Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

stai linistit spydy ca asa da si sws-u din partyu meu :P element si mult str da bine de tot :)

mai am pana sa imi fac si eu duale +4 si sa bag un element calumea pe ele si sa ma apuc naibii sa fac nobless odata :(

Posted

Spidi 4 iro?

Spidi iro :P

spydy si spydyshor in same party. awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

ai aq?

nope inca nu a ajuns la mine. Sper sa iau de la event, mwhahaha

Posted

nu...cand enchantezi skills adaugi un + la power...cost(consum de mana mai mic)...chance....si incepand cu hellbound skilele le poti enchanta cu wind...fire...adica cu elementul de atac de pe arma....ridicand asfel puterea skilului....ex> cu skill normal dai...1500dmg...la +3 power vei da...3000(teoretic)..iar daca il enchantezi...sa zicem cu fire...vei da...4500-5000dmg(teoretic...nu stiu cu cat cresc atributele dmg-ul)....

Posted

charu meu da lvl 82 are skille enchantate ca la lvl 83. poate o sa fac si eu odata si odata 83, si o sa bag in skille ca la 84 :))..

anywayz, grats shpydylicious :tiphat:

Posted

charu meu da lvl 82 are skille enchantate ca la lvl 83. poate o sa fac si eu odata si odata 83, si o sa bag in skille ca la 84 :))..

anywayz, grats shpydylicious :tiphat:

La ce noroc ai tu , iti pica toate la 84 :)) .

Posted

be first ...and the only player online xD

hai ma ca e calumea :D daca ai 2-3 pc-uri/laptop-uri + o conexiune la net ok iti faci 2destro, bd/sws/wc/pala/bishop si 2 arcasi, iei zarike si akamanah si incepi sa-ti faci epice. mai ai si hero, daca te tin itemele iti iei si un castel, nu te mai gandesti cine castiga la 7s.. ;)

Posted

hai ma ca e calumea :D daca ai 2-3 pc-uri/laptop-uri + o conexiune la net ok iti faci 2destro, bd/sws/wc/pala/bishop si 2 arcasi, iei zarike si akamanah si incepi sa-ti faci epice. mai ai si hero, daca te tin itemele iti iei si un castel, nu te mai gandesti cine castiga la 7s.. ;)

Daca s-ar face un server de Prelude sau C1 v-ati baga? :)

Mai degraba de C1... ca Prelude nu are sige uri.