Nagasaky Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Pai ce-are Arion , eu vad ca e foarte bine? O.o L.E: @Andix3 : WHAAA THAAA FAAAACK , de ce? o.o Quote
Iverson Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 6.3 mate 9.2 romana 10 chimie acum sa vad la contestatii cat iau :D Quote
Spydy Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 6.3 mate 9.2 romana 10 chimie acum sa vad la contestatii cat iau :D gz esti om cu bac :P Quote
Animosity Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 6.3 mate tiai uitat calculatorul ala de dorfi acasa ? :rofl1: Quote
andix3 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 6.3 mate 9.2 romana 10 chimie acum sa vad la contestatii cat iau :D Asa`i ca faci contestatie la chimie?;;) Quote
raw^ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 6.3 mate 9.2 romana 10 chimie acum sa vad la contestatii cat iau :D la ce mai faci contestatie? conteaza ca l-ai luat... poate iti scade din nota :)) Quote
Iverson Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 la ce mai faci contestatie? conteaza ca l-ai luat... poate iti scade din nota :)) ca nu`s multumit de nota la mate si romana @cry dau la farmacie + drept Quote
JarziNho Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ce mm iti trebuie ma ciumegule ? vezi ca o dai in diverse stai ca acum am vazut ce suparat e pasarel. ce ba nu am dreptate? :love1: i just said arion and i farted :< Quote
Razvan Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 6.3 mate 9.2 romana 10 chimie acum sa vad la contestatii cat iau :D deci nici nu mai am chef sa injur.. dar tot nu inteleg de ce am luat asa de putin la info fmmmmmm?! sa vedem dupa contestatie, desi nu prea imi fac mari sperante.. 7.8 la romana, 8.2 la mate, 8.2 la info.. la mate am gresit o matrice, inteleg, la romana totusi e cam prea putin, la info erau teste grila si 3 probleme, care au mers toate cand le-am pus pe pc.. cica la una ar fi vorba ca nu e eficienta, dar totusi.. daca e sa o iei pe barem imi scadea 40 de sutimi, nu 1.80 puncte.. in fine, bacul trece nu am treaba cu asta, la facultate sigur intru, dar raman asa cu intrebarea asta: unde dracu am gresit asa de mult la informatica?! adica ce chestie stupida sa nu il vezi pe ala care ti-a pus nota sa aiba ocazia de a-ti zice "uite ba boule aici ai gresit"..... in fine, da-l dracu` de bac.. nu mai pot schimba nimic. pe ce servere jucati? Quote
Phyxyon Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Still Arion . War cu MR . Bizzi as hell . End of transmission . Quote
JarziNho Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 http://www.l2atlantis.ro iend dex from time to time Quote
Animosity Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 stai ca acum am vazut ce suparat e pasarel. ce ba nu am dreptate? :love1: i just said arion and i farted :< si ma rog cine esti tu zmeule sa impui standarde ? :rofl1: Quote
Razvan Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 si ma rog cine esti tu zmeule sa impui standarde ? :rofl1: el e pentru linigi cum e gutza pentru viata: "zau ba, zau!".. nu din pura intamplare n-ai tu valoarea lui.. acuma stai si sufera, "no te pup, pa!" :D Quote
Razvan Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 EE 81 lf something :) oral, anal, threesome, blowjob, ...? :D Quote
Animosity Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 el e pentru linigi cum e gutza pentru viata: "zau ba, zau!".. nu din pura intamplare n-ai tu valoarea lui.. acuma stai si sufera, "no te pup, pa!" :D vino si joaca cu mine la rusnaci ba uratule 8-| nu mai ai bac .. te paraseste prietena .. LETS NO LIFE ! Quote
JarziNho Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 da ma. dynasty set, dynasty phantom+acu/valakas/aq si dynasty jwls(2x earrings/1xring)+3. imba char. la full buff cu magnus am 2.6k m def. orc wannabe ;d Quote
Animosity Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ce faza azi :rofl1: .. am prins WC hero (care e un botter nenorocit) in ketra cu autoress :rofl1: iam dat PK cu "bajetii" ... pana cand din lvl 81 ... a ajuns 76 :rofl1: Quote
Razvan Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 vino si joaca cu mine la rusnaci ba uratule 8-| nu mai ai bac .. te paraseste prietena .. LETS NO LIFE ! zi serveru si ce boxer sa-mi fac :D Quote
Animosity Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 zi serveru si ce boxer sa-mi fac :D www.graciafinal.ru eu am un WC 75 .. til pot imprumuta fara prob Quote
andix3 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 el e pentru linigi cum e gutza pentru viata: "zau ba, zau!".. nu din pura intamplare n-ai tu valoarea lui.. acuma stai si sufera, "no te pup, pa!" :D apoi bine ...nici unu n-avem valoarea lui ... te pup razvanel :-* vino si joaca cu mine la rusnaci ba uratule 8-| nu mai ai bac .. te paraseste prietena .. LETS NO LIFE ! =))))) Pasaroi daca ar trebui sa imi pun la sig fiecare replica bestiala a ta in 2 zile mi s-ar umple sigu :( ... aveti ceva clan la rusnaci acolo ?:D Quote