Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Vi se pare ceva extraordinar? Boobs au noroc de xparty si iparty. Constanta din care face parte Kamyl cu Daredevil si ceilalti s-a format pe aerith, fiind parte din RC, iar DD si inca 3 au fost in constant partyle meu pe Roxy. Nu sunt playeri out of ordinary, doar buni. Pacat ca nu am timp sa joc cu un bishop sau EE sa vededi prohealer:(

Posted

stie careva un GvE server care sa fie cat de cat functional ? oO sa mai aiba si 100-200 populatie ?

no matter what they say ... "Google is NOT man's best friend ... a fucking dog is .." 8-|

Posted

^cutitaru e imba , am inteles...ce alte cacaturi mai sunt pe rpg/ gracia ?

un film cu un sps smecher / tank / altceva exista?

Era unul cu b1nks party, cand arata cum rupe un Pala. cauta b1nks volumes, de pe rpg-club.

Posted

Bine multumesc, injur sistemul cu fiecare ocazie, ma razbun pe viata virtuala si imi continui umila existenta (so far ^^ ). Ca tre' si oleaca de L2, topicul e mort, dexul e mort, shade ne-a parasit (pe noi linkmaniacii), aaand ...

Sti ca ai de onorat o promisiune

Hai sa mutam spamul la sectiunea de spam :D

Stiu bah ca am de onorat... am si onorat-o oarecum. Si-mi cer scuze.

Am fost saptamana trecuta prin Bv, da` n-am avut timp... :(

Oricum e frumos, nimic de spus... nu mai fusesem de vreo 2 ani... intr-adevar "probably the best city in the world". E mai frumos centrul din Bv decat tigania din Buc.

Pacat ca a "plecat" Shade... :(

@thora .. hai pe serverul de lineage postat de andix - c6

Scuze de intarziere... am uitat de reply... mai ales ca s-a dat cu close in topicu` ala... inteleg ca a si decedat serveru` intre timp... :(

Ideea aia cu server de c1 a cam picat... da` m-as baga la un c1... da` sa nu fie in limba rusa :D

NEWS :

Bah, astia inca fac update-uri la Lineage I =)) au ajuns la season 3. Au bagat 2 clase noi.

Inca Lineageu` nu e mort de tot. :P

BREAKING NEWS :

Cica se pune de o orgie lineageistica. Pe 4 septembrie, mare gather intre GMii si adminii de Lineage I si Lineage II cu jucatorii de Lineage I si Lineage II la un loc. Perversiune or smth...

Cine n-are ce face poa` da o fuga sa ne zica si noua cum a fost =))

Lineage & Lineage II PAX Prime Meet & Greet

Guest Snowlink
Posted

pai normal ca e imba cand are pvp vesper dagger(probabil si 300 attri) pe cand ceilalti erau in a/s,si cate un amarat in s80 pe ici pe colo...

Posted

Lineage e de domeniul trecutuil ... gata nu mai am nici macar kitul de C4, care a stat in calculator din 2006. Am sters tot :<.

Lineage 1? Mai exista server OFF pt asa ceva? Anyways nici n-am avut curiozitate sa caut pe youtube cum e gameplay la lineage, si nici nu o sa o fac ^_^.

Cheers and beers ladies, :tiphat:

Posted

cry defapt s-ar putea sa fie mai multi playeri de L1 decat de L2 pe retail :)) in fine, daca vrei sa joci un diablo 1 mmo, ti-ai gasit jocul :P

@thora.. si eu caut un server c1-c4 low rate si stabil.. oricum, cred ca incerc putin vindictus; pare interesant.

ign Razvan, Dievdash sau UltimulDac

Posted

cry defapt s-ar putea sa fie mai multi playeri de L1 decat de L2 pe retail :)) in fine, daca vrei sa joci un diablo 1 mmo, ti-ai gasit jocul :P

@thora.. si eu caut un server c1-c4 low rate si stabil.. oricum, cred ca incerc putin vindictus; pare interesant.

ign Razvan, Dievdash sau UltimulDac

silen..ti-am dat add pi mies..nvm :crazy: sa vb cu tine...dar maine,acum..treburii

Posted

silen..ti-am dat add pi mies..nvm :crazy: sa vb cu tine...dar maine,acum..treburii

mie imi plac mai mult "treburile" dimineata :D detaliez pe privat ca sunt si copii (andix si raw de exemplu) care urmaresc acest topic :))

m-as baga si eu la vindictus :X ...pare super ...

atunci ne vedem.. cand ne-om vedea :P snowlink zice ca mai e pana fac server EU

oricum eu nu inteleg cum poate face cineva un joc fara clasa de archer :o as vrea un mmo gen mount/&blade in care sa pot tine 2h sword+bow

Posted

mie imi plac mai mult "treburile" dimineata :D detaliez pe privat ca sunt si copii (andix si raw de exemplu) care urmaresc acest topic :))

atunci ne vedem.. cand ne-om vedea :P snowlink zice ca mai e pana fac server EU

oricum eu nu inteleg cum poate face cineva un joc fara clasa de archer :o as vrea un mmo gen mount/&blade in care sa pot tine 2h sword+bow

adica ti-o faci dimineata ? np , copilul intelege.

adica e server korean ? scrie totul in koreana ? exista patch ceva?unde te apuci tu ? are doar 2 clase ?:o

Posted

:coffee: tinere ma cunosti prea bine incat sa faci astfel de greseli :P nu ca nu mi-ar placea solo, dar e de rau cand monica e geloasa..... o fi pw-ul light elf, dar tot dagger ramane :(

ma cica e server US.. daca merge sa joc pe el, acolo ma apuc :P da, cica momentan are doar 2 clase: dualist si tanker, dar or sa mai bage nuker si archer

btw: :))