Animosity Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 sunt intrun clan EU .. cu wondy .. pana mea .. inca 6% si fac 79 ... Merrow exit stage left ... Magnus enter stage right Quote
xIcarus Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Hey guys. Ma batea gandul sa ma reapuc de l2 asa ca am intrat pe wrath. Vointa e acolo, dar mi se pare mie sau wrath e efectiv gol? Dion cateva shopuri langa gk, pe dex anul trecut era plin pana in mijlocul dionului. M-am gandit ca daca wrath e asa pustiu, sa incerc arion. Care-i treaba cu economia? E ok, e jucabila? Vreau sa-mi fac spoiler/crafter si chiar ma intereseaza daca e loc de jucat piata. Ca pe wrath m-am lamurit. SSD la 200a bucata. Gotta be shittin' me. Ah si inca ceva. Nu mai tin minte exact. Dual boxing allowed pe dex? De fapt sa reformulez: POTI face dual boxing sau e nevoie de sandboxie? :D Si nu, nu-mi pasa de penalitati :)) Quote
raw^ Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Hey guys. Ma batea gandul sa ma reapuc de l2 asa ca am intrat pe wrath. Vointa e acolo, dar mi se pare mie sau wrath e efectiv gol? Dion cateva shopuri langa gk, pe dex anul trecut era plin pana in mijlocul dionului. M-am gandit ca daca wrath e asa pustiu, sa incerc arion. Care-i treaba cu economia? E ok, e jucabila? Vreau sa-mi fac spoiler/crafter si chiar ma intereseaza daca e loc de jucat piata. Ca pe wrath m-am lamurit. SSD la 200a bucata. Gotta be shittin' me. Ah si inca ceva. Nu mai tin minte exact. Dual boxing allowed pe dex? De fapt sa reformulez: POTI face dual boxing sau e nevoie de sandboxie? :D Si nu, nu-mi pasa de penalitati :)) da si normal ca poti Quote
Wonderer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 nu va obositi sa intrati pe graciafinal.ru cel mai corupt server...aia cu boti lor nu iau ban..azi eram la valakas..mai avea 30 % si ghici ce...restart ...primul restart dupa 3 sapt... sa nu ami vorbim de faptul ca dupa restart gm ne-a teleportat pe toti in fata bestiei :D Quote
Animosity Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 nu va obositi sa intrati pe graciafinal.ru cel mai corupt server...aia cu boti lor nu iau ban..azi eram la valakas..mai avea 30 % si ghici ce...restart ...primul restart dupa 3 sapt... sa nu ami vorbim de faptul ca dupa restart gm ne-a teleportat pe toti in fata bestiei :D damn and i was really startin` to like that serv :( Quote
xIcarus Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Arion ftw :)) Rusii sunt mortali anw cu 'i iz no spik inglish' lor. Gen theabyss. Quote
Wonderer Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 damn and i was really startin` to like that serv :( i made clan ..got some ppl pm for invite :P Quote
xIcarus Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ok ma mut pe rf. Mi se pare mie sau dex is dying? Quote
raw^ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ok ma mut pe rf. Mi se pare mie sau dex is dying? e in moarte clinica de ceva timp Quote
Buugy Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 pana vine gracia finale Care gf ala modded de pe wrath? plin de buguri etc. Sunt destule servere cu GF off files, mai ales ca acus cica o sa deschida rpg-club un 15x cu gf off files moare dex, sau cine stie poate freya. Quote
Razvan Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 noi trebuie ori sa facem un server calumea de lineage ori sa jucam atomic bomberman in retea.. nu exista alternativa :P Quote
jimmy89 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 multi de pe dex/arion/wrath s-au dus pe GF de la RPG x5 http://www.rpg-club.com/s1r7131 de asemenea am auzit barfe cum ca dex ar avea offi files pt GF, dar sunt unele probleme la aplicarea lor... Quote
Wonderer Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 multi de pe dex/arion/wrath s-au dus pe GF de la RPG x5 de asemenea am auzit barfe cum ca dex ar avea offi files pt GF, dar sunt unele probleme la aplicarea lor... pe dex se barfesc multe dar degeaba .. asa a fost si cu barfa despre arion si a durat cat 1 an si ceva pana l-au deschis...deci pana nu vad date concrete pe site nu ami cred nimic ... Quote
Iverson Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 eu n`am incredere nici in site, fortaretele sunt ready 99% :)) Quote
JarziNho Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ba, joaCA CAreva pe rpg? Ca cred ca ma apuc cu un prieten, daca reusesc sa il conving. Quote
Stryke Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 pe dex se barfesc multe dar degeaba .. asa a fost si cu barfa despre arion si a durat cat 1 an si ceva pana l-au deschis...deci pana nu vad date concrete pe site nu ami cred nimic ... ca bine zici Quote
jimmy89 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 din cate am inteles, pe rpg joaca cativa din wf, ek, cativa din creed... ooc de pe arion... Quote
Wonderer Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 prea tarziu sa te apuci de rpg 5x acum... toti sunt s/s80 Quote
make3 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 din cate am inteles, pe rpg joaca cativa din wf, ek, cativa din creed... ooc de pe arion... care sunt aia din wf , ek si creeD? Quote
Guest Birdy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 care sunt aia din wf , ek si creeD? i hope u die in a horrible FIRE 8-| ... am scuipat bere pe monitor cand tiam vazut avatarul 8-| Quote