Animosity Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 for the love of baby jesus .. bat de juma de ora in GC2 .. si NO ITAMZ ! Quote
andix3 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 http://www.l2cryptonite.com NU vreau sa fac reclama dar acest server este unic! este un server de C4 si in acelasi timp populat. c4 oameni buni, c4.... rar gasesti asa ceva C4 ? AI ZIS C4 ?:x:x Quote
Razvan Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Hel?u fetili! Ce mai faceti, pe ce servere mai jucati? .. Haideti cu serveru ala c1 :hello: Daca nu apare niciun server mai rasarit pana termin cu admiterea imi fac eu server c1 si joc lineage in single player (am 1 laptop si 3 pc-uri; imi fac full party, tin si serverul etc :kar: ) ps: Bafta la bac ... daca la romana pica liric la III imi bag [insert random part of the body here]. Sper sa pice Iona :pray: <ba ministeru` citeste ce am scris eu si baga Iona la III ca de altfel iti umflu mecla> Quote
Animosity Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 serverul ala ruski e chiar ok .. sa stiti .. ceva mai chill asa de jucat ^_^ Poney 6x WC 6x Quote
andix3 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 eu cred ca ma bag pe sv ala de c4 postat de sery :) .. c4 , 65x , l2 gold like...that's wow :D Quote
Spydy Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Care juca WC pe arion ? :D As avea nevoie de un wc mare pentru party :P Quote
Phyxyon Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Care juca WC pe arion ? :D As avea nevoie de un wc mare pentru party :P Silen era wc . Odata cu disparitia OOC s-a dus arion de tot . Wannabe allianta aia Vuvuzela nu prea mai face fata MR-ului si curand daca va continua asa vor pleca si mai multi . Fear si duce , Soulhunters s-a dus . Panicu ne ruga mai inainte sa-i bagam in allianta - sunt in TC acuma sa vedem cum merge ca din cate am auzit daca se destabilizeaza piata ne mutam pe alt server - cum mai era pe wrath cate 3 dorfi in tot giranu care faceau craft wtf . Acum cine stie poate ca au luat unii o pauza cu alea 2 saptamani offline si cu sesiunea+bac si sper sa-si mai revina in urmatoarea luna . Nu mai e ca la inceput cand iti trebuia premium numai sa poti intra seara . Slab , slab , slab . Am si eu nev de un wc insa cel putin 78 sa-l pot baga in hb si sa fac "solo" . Pana la 79 ca atunci imi iau si eu covu pe titan :)) Quote
Iverson Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Silen era wc . Odata cu disparitia OOC s-a dus arion de tot . Wannabe allianta aia Vuvuzela nu prea mai face fata MR-ului si curand daca va continua asa vor pleca si mai multi . Fear si duce , Soulhunters s-a dus . Panicu ne ruga mai inainte sa-i bagam in allianta - sunt in TC acuma sa vedem cum merge ca din cate am auzit daca se destabilizeaza piata ne mutam pe alt server - cum mai era pe wrath cate 3 dorfi in tot giranu care faceau craft wtf . Acum cine stie poate ca au luat unii o pauza cu alea 2 saptamani offline si cu sesiunea+bac si sper sa-si mai revina in urmatoarea luna . Nu mai e ca la inceput cand iti trebuia premium numai sa poti intra seara . Slab , slab , slab . Am si eu nev de un wc insa cel putin 78 sa-l pot baga in hb si sa fac "solo" . Pana la 79 ca atunci imi iau si eu covu pe titan :)) dar ce s-a inamplat cu OOC? de ce vor sa plece? Quote
Razvan Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Care juca WC pe arion ? :D As avea nevoie de un wc mare pentru party :P eu, dar is mic (69-70) si nu am mai avut timp sa joc................... bacul :whistle: Silen era wc . Odata cu disparitia OOC s-a dus arion de tot . Wannabe allianta aia Vuvuzela nu prea mai face fata MR-ului si curand daca va continua asa vor pleca si mai multi . Fear si duce , Soulhunters s-a dus . Panicu ne ruga mai inainte sa-i bagam in allianta - sunt in TC acuma sa vedem cum merge ca din cate am auzit daca se destabilizeaza piata ne mutam pe alt server - cum mai era pe wrath cate 3 dorfi in tot giranu care faceau craft wtf . Acum cine stie poate ca au luat unii o pauza cu alea 2 saptamani offline si cu sesiunea+bac si sper sa-si mai revina in urmatoarea luna . Nu mai e ca la inceput cand iti trebuia premium numai sa poti intra seara . Slab , slab , slab . Am si eu nev de un wc insa cel putin 78 sa-l pot baga in hb si sa fac "solo" . Pana la 79 ca atunci imi iau si eu covu pe titan :)) TC=the creeps? nu mi-a zis ultras nimic cum ca s-ar muta pe alt server... In fine, ce mai fac baietii (cristi, dareia, popa, etc? :D ); De ce ai plecat de la exya? Quote
Animosity Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 i demand u mofos suggest a decent place to go exp ! lvl 68 poney + wc 65 Quote
Buugy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 i demand u mofos suggest a decent place to go exp ! lvl 68 poney + wc 65 Bah nu ai mai dat nici un semn de viata, sa scoatem recipa aia de maj light, acu mere mai repede mi-am facut lup de 60 Quote
andix3 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 http://www.l2cryptonite.com NU vreau sa fac reclama dar acest server este unic! este un server de C4 si in acelasi timp populat. c4 oameni buni, c4.... rar gasesti asa ceva ce nick ai ?:D E misto serverul , pica armele in draci de la +3 la +4 ...azi am zis ca-s mai rau decat crynow , 7 valhalla sparte si 14 homu ...i`m out of money , out of 'chef ' si nici nu inteleg cum pot face rost d dynasty . Quote
Animosity Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 2 crafts failed 2 succeded QQQQQQQQQQQQQQQQ_____________________QQQQQQQQQQQQQQQQQQQ even the ruskies hate me ! Quote
Serllyn Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ce nick ai ?:D E misto serverul , pica armele in draci de la +3 la +4 ...azi am zis ca-s mai rau decat crynow , 7 valhalla sparte si 14 homu ...i`m out of money , out of 'chef ' si nici nu inteleg cum pot face rost d dynasty . Problema e ca am gasit un fel de bug acolo si numai pot schimba camera caracterului . si parca e putina lume, dar nu sunt sigur pentru ca eu intram mai mult dimineata..... Quote
Razvan Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ce ati facut la examen? :D Noi suntem blestemati cu basmu` asta bai.. si la capacitate, si la bac =)) pyro, si cine mai e cu bacul, da un ochi pe aici :D http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=341731&st=475&gopid=5192506&#entry5192506 Quote
Phyxyon Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Care-mi recomanda si mie un server L2 cu o populatie cat de cat maricica si relativ nou . Arion nu se mai merita sa joci cat timp Kalol si Catalin o ard la telefoane . Quote
Animosity Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Care-mi recomanda si mie un server L2 cu o populatie cat de cat maricica si relativ nou . Arion nu se mai merita sa joci cat timp Kalol si Catalin o ard la telefoane . serverul asta de rusnaci ... e relativ ok ... daca vrei sa pierzi timpul x20 exp x5 QI drop la majoritatea questurilor e deschis de 10 zile .. populatie .. 500+ (daca vrei sa te capacesti cu careva [ pvp ] ... gasesti) on another topic ... NEZAU ! fail .. DC helm .. in ritmul asta .. raman broke for EVAH :( Quote
Spydy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Care-mi recomanda si mie un server L2 cu o populatie cat de cat maricica si relativ nou . Arion nu se mai merita sa joci cat timp Kalol si Catalin o ard la telefoane . Lol , aceleasi acuzatii ca si pe dex. Daia noi luam baium dupa 8 ore de camp si ooc luau in maxim 2. :)) Consipiratie !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Razvan Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 phyxy o sa intelegi si tu cum sta treaba abia cand o sa fii in clan cu oameni precum kalel, shea, nervi etc.. pana atunci.. oricum lucrurile nu stau chiar cum crezi :P @pasaroi daca-mi faci rost de un soul bow, maj light si bo jwls sunt petu tau :D <plus ca eu imi fac mereu wc boxer ;;)> Quote
Iverson Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 11 pagini am scris la romana :-" maine mate , vineri chimie , dupa admitere , si gata :D Quote
Razvan Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 cum ma 11 pagini esti nebun? :o eu am scris 3 pagini la basm.. sincer nu ma asteptam in niciun caz sa pice nenorocitul de basm pe care l-am invatat primul si am scris vreo juma din ce-mi aminteam- credeam ca pica iona, morometii, ion sau o scrisoare pierduta.. 1 pagina la S2, nu iti dadeau aia voie sa scrii mai mult si o pagina la S1, nu aveam ce sa scriu mai mult.... Bafta maine la mate :) si eu mai am mate, si sper macar un 9.80 sa iau la info :D Bafta bafta! Quote
Razvan Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 cam 7.50 - 8 cred ca iau la mate.. am gresit la matricile alea 2 si ma enerveaza de mor! acuma informatica.. aici n-am stres :D vreau sa iau un 9.8, dar 9.5+ sigur iau Quote
andix3 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Bafta in continuare la bac baietii :D Eu nu cred ca o sa mai dau prea des pe linkmania , momentan e cel mai de cacat forum pe care l-am vazut -_- ... Silene ce v-a dat la mate ?:) Quote