Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

6.3 mate 9.2 romana 10 chimie

acum sa vad la contestatii cat iau :D

la ce mai faci contestatie? conteaza ca l-ai luat...

poate iti scade din nota :))

Posted

la ce mai faci contestatie? conteaza ca l-ai luat...

poate iti scade din nota :))

ca nu`s multumit de nota la mate si romana

@cry dau la farmacie + drept

Posted

ce mm iti trebuie ma ciumegule ? vezi ca o dai in diverse

stai ca acum am vazut ce suparat e pasarel. ce ba nu am dreptate? :love1:

i just said arion and i farted :<

Posted

6.3 mate 9.2 romana 10 chimie

acum sa vad la contestatii cat iau :D

deci nici nu mai am chef sa injur.. dar tot nu inteleg de ce am luat asa de putin la info fmmmmmm?! sa vedem dupa contestatie, desi nu prea imi fac mari sperante..

7.8 la romana, 8.2 la mate, 8.2 la info.. la mate am gresit o matrice, inteleg, la romana totusi e cam prea putin, la info erau teste grila si 3 probleme, care au mers toate cand le-am pus pe pc.. cica la una ar fi vorba ca nu e eficienta, dar totusi.. daca e sa o iei pe barem imi scadea 40 de sutimi, nu 1.80 puncte.. in fine, bacul trece nu am treaba cu asta, la facultate sigur intru, dar raman asa cu intrebarea asta: unde dracu am gresit asa de mult la informatica?! adica ce chestie stupida sa nu il vezi pe ala care ti-a pus nota sa aiba ocazia de a-ti zice "uite ba boule aici ai gresit"..... in fine, da-l dracu` de bac.. nu mai pot schimba nimic. pe ce servere jucati?

Posted

si ma rog cine esti tu zmeule sa impui standarde ? :rofl1:

el e pentru linigi cum e gutza pentru viata: "zau ba, zau!".. nu din pura intamplare n-ai tu valoarea lui.. acuma stai si sufera, "no te pup, pa!" :D

Posted

el e pentru linigi cum e gutza pentru viata: "zau ba, zau!".. nu din pura intamplare n-ai tu valoarea lui.. acuma stai si sufera, "no te pup, pa!" :D

vino si joaca cu mine la rusnaci ba uratule 8-| nu mai ai bac .. te paraseste prietena .. LETS NO LIFE !

Posted

ce faza azi :rofl1: .. am prins WC hero (care e un botter nenorocit) in ketra cu autoress :rofl1: iam dat PK cu "bajetii" ... pana cand din lvl 81 ... a ajuns 76 :rofl1:

Posted

apoi bine ...nici unu n-avem valoarea lui ... te pup razvanel :-*

vino si joaca cu mine la rusnaci ba uratule 8-| nu mai ai bac .. te paraseste prietena .. LETS NO LIFE !

=)))))

Pasaroi daca ar trebui sa imi pun la sig fiecare replica bestiala a ta in 2 zile mi s-ar umple sigu :( ...

aveti ceva clan la rusnaci acolo ?:D