Phyxyon Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Am facut poc la +4 pe HD si aveam si Focus pe el GG . Am bani sa cumpar inca unu cu focus si element pe el lejer insa nu prea mai am chef sa mai joc aici . Spydy nu e conspiratie . Gm-ul zice maintainance 9.00-9.45 postata pe forum la 9..08 . Iar la 9.43 cand am reusit sa ma loghez baiumu avea deja luat din hp . Conspiratie? Eu zic ca e gg . Oricum e mult prea one sided serverul momentan . OOWW nu au sanse , nu ca aveau inainte cu PHG insa acum singuri chiar ca nu mai fac aia nimic . As vrea sa ma mut pe un server cu o populatie mai mare si cu rate de xp mai mici si relativ nou . Nu vreau x1kk xp rate si nici 200 de insi online sa fim seriosi . Relativ nou insemnand vreo 3-4 luni . Quote
Razvan Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 @andix subiectul I a fost stupid-> teorema lui heron, distanta a 2 puncte, ecuatie de gradul I, un numar complex ridicat la a8a, tampenii de astea subiectul II -> 2 matrici, una cu clasa de resturi, si matricea unui sistem subiectul III-> o derivata accesibila (toata faza e ca prima derivata dadea 1/(...) si am stat vreo 10 min sa ma gandesc numai la treaba asta) si un sir cu primitiva.. Daca e sa trec pe la pc iti scanez subiectele si ti le dau pe mess :) Mai am info si gata :D Nici eu nu cred ca mai dau pe forum.. tiganeala, dictatorism, pupincurism, thema nasparlie, ad-uri peste tot etc :) Phyxy sau cine mai vrea sa ma mai intrebe de sanatate pm on silenrazvan @yahoo.co.uk :D Quote
andix3 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ^ i`d apreciate if you can scan them :) thanks :D desi cam din tot ce mi-ai zis reiese ca e vorba de clasa a 11 , but i think i could give em a try :D .. good night fellas :tiphat: Quote
Nagasaky Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Salut , ma apuc si eu din nou de Lineage 2 pe noul server Dex si nu stiu ce sa aleg intre SPS si Summoner ca first char , main . Voi ce sugerati? Nu am mai jucat de pe C4 pe Dex deci nu prea mai stiu ce e nou la clase si etc :P . Daca ma puteti pune la curent cu niste pro si contra pentru care sa aleg una dintre aceste clase v-as fi recunoscator . Quote
Animosity Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Nagasaky' date='01 July 2010 - 20:31' timestamp='1278005498' post='5197783'] Salut , ma apuc si eu din nou de Lineage 2 pe noul server Dex si nu stiu ce sa aleg intre SPS si Summoner ca first char , main . Voi ce sugerati? Nu am mai jucat de pe C4 pe Dex deci nu prea mai stiu ce e nou la clase si etc :P . Daca ma puteti pune la curent cu niste pro si contra pentru care sa aleg una dintre aceste clase v-as fi recunoscator . Depinde ce still de joc ai ... vrei sa faci PvP constant ... sau sa cresti si te echipezi si apoi sa faci PvP ? SpS-ul e char de PvP ... sumonerii sunt mai mult PvE chars. Mare lucru nu sa schimbat app de clasele astea .. Quote
Nagasaky Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Iti dai seama ca fiind primul char pe server am nevoie de PvE masiv . Dar problema e ca nu am jucat f mult Summoner (aproape deloc) . De aceea va intrebam . Si mi se parea mai costisitor Summoner decat SPS . Cred ca ma bag pe summoner atunci daca e vorba de asa ^_^. @SilenR: Da stiu dar sunt un "ActionMan" si sincer nu am rabdare sa stau sa frec dude pe ici' pe 'colo . Quote
Razvan Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 daca vrei bani fa-te support (wc/pp/bd/sws/ee...) sau sh :D Quote
Animosity Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) Nagasaky' date='02 July 2010 - 00:45' timestamp='1278020741' post='5198349'] Iti dai seama ca fiind primul char pe server am nevoie de PvE masiv . Dar problema e ca nu am jucat f mult Summoner (aproape deloc) . De aceea va intrebam . Si mi se parea mai costisitor Summoner decat SPS . Cred ca ma bag pe summoner atunci daca e vorba de asa ^_^. @SilenR: Da stiu dar sunt un "ActionMan" si sincer nu am rabdare sa stau sa frec dude pe ici' pe 'colo . E foarte simplu sa joci summoner :P Il summonezi .. il buffezi si pe urma PEW PEW PEW :). Daca nu ai un prieten care sa te ajute cu un buffer .. e indicat .. sa iti faci unul (WC e cel mai indicat pt sumoneri .. pt ca are vamp chant) Ca summoner iti recomand .. warlock .. pt ca una din pisicile care le ai ... are un buff ce creste crit dmg .. ceea ce e cautat la fighter parties (in special la archer parties) app : EVRIKAAAAAAAAAAAAAA am terminat DC set 8-| dupa ce am dat fail la ... 2x boots 4x helm 2x roba 2x gloves FAILED 8 items .. ca sa fac nenorocitul asta de set Q_Q Edited July 2, 2010 by Animosity Quote
Nagasaky Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Oh din pacate nu am nici cel mai mic chef sa imi cresc un buffer... si in general ma plictiseste sa fac dual boxing . Vad eu , poate gasesc un buffer sa ma ajute :( . P.S: Am ES nu Warlock dar din cate stiu si asta e bunicel . In fine . Nu imi imaginam ca Trial of Summoner poate fi atat de lung si pisalog . Ar fi ok sa te plimbi dupa summonerii aia sa te duelezi dar mai trebuie sa adun si de einshpe mii de ori toate itemele sa primesc nenorocitele de cardsuri ... funny shit isn't it? Quote
raw^ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Nagasaky' date='02 July 2010 - 15:03' timestamp='1278072229' post='5199291'] Oh din pacate nu am nici cel mai mic chef sa imi cresc un buffer... si in general ma plictiseste sa fac dual boxing . Vad eu , poate gasesc un buffer sa ma ajute :( . P.S: Am ES nu Warlock dar din cate stiu si asta e bunicel . In fine . Nu imi imaginam ca Trial of Summoner poate fi atat de lung si pisalog . Ar fi ok sa te plimbi dupa summonerii aia sa te duelezi dar mai trebuie sa adun si de einshpe mii de ori toate itemele sa primesc nenorocitele de cardsuri ... funny shit isn't it? lasa ca e bun ES pt ca pe Arion, nu prea sunt partyuri de fighteri mai multi is magi ... :) Quote
Phyxyon Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 raw mai joci pe Arion? Ca nu te-am mai vazut pe Badelf de cand lupu' catel . Care e treaba prin MR ca vad mai toata ziua iesind si intrand inapoi cate un erou . Carnage , dildoweee sau mai nou Abraxas . Quote
raw^ Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 raw mai joci pe Arion? Ca nu te-am mai vazut pe Badelf de cand lupu' catel . Care e treaba prin MR ca vad mai toata ziua iesind si intrand inapoi cate un erou . Carnage , dildoweee sau mai nou Abraxas . nu am mai avut timp sa joc, nu stiu ce se intampla prin mr... :) Quote
Spydy Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 raw mai joci pe Arion? Ca nu te-am mai vazut pe Badelf de cand lupu' catel . Care e treaba prin MR ca vad mai toata ziua iesind si intrand inapoi cate un erou . Carnage , dildoweee sau mai nou Abraxas . didoweeee si inca 3 de la el din grup au plecat de pe serv, iar Carnage s-a certat cu kalel cand eram la valkas :)) oricum astia de iasa asa de pe 1 zi pe alta sunt la caterinca nu iti face probleme :)) Quote
Buugy Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Muhaha 3 din 3 succeded, MJ boots, gloves si helm. acu sa scot si mjla. Quote
Animosity Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Muhaha 3 din 3 succeded, MJ boots, gloves si helm. acu sa scot si mjla. I hope u die in a terrible fire ... miam blestemat zilele cu setul ala DC Quote
JarziNho Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Atat va cacati pe voi cu lolservere pe care jucato 2 saptamani, nu va inteleg. Pana acum ( de cand tot o ardeti cu vrajeli de servere ) ati fi putut incepe pe dex/arion si aveati cu ce va "lauda". Yeey, am facut un set de a pe un lolserver cu populatie 300. Good fucking fight, ladies! Quote
Iverson Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Atat va cacati pe voi cu lolservere pe care jucato 2 saptamani, nu va inteleg. Pana acum ( de cand tot o ardeti cu vrajeli de servere ) ati fi putut incepe pe dex/arion si aveati cu ce va "lauda". Yeey, am facut un set de a pe un lolserver cu populatie 300. Good fucking fight, ladies! ce ai ba matrafuxatule ?:)) maine primesc rezultateleeeeee :D:D Quote
Phyxyon Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 didoweeee si inca 3 de la el din grup au plecat de pe serv, iar Carnage s-a certat cu kalel cand eram la valkas :)) oricum astia de iasa asa de pe 1 zi pe alta sunt la caterinca nu iti face probleme :)) I hope they die in hell !! A fost amuzant aseara la siege . Unde mergeam hopa si MR . Ba ai un clan asa de plictisit sa mor eu insa tot am reusit sa ne mentimem castelu . Si inca luam si Dionu dar s-a trezit un imbecil sa omoare cacatu cu care trebuia sa-l luam fmm . Sper sa-si revina serverul intr-un fel sau altul insa ma indoiesc ca se va intampla ceva . Poate doar sa se sparga ceva prin alianta aia ca OOWW platici , stiuci si e mult prea one sided . Quote
Animosity Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Atat va cacati pe voi cu lolservere pe care jucato 2 saptamani, nu va inteleg. Pana acum ( de cand tot o ardeti cu vrajeli de servere ) ati fi putut incepe pe dex/arion si aveati cu ce va "lauda". Yeey, am facut un set de a pe un lolserver cu populatie 300. Good fucking fight, ladies! ce mm iti trebuie ma ciumegule ? vezi ca o dai in diverse Quote
JarziNho Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ce ai ba matrafuxatule ?:)) maine primesc rezultateleeeeee :D:D matrafuxat!? boy you made me use dex :D Noroc vladuts !!! daca nu iei bacu, bate tactu la tine ca la fasole :>. si daca-l iei, revi pe dex? sau gata cu l2 Quote
Spydy Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 I hope they die in hell !! A fost amuzant aseara la siege . Unde mergeam hopa si MR . Ba ai un clan asa de plictisit sa mor eu insa tot am reusit sa ne mentimem castelu . Si inca luam si Dionu dar s-a trezit un imbecil sa omoare cacatu cu care trebuia sa-l luam fmm . Sper sa-si revina serverul intr-un fel sau altul insa ma indoiesc ca se va intampla ceva . Poate doar sa se sparga ceva prin alianta aia ca OOWW platici , stiuci si e mult prea one sided . Nu am fost la siege. Logic ca suntem plictisiti daca facem pk in tot hb si nu luam war de la aia cum drq vrei sa fim ? Stai calm ca s-a pierdut si rune si inca 1 castel cu omorat casterii de catre ally :)) Quote
Nagasaky Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Btw am uitat sa va intreb , careva dintre voi membru "Panic"? xD P.S: Maira here . T3h L33t3l 0n3 Quote
Stryke Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Plictiseala mare pe dex network si am inceput un dagger pe rpg new world 5x ala. Ce sa zic multi playeri, multi newbie, agitatie mare .. dar prea putini leaderi sa puna la punct un clan. 1000 de clanuri din care 995 fara nici o treaba. in rest e fun. pana revine daca mai revine arion, e bine aici. Quote