Razvan Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Daca s-ar face un server de Prelude sau C1 v-ati baga? :) Mai degraba de C1... ca Prelude nu are sige uri.eu m-as baga dupa bac/admitere daca ar fi retail-like si fara rate bufnite Quote
Phyxyon Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ok . A iesit HD . Am dus si fire pe el pana la lvl 3 insa a dracului daca intra un augment decent cu crit . Am bagat 1 top 70 , 7 mid 76 si vreo 20+ normale 76 si nimic bun doar m.def si p.def wtf? @ppl from MR care puteti sa ma luati si pe mn sa fac q din hb ca fara party din ooc/ooww sau mr n-ai sanse deloc . Quote
raw^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 @phyxion ce te asteptai sa intre asa usor aug? eu pe dex am bagat sute de pietre pana mi-o intrat ceva...cat despre Q din hb... nu prea pot sa te rezolv cand mergem cu party-ul acolo mergem toti. Quote
Iverson Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 iti doresc augu cum are shizz pe duale 2 x +32 crit :)) Quote
Phyxyon Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bai baieti nu faceti confuzie . Eu nu caut augment nu stiu ce skill imba vai draga . Un +15 sau +20 crit era mai mult decat perfect , Quote
alina_suky Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wts 70 de ls lvl 76 :D ...su trade pe recipa de maj roba :bananadance2: Quote
andix3 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Daca s-ar face un server de Prelude sau C1 v-ati baga? :) Mai degraba de C1... ca Prelude nu are sige uri.C4 my love :D ...Nu stiu nimic de la c4 in jos dar nu mi`ar displace :D ...Cu conditia sa joace crynow silen si astia care mai 'esteti ' p`aici :D . iti doresc augu cum are shizz pe duale 2 x +32 critParca mai avea unu cu petrify sau fireworks ...ala era epic =))) Quote
Razvan Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 majoritatea de pe aici am jucat mu pe cand era db1 pe linkmania; acuma jucam lineage..poti sa faci reclama aici -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=21 Quote
JarziNho Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ce sa joc iar ba :)). Eu ma gandesc daca merita sa investesc 25 euro sa schimb main la 1 char, sa fac rerol :)) nu sa ma apuc iar de c1 :D. Decat sa fie populat ... sa fie mass pk, karma, etc etc :D Quote
Razvan Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 spune prostii cry; sigur se baga si el.. thora daca stii pe cineva care deschide un asemenea server sa ne zici si noua. daca s-ar deschide undeva pe la 1 august-1 septembrie ar fi perfect :D Quote
Iverson Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ce sa joc iar ba :)). Eu ma gandesc daca merita sa investesc 25 euro sa schimb main la 1 char, sa fac rerol :)) nu sa ma apuc iar de c1 :D. Decat sa fie populat ... sa fie mass pk, karma, etc etc :Dcare main ? ce char , vorbeste pha Quote
Buugy Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Locuri de farmat cu spoilerul lvl 40? Adica eu solo cu self buffs. Quote
alina_suky Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 daca vrei te iau eu cu EE...prin FoD...dar nu promit nimic in seara asta.... Quote
Thora! Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Daca ma faci GM, da :)))dynasty phantom +acu, iversonBah, c1 e oldschool de'adevaratelea. Cand spellhowleru` iti zicea de mama cu carticele din alea sau stick of faith.Nu cu sabia lu` Stefan cu care te lauzi tu :D Si cand se mergea la Antharas in karmiane... eh...nu sa ma apuc iar de c1 Pai ideea ar fi sa ramana c1 ever.thora daca stii pe cineva care deschide un asemenea server sa ne zici si noua.Eh... se gandeau niste prieteni... da` nu isi dau seama daca s-ar popula.care main ? ce char , vorbeste phaE iarasi in perioada aia a lunii... cand i se pare ca SHu` e de cacao... nu'ti bate capu`... ii trecePartea nasoala e ca ii vine neregulat =)) daca vrei te iau eu cu EE...prin FoD...Nu e cam mic la lvl 40 pentru FoD? Si nu cred ca prinde nici shpoil. Parerea mea SE boxat in camera mica, de 4 mobi in Branded. OldSchool. Si parca era si spoil bunicel pe acolo. Quote
andix3 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cand spellhowleru` iti zicea de mama cu carticele din alea sau stick of faith.Si cand se mergea la Antharas in karmiane... eh...E iarasi in perioada aia a lunii... cand i se pare ca SHu` e de cacao... nu'ti bate capu`... ii trecePartea nasoala e ca ii vine neregulat =)) Nu e cam mic la lvl 40 pentru FoD? Si nu cred ca prinde nici shpoil. Parerea mea SE boxat in camera mica, de 4 mobi in Branded. OldSchool. Si parca era si spoil bunicel pe acolo.Sounds like another game :o ...Antharas facut in karmiane ?o.ODa , azi crede ca SH e op si maine cand il bate un cutitar ...' ar trebuie sa fac reroll ? ' :)) Ma buugy cu spoilerul te duci unde pica bine la spoil , adica Branded :D ...chit ca nu ai tu buffe , au aia . Quote
Buugy Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Nu face nimeni un sub de nuker? :D sa imi faca un pic de plvl pana la vreo 5x apoi sa ma mut in bf :D Quote
Spydy Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Nu face nimeni un sub de nuker? :D sa imi faca un pic de plvl pana la vreo 5x apoi sa ma mut in bf :DTyrant lvl 46 cand am timp sa imi cresc subu :D Quote
JarziNho Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 E iarasi in perioada aia a lunii... cand i se pare ca SHu` e de cacao... nu'ti bate capu`... ii trecePartea nasoala e ca ii vine neregulat =)) Buhahahahahhaha, n-ai uitat cat de emo sunt uneori :wub: . DAMN IT T, ce dor imi e de un party de ketra in care sa te innebunesc cu zeci de intrebari :D.bah ive, ca tot vine gracia, un tehash. ^_^ Quote
Buugy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cine are un nuker lvl ~ 5x, sa imi dea sa imi cresc dwf Quote
Razvan Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Locuri de farmat cu spoilerul lvl 40? Adica eu solo cu self buffs.garden of eva -intrare, la mobii aia "nos". 1-2cbp/mob; Quote
Buugy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 garden of eva -intrare, la mobii aia "nos". 1-2cbp/mob;am 46 deja to late. Oricum cbp il fac usor la manor, sa prind intai cum e cu timpul aici. Normal timpul trebuie sa fie random de la 00,00 pana la 05.59 dar aici, cica e fis 05.56 or smth. Quote
Phyxyon Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 GeGe . Deci dorfi no comment . "V-am furat trexu ma" . Laso-n mama ei de treaba si chiar daca asa ar fi fost pentru un cacat de trex clan cu "fite" va futeti asa si aduce packuri de mobi? Macar daca va bagati la pvp . Plm de asta nu am suportat niciodata MR ca e un clan de oameni cu obrazu gros . Quote
alina_suky Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 abia acum iti dai seama pyxi de treaba?:))....buugy..am zis ca te iau cu ee sa te cresc...prin fod....nu sa dai spoil...da nah :P Quote
Spydy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 GeGe . Deci dorfi no comment . "V-am furat trexu ma" . Laso-n mama ei de treaba si chiar daca asa ar fi fost pentru un cacat de trex clan cu "fite" va futeti asa si aduce packuri de mobi? Macar daca va bagati la pvp . Plm de asta nu am suportat niciodata MR ca e un clan de oameni cu obrazu gros .1 nush despre ce vorbesti :P2 daca au fost baietii la t-rex si v-au facut tren, e facut cu 1 motiv3 pvp in duale e cam greu :D Quote