Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

well u basicly swing ya mighty stick .. and hurt people with it ..

ai noroc..nu pot sa ma iau de avataru tau :crybaby: ...acum serios...din cate stiu wl are 3 aoe stuns skills...cam ce land rate au?

Posted

ai noroc..nu pot sa ma iau de avataru tau :crybaby: ...acum serios...din cate stiu wl are 3 aoe stuns skills...cam ce land rate au?

de ce nu il intrebi pe andix ?;;)

am fost warlord vreo 3 luni pe sapphire 4x :)) ... La pvp 1v1 ..warlordu si-o ia rau de la majoritatea claselor .Singurele clase pe care le-am putut bate au fost daggeri , sps , overlordu si un necro care habar nu stia sa joace ...

La mass pvp e bun , stormu prinde asa si asa ..stun stamp prinde de rupe ..la +9 /+10 poti sa ai si mama antharasului pe tine tot iti ei stun :)) ..al 3 lea nu stiu ...probabil e ceva de gracia / ceva de lvl 80 + ...

Posted

pe gracia bate si la pvp 1 vs 1 , e frumos WL , dar doar main :) , sa dai un stun si sa vezi cum 20 iau pauza de la joc :)

al meu e facut pentru trigger ( nu mai vroiam destro, ca am crescut deja un clan de leecheri ) , am fost de cateva ori la tezza cu el si pot spune ca prindea stunul insa atunci majoritatea erau 78-80 , acum nu cred ca prinde pe ceva 81+

offtopic: parca de cand au pus "forumul nou" merge mai penal , se incarca mai greu , vreau skinul vechi inapoi :D

Posted

vai `tui mama lui de forum 8-| ...

de cand e up atlantis asta ?:D

Si cat iti ia sa faci equip + max ?

depinde de noroc... crynow si-o facut repede la fel si eu.

mai avem de facut niste parti de armura cu atribut si sa pun pvp pe arma si pe armura si gata. :)

Posted

dexternet comunity = dead

am intrat aseara pentru vreo 30 min de stat afk pe dex, dupa 2 saptamani .... ally moarta, server mort, nici creed nu mai sunt on, cel putin rune wh erau 3-4 din focus.

long live atlantis :)).

btw ungure, e off pan' pa la 14.00

dexternet comunity = dead

am intrat aseara pentru vreo 30 min de stat afk pe dex, dupa 2 saptamani .... ally moarta, server mort, nici creed nu mai sunt on, cel putin rune wh erau 3-4 din focus.

long live atlantis :)).

btw ungure, e off pan' pa la 14.00