SidoX Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 andix here , bitch gave me suspend -_- ... ce versiune are oficialul ? Quote
Phyxyon Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cine mai are un caracter pe Arion si nu are nevoie de el? Level ~60 imi trebuie ori Destro ori suporti / healeri . Quote
uLise Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ~Arrow~ joaca L2 ^_^ Birdy pe ce server mai joci L2 ? Quote
2ndAldguth Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Multam. Cu hellbound am incercat sa joc dar primesc eroare cand sa imi fac toonul. Asa ceva nu mi s-a mai intamplat o.O Quote
Stryke Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Multam. Cu hellbound am incercat sa joc dar primesc eroare cand sa imi fac toonul. Asa ceva nu mi s-a mai intamplat o.O E problema dexului. Nu e clientul tau de vina. Quote
Animosity Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Birdy pe ce server mai joci L2 ? pe o mini-panarama de serv called http://l2world.org/ Rates: XP: x20 SP: x25 Drop: x15 Spoil: x20 Adena: x30 Quest Drop: x7 Quest Reward: x4 Raid Boss drop: x3 Grand Boss drop: x3 Manor: x2 Rate Extract Fish: x2 General: NPC: Full NPC Buffer: All buffs PP,SE,EE,WH,WC,OL,BD,SS,Cats! GM Shop: Up to B Weapons, armors, Jewels, Shots, Consumables Potions, Quest items for Clan level, Pets, accsesoars etc etc etc... Skill Enchanter: Support Enchant skill form all character class Global GK: Support Enchant skill form all character class Mammon's: Custom Mammon's in Giran town and use all function from original mammon's. All unseal and special ability for Dynasty, Icarus work 100%. Coin Manager: Can use this npc for Delevel,Remove Clan Wait,Recive Clan Point,Recive Recommend and Reset Karma. Class Master: Not for FREE ! [1 class transfer - Cost: 100,000 Adena.][2 class transfer - Cost: 1,000,000 Adena.][3 class transfer - Cost: 10,000,000 Adena; 5,000,000 Ancient Adena. Reward: Giant's Codex.] Quote
Spydy Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cine mai are un caracter pe Arion si nu are nevoie de el? Level ~60 imi trebuie ori Destro ori suporti / healeri . Pune mana si fa char de zaken nu cere cu miloaga :D Quote
Guest Randomguy28 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 N-am mai avut treaba cu l2 de vreun an , vad ca lineage.ro moare usor , as incerca RPG-club se merita ? daca da de unde iau si eu clientu mai rapid Quote
JarziNho Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Te caci pe el RPG, cand vezi ca altii farmeaza x15 si tu x5. Sau daca esti farmer inrait poti sta solo(+buffer) sa farmezi cam 120 de ore sa faci 3rd class. Lineage 2 in general nu se mai merita. Quote
Stryke Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 N-am mai avut treaba cu l2 de vreun an , vad ca lineage.ro moare usor , as incerca RPG-club se merita ? daca da de unde iau si eu clientu mai rapid Download gracia final : torrent : http://filelist.ro/details.php?id=69171 direct download : http://games.on.net/file/26578/Lineage_II_Chaotic_Throne_Gracia_Final_Live_Client Dar e Gracia, la final vei avea nevoie de un asa zis "constant party" .. depinde de tine cat timp vrei iti mai petreci in joc. Dar da, are activitate bunicica, destule parti de war ale serverului, si cakes pentru vitality se pot cumpara si cu 10kk. Intre timp verifica Silent Valley (din aden) de obicei e cam tot timpul un "cake" acolo. Si ii dau dreptate si la Jarzinho, in general e tot mai mult de farmat :) De pe rpg : http://www.megaupload.com/?d=TII24E8F PoV: Sd Size: 317 MB Length: 08:54 min Just 4 pvps 9v9 versus ooc bobs afl. Quote
jimmy89 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 buhahaha At the end of octomber dex will go Gracia Final . details here we estimate that untill then fortresses and some other big fixes will be ready . http://dex.lineage.ro/index.php/topic,67809.msg934528.html#new Quote
JarziNho Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Fuck it :-s. Am spart arma ca bolovanu :)). Cat mai costa o arcana mace cu acumen pa dex? Quote
Buugy Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Daca o sa fie la fel de buguit dex, ce rost are sa se bage GF? adica vor sa repare fortress, daca aveau GF leacked alea sunt deja fixed de ncsoft, dar asa mai amagesc si ei poporul, ca le pleaca tot serveru pe rpg-clab Quote
Stryke Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Daca o sa fie la fel de buguit dex, ce rost are sa se bage GF? adica vor sa repare fortress, daca aveau GF leacked alea sunt deja fixed de ncsoft, dar asa mai amagesc si ei poporul, ca le pleaca tot serveru pe rpg-clab Poti sa iti dai seama si de aici , http://wrath.lineage.ro/index.php/topic,27117.0.html . N-are rost, mai bine cu cakes dar lineage 2. Din 2 rele alegi raul mai putin rau. Asa ca le dau dreptate oamenilor de pe dex. Si cakes alea pana la urma sunt in avantajul tuturor :) Quote
Iverson Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 (edited) #@$#@ daca vreti sa va distrati odata , mie mi`a placut cat am jucat ( vreo 4 ore ) Exista sectiunea publicitate, data viitoare vei primii warn, sau mai rau. Edited September 8, 2010 by Stalk3r publicitate Quote