Shade Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 daca oferta e valabila si in afara "cercului" celor 4 ... as vrea sa vad si eu asa zisele file oficiale si in ce stadiu a ajuns L2off care cerc? sunt multe persoane pe test server, recrutate chiar de mine pentru a testa 3rd class quest si alte supposed bugs. n-am decat 2 conturi (atm), deci daca vrea si lasher unul, o sa trebuiasca sa-l imparti cu thora check pm in a short while Quote
Lasher_ro Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Poate acum nu mai poti face dual boxing, dar acum .. 2-3 luni se putea ... nu , nu vb de c2, nu am fost prezent nici pe forum pe timpul c2, decat la sfarsit, scurt timp inainte sa treaca la c3. Despre c4 vorbesc ... am si trimis un mail cu acest lucru ( sper ca la adresa corecta .. whatever ), raspuns nu am primit, banat nu stiu daca a fost.Cat despre test ... depinde ... tre sa testez ceva anume ? Ca am vazut postul de pe forum, si recrutai pentru testat festival parca.P.S. : Fata de altii , eu chiar ma interesez ... si nu, voi in momentul de fata ( pe live server ma refer ) nu sunteti nici pe aproape c4 ... e un c1, cu CEVA elemente de c2, si client de c4. Cat despre test server, sunt leaked files, nu stiu cat de mult puteti zice ca e munca voastra, desi am auzit ceva de cateva html bugs, si nici achizitionarea nu a fost prea usoara presupun, dar una e sa achizitionezi ceva si sa rezolvi cateva buguri minore, si alta este sa il dev de unul singur ( sau cu o echipa ma rog ). Quote
Thora! Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 n-am decat 2 conturi (atm), deci daca vrea si lasher unul, o sa trebuiasca sa-l imparti cu thora Done... oricum inca vreo 10-12 zile nu am timp de L2, banuiesc ca peste 2 saptamani daca imi vine cheful, o sa pot sa vad direct pe main-server, sper sa-mi reamintesc conturile si passurile. @Thora > WC nu stiu, dar OL sunt 100% SIGUR ca are heavy armor mastery. De fapt, cred ca toti orcii mistici au toate mastery-urile, ma gandeam la altceva... astia de pe mu.teen o sa va simtziti ca acasa .. 5 conexiuni sau pe aproape sunt pe test server ! Spre deosebire de AIA pro de pe dex, ASTIA "5" de pe TeeN macar au incercat sa mearga cel putin odata la Antharas, si au ajuns cel putin odata la Baium. Si nu, nu cu /target Antharas /attackforce... Si nu, nu toti care joaca L2 o fac neaparat ca sa ruleze serverul... e mai simplu sa tai fibra care duce la el . Si nu, nu s-au dus la Antharasu' de pe MuTeeN (pentru ca nu mai e server de vreun an) chiar la ala de pe l2.teen. Quote
Bavanai Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Te astept pe beta thora http://img343.imageshack.us/my.php?image=shot00018ow7.jpg Quote
[HH]InxeS Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Spre deosebire de AIA pro de pe dex, ASTIA "5" de pe TeeN macar au incercat sa mearga cel putin odata la Antharas, si au ajuns cel putin odata la Baium. Si nu, nu cu /target Antharas /attackforce... Si nu, nu toti care joaca L2 o fac neaparat ca sa ruleze serverul... e mai simplu sa tai fibra care duce la el . Si nu, nu s-au dus la Antharasu' de pe MuTeeN (pentru ca nu mai e server de vreun an) chiar la ala de pe l2.teen.ti`as trimite un movie cand am fost raid la antharas dar are 510 mb .. cu toate k nu pe dex Quote
Nagasaky Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Se mai aude ceva de L2LinkMania? Sau a murit proiectul? Quote
Shade Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Cat despre test ... depinde ... tre sa testez ceva anume ? Ca am vazut postul de pe forum, si recrutai pentru testat festival parca. Ala l-am terminat deja... catalin v-a pus accounts la dispozitie ca sa vedeti cum e si sa nu mai vb prostii... pm me if interested Cat despre test server, sunt leaked files, nu stiu cat de mult puteti zice ca e munca voastra Nu fi absurd. Da, e munca NCSoft, nu a noastra, insa niciodata nu s-a putut spune ca l2j n-a fost munca echipei cu acelasi nume. So, ce incerci sa demonstrezi? Si nu ma lua cu "adminii de pe l2j muncesc si ei la serverul lor" ca asta am facut si noi. e un c1, cu CEVA elemente de c2, si client de c4 si l2j la fel... e un c1 cu CEVA elemente lipsa, cu CEVA elemente de c2, CEVA de c3 si CEVA de c4... practic nu poti sa-i zici ca-i full indiferent de ce i-ai face. O avea mai multe chestii dar gameplay-ul functioneaza altfel decat pe retail. macar au incercat sa mearga cel putin odata la Antharas Deci nici n-au ajuns la el si au ajuns cel putin odata la BaiumDeci mai bine zis TOI 14th floor... ce te face sa crezi ca cei de pe dex nu-s acolo chiar acum? L2LinkMania? nope. Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nici nu am zis ceva de l2j ... comparam cum e sa iei niste leaked files si sa le tweak, si cum e sa iti dev singur/cu echipa toata afacerea, prin asta facand referire la ce a facut dex pana acu , nu la ce a facut l2j ... and it doesn't look good. Sa mearga spoil asa ciudat nu am mai vazut ( sa dau spoil la un mo pt o reteta, si din el sa pice doar un item din cele 3 care trebuie ) pe nicaieri. Asta mai mult ca sigur a fost problema principala ... si a distrus economia ( daca nu era deja cam distrusa ). Anyway, probabil o sa iasa bine cu full c4 asta si vb cam degeaba Quote
Bavanai Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nici nu am zis ceva de l2j ... comparam cum e sa iei niste leaked files si sa le tweak Scuza-ma da la L2J ai muncit tu? Nu, tu doar downloadai update-urile. La L2J au lucrat altii. La fel si cu L2Leaked, a lucrat NCSoft la el. Nu stiu ce tot aduceti asta cu "s-a lucrat" ca la L2J nici unu dintre voi nu lucreaza, doar downloadeaza niste update-uri... Mura-n gura, n-am nici o cunostinta in SQL, programming n' shit si in 30 min mi-am facut server de L2J... Ca sa vezi de cata munca e nevoie ca sa-ti faci server L2J. Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Lol ...1. Daca vrei un server l2j bun, trebuie sa ai si tu habar de ceva, ca l2j default cam sux2. Una e sa lucreze NCSOFT care sunt platiti, si alta e sa munceasca o echipa care nu e platita din cate stiu eu3. Eu nici nu downloadez updates ... nu m-am chinuit cu updates ... in general tin putin srv si il sterg ... cand vreau din nou, dw dp site srv si dp.4. Nu, nu am muncit pt l2j, dar nu vad legatura ... if it matters, am testat pt cineva niste skilluri facute de el ( private work pt srv respectiv, nu pt echipa l2j ). Quote
Bavanai Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nu, nu am muncit pt l2j, dar nu vad legatura Pai cum nu vezi legatura? Zici ca DEX nu lucreaza la serverul lor. Si eu te-am intrebat daca tu sau Thora de exemplu lucrati la serverele voastre. Simplu. Si nu uita, pana sa apara serverul L2Leaked ca s-a muncit la acel C1 mai mult decat a muncit orice administrator de L2J. Poate doar developerii de L2J au muncit mai mult si NCSoft-ul... Quote
Guest dexternet Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jocul parca e unul singur : lineage II . spuneti ca noi luam info de la ncsoft ..l2j la fel ..toata lumea de altfel .... e doar un singur joc ! nu sunt doua ...unul din care sa se inspire l2j shi altul l2c#. ce treaba avem noi cu leaked files ? am preluat de acolo doar informatii(despre jocul in sine) , nu fisiere . exact ce face shi l2j . e doar un singur joc . sau l2j are html-uri cu alte definitii pt questuri ..sau alte questuri .. pfff ... pt fanii l2j : C5 l2j Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 In principiu da ... dar jocul nu e aceelasi cu cel de pe off ... nu se numeste lineage 2, ci l2j ... daca joci pe un l2j , nu zici ca stii l2, zici ca stii l2j Pe C# ... e, dupa cum am zis c1 ... si acu cu leaked files, e c4 full ... in sfarsit o sa puteti zice asta si sa va si creada cineva Daca voi ziceti ca ati luat doar info si nu si fisierele ... bine ... Quote
Bavanai Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 si acu cu leaked files, e c4 full ... in sfarsit o sa puteti zice asta si sa va si creada cineva Ma, ei nu ziceau C4 pentru ca era C4, ei ziceau C4 pentru ca toate serverele din top zic ca-s full C4 si n00bii chiar cred asta, si chiar daca avea printre cele mai bune implementari din top, daca nu scria acolo "C4 full" tot pe L2X intra toata lumea ca vezi Doamne e "FULL C4". Daca faceai acum 2 luni un L2off cu toate implementarile posibile de C3 si scriai ca este FULL C3, nici dracu nu intra, intrau pe serverele "full C4" si nici macar auto-ss sau CP n-aveau... Quote
[HH]InxeS Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ma, ei nu ziceau C4 pentru ca era C4, ei ziceau C4 pentru ca toate serverele din top zic ca-s full C4 si n00bii chiar cred asta, si chiar daca avea printre cele mai bune implementari din top, daca nu scria acolo "C4 full" tot pe L2X intra toata lumea ca vezi Doamne e "FULL C4". Daca faceai acum 2 luni un L2off cu toate implementarile posibile de C3 si scriai ca este FULL C3, nici dracu nu intra, intrau pe serverele "full C4" si nici macar auto-ss sau CP n-aveau... ai dracu .. si nici sk cu toate masteriurile si pasivele si drainurile posibile hmm Quote
Lasher_ro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Si ... let me get this ... voi vreti noobi pe server ? Quote
virus_ro Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 noobii sunt umplutura... nu se poate sa ai doar Pro pe sv noobii sunt sufletul petrecerilor ... le faci KS , le dai PK dupa PK fara sa schimbe locu , chiar PvP Points .. si noobii sunt cei care le fac vanzare la dwarfi cu adevarat ( cand vezi pe unu ca nu stie nici macar ce`i ala hunters village sau taurin ... e clar ca tre sa`i dai la pret triplu ... si de multe ori chiar mai cer sa`si faca provizii ) Gandeste`te ... great minds think the same ... 2 necro pt pvp o sa puna DC + arma cu acumen ( cine da primu are avantaj - si asta o stie oricine ... +20 casting te poate ajuta enorm in cazul unui silence ) ...daca toti ar fi la fel ... unde ar mai fi distractia ? in enchanturi ? in critical magic hit ? in silence failed ? ... nu , categoric nu .... distractia este cand 90% sunt noobi si ai pe cine sa testezi skills si sa te distrezi .. sa nu stai stresat ... Si nu vorbesc prostii ... eram un sps vai steaua lui contra unui SH ... de fiecare data aveam hp full din cauza ca el nu stia de symbols si silence Quote
Shade Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Si ... let me get this ... voi vreti noobi pe server ? ce-i un server fara noobi acuma serios, lumea vrea latest chronicle... multi prefera un sever in locul altuia pentru ca "ala e cronica mai mare" si ei "joaca c4, nu c3"... Quote
Thora! Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ti`as trimite un movie cand am fost raid la antharas dar are 510 mb ..? cu toate k nu pe dex Asa, as posta si eu filmul radiografiei mele dentare, chiar daca nu are legatura cu Lineage, dar nu-mi merge scannerul.Deci nici n-au ajuns la el Deci nu, N-AM ajuns la el. Asta pentru ca :1. Ne-am bazat pe "zerguiala"2. Cred ca era un bug pe l2j pe vremea aia. Faptul ca (,) Kariks aveau mass paralize mi se pare ca e "like retail", dar respawn la 20 sec., cred ca era exagerat.1. Despre l2j-l2off, cu riscul de a ma repeta, acest leak a fost salvarea venita in ultimul moment. Serverele non-l2j erau praf din toate punctele de vedere. Dupa ceva filme despre diverse teorii ale conspiratiei nu m-ar mira ca si NCS sa aiba legatura cu acest leak.2. Despre pservere-retail, in fapt, daca aduci un pserv foarte aproape de retail vei avea totusi surpriza ca multa lume sa plece. De fapt, pserverele sunt populate cu un numar enorm de mare de pusti si de lameri, carora le place sa se minta ca joaca pe low-rates. Daca aduci statsuri dupa retail marea majoritate vor pleca.3. @Lasher_ro : or fi multe diferente intre pservere si retail, dar nu e o prapastie chiar atat de mare. Parerea mea, ca dupa 2 luni de jucat "hardcore"sau vreo 4 "soft", si ceva informatii, ajungi sa cunosti indeajuns de bine mecanica jocului ca sa poti sa iti ridici usor un char "de succes" pe retail (asta daca nu esti batut in cap).4. Noobi, scammerii, lamerii sunt farmecul oricarui server. Asa cum botii au rolul lor in economia retailului, asa si noobii au rolul lor in economia pserverelor. Vor farma cu un char (in general "good-looking"), vor aduce fericire dorfilor si va spori cantitatea de adena in circulatie. Quote
Shade Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Serverele non-l2j erau praf din toate punctele de vedere.Dintr-unele puncte de vedere, serverele l2j erau mai praf decat alea non-l2j. Si inca mai sunt. Despre pservere-retail, in fapt, daca aduci un pserv foarte aproape de retail vei avea totusi surpriza ca multa lume sa plece. De fapt, pserverele sunt populate cu un numar enorm de mare de pusti si de lameri, carora le place sa se minta ca joaca pe low-rates. Daca aduci statsuri dupa retail marea majoritate vor pleca. Eu zic invers... multa lume va veni pe un server fara boti si ebayeri, mai ales cei care stiu deja jocul asa cum e pe retail. Noobi, scammerii, lamerii sunt farmecul oricarui server. Hmm... cum se numeste asta... paradox? Cum naiba sa fie lamerii "farmecul", sunt 2 termeni ce se contrazic reciproc. Sau tu joci l2 ca-ti place sa fii printre lameri? Eu sincer nu stiu ce se vor face arcasii de pe dex atat de putini bishopi si rechargeri, atat de putini tanks, iar pe retail omoratul de raizi e o parte foarte importanta... deja cred ca mi-e mila de ei... dar imi trece cand ma gandesc ce-o sa fie pe forum... plin de asa-zise "bugs" care de fapt sunt features implementate (sa vezi ce-or sa se planga cutitarii ca nu mai pot sa joace, mama mama). dupa 2 luni de jucat "hardcore"sau vreo 4 "soft", si ceva informatii, ajungi sa cunosti indeajuns de bine mecanica jocului ca sa poti sa iti ridici usor un char "de succes" pe retailDaca nu esti batut in cap il ridici din prima... din pacate, rare sunt exemplele astea Quote
Thora! Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Eu sincer nu stiu ce se vor face arcasii de pe dex atat de putini bishopi si rechargeri, atat de putini tanks, iar pe retail omoratul de raizi e o parte foarte importanta... deja cred ca mi-e mila de ei... dar imi trece cand ma gandesc ce-o sa fie pe forum... plin de asa-zise "bugs" care de fapt sunt features implementate (sa vezi ce-or sa se planga cutitarii ca nu mai pot sa joace, mama mama). Shade, sunt servere hibrid l2j, care au ajuns chiar foarte aproape de retail... si nu, nu cu 100 on, cu ~ 1000 on. Iti spun eu ce va fi: - sute de posturi despre statsuri, recharge - raportari de buguri aiurea privind patk, matk - amenintari ca "alianta (clanul) X" pleaca dupa server pentru ca "nu se poate asa" - rugaminti sa "faceti la loc asa cum era" - posturi "cum se poate frate, SE (EE) sa ramana fara mana" - "si L2x e C4 si acolo, eu, cu SpS omor intr-una, aici omor 2 min si 1 min stau in ***, serverul asta e praf" - altele asemenea... Quote
Thora! Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Uite doar un exemplu de ce se intampla daca aduci setarile ca pe retail...http://imageshack.us Quote
Shade Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha omfg mor de ras ahahahahhahahahhahahahhahaha why admin dont help i want to play not sit for mp i want uber char ITEMZ +20 PLIX ADENA PLIX LVL 38285732 PLIXXXXXXX!! U BAD ADMIN I LEAVE SERVER ahahahahahha da, stiu cum e... ce sa-i faci, some are born stupid some are born on high-rates dar stii ce-nseamna asta... or sa plece toti noobii de pe server si or sa ramana doar cei care stiu nici ca se putea mai bine sincer Quote
Heavy_D Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Doamne de cand nu mai am citit ce scrieti aici!!O mare problema ca cine incepe cu High rate server niciodata nu se poate acomoda cu love rate server gen 3x sau 2xHmm si pe DeX pe testserver cum va merge mana regen cam 15~17 MP/tik???? Quote