andix3 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 poftim? :oeh ,schimba serverul cu un high rate :D . Quote
raw^ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ce high rate visezi andy, da la cat de des joc eu as putea zice ca e ca si un high rate Quote
Phyxyon Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 E si greu tare cu BD-ul sa faci un macro si sa-l lasi afk de cele mai multe ori , sau sa imparti contul cu altcineva si sa jucati mereu pe el sa faca level cat mai repede . E nevoie de foarte multa concentrare si atentie sa dai 4 buffe la 1 minut :) . Gz pentru clanuri baieti pacat de cl ala , poate o fi altfel in clan insa in afara lui e jale . Cum sa vii si sa omori healerii in pagan LoLher0 . Iar despre comportamentul de pe hero-chat la fel mai toti din mr parca sunt niste fetite de 13 ani superexcitate din 2 in 2 minute trebuie ceva flame . Daca nu mai era un shout din cand in cand care merita cum ar fi un rb tod l-as fi tinut inchis . Spor la farm . Titan 77 cu 952 it qi reporting :))) soon trying to craft HD and go pew pew rb . Quote
JarziNho Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ^Te ti bine lol. Nu as fi pariat pe tine ca o sa treci de lvl 50 :D. Gratz. Quote
raw^ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 la toata lumea ii se pare tare usor "sa dai 4 buffe la 1 minut" , cat despre CL si despre cei care sunt hero nu imi pasa, nu-i cunosc :) eu ii cunosc pe doar cei din party si atat... Quote
alina_suky Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 5 membri: alina_suky, raw^, StopTheAbuse, JarziNho, steff......nu aveti somn?:D....mr heros sunt niste....hmmm....nu merita mentionati :)) ee's equip>maj robe sau dc? Quote
Razvan Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 pai treaba sta cam asa:p def: dc robe> maj robecast: dc robe> maj robe (diferenta de 2 wit)m def/mana/mana regen: dc robe< maj robe (diferenta de 3 men intre ele, plus ca maj robe are regen+8%)dc other bonus: conc pasiv, speed+7, rezistenta la anchor+50%maj other bonus: stun resist+50%, mana+240 Eu zic ca maj robe suits you better :P Quote
Phyxyon Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 la toata lumea ii se pare tare usor "sa dai 4 buffe la 1 minut" , cat despre CL si despre cei care sunt hero nu imi pasa, nu-i cunosc :) eu ii cunosc pe doar cei din party si atat... Normal ca e mai usor . Chiar nu vad ce e asa de greu? Fata de un healer unde un singur freeze sau lagg poate omora tot party-ul ,un tank care scapa mobii aiurea sau un titan care joaca cu 1500-2000 hp unde un crit a unui mob/rb iti dubleaza pulsul :) Ne mai vedem in joc . Poate facem un party ceva insa de obicei ma inteleg mult mai bine cu cei din ooc/oow.decat mr . Quote
JarziNho Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 5 membri: alina_suky, raw^, StopTheAbuse, JarziNho, steff......nu aveti somn?:D....mr heros sunt niste....hmmm....nu merita mentionati :)) ee's equip>maj robe sau dc?Trebuia sa merg la un laborator de la 7.30 :C Quote
Buugy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 pai treaba sta cam asa:p def: dc robe> maj robecast: dc robe> maj robe (diferenta de 2 wit)m def/mana/mana regen: dc robe< maj robe (diferenta de 3 men intre ele, plus ca maj robe are regen+8%)dc other bonus: conc pasiv, speed+7, rezistenta la anchor+50%maj other bonus: stun resist+50%, mana+240 Eu zic ca maj robe suits you better :PIntotdeauna dc pe healer, imo cum sa pui maj doar pt niste mp si stun rezist? si asa cum EE are cspeed mare cu + 2 wit, face spam heal. Quote
JarziNho Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 de ce dc pe healer? lol, maj are acelasi bonus, doar ca nu are anchor resist, ci stun resist, which is alot better.maje for ee. alina, ce lvl ai pe ol? Quote
alina_suky Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 aproape 74...da r nu mai joc momentan...sesiune+cae ultimu an si ...... Quote
Iverson Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 am observat ce tare e OL pe gracia , woaw, de asta isi face tot mai multa lume OL , clasa care daca`ti aduci aminte , pe c4 erau 3-4 OL pe server care abia de faceau lvl Quote
alina_suky Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 OL si SE vor rula gracia....SE va fii best healer..... Quote
Razvan Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 am tot auzit chestia asta cu "se cel mai bun healer". nu are cum sa fie cel mai bun healer pentru simplu fapt ca e si recharger, adica bishop-ul ar fi useless. Eu zic ca bishopul a fost, este si va fi in continuare cel mai bun healer :P Quote
JarziNho Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Normal ... like ... CARDINAL.Ba frate ce ghinionu dracu in am jocu asta ... imi vine sa ma iau la tranta. db-uri sparte la+4, failuri peste failuri la craft, ultimele 4 crafturi de dynasty au fost toate fail ... facking emo +++ Quote
alina_suky Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,58183.0.html ....citeste aici silenR....oare cum ar fii sa iau pe SE major heal,major group heal,clarity+ inca unul....deoarece SE "imprumuta"4 skills..EE 3 si Cardi 2....toate astea doar avand a-3-a clasa...interesant Quote
Razvan Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 k, deci vine cam asa: bishopu` ia clarity+1 skill (recharge sau return probabil), se-ul ia clarity+3skille si ee-ul ia 3 skille. In fine oricum eu nu inteleg cum de ajunge un recharger sa fie mai bun decat un healer? .. Skillele bishopului cum ar fi balance life, salvation, cleanse nu se mai pun? :P Quote
Phyxyon Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ma pe la ce level e recomandat sa incepi sa-ti echantez skille? Am un bog momentan pe care vreau sa-l putin pe zealot time si vreau sa-mi ma iau unu pentru Armor Crush +chance . Faza e ca am dat deja un fail la +2 pe Hammer Crush si nu prea imi convine sa dau 40kk pentru o carte si sa dau fail la 2-4 . Quote
Razvan Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nu mai baga si tu ca <...> in el. Baga unul azi, farmeaza, unul maine ti se duce la 5/6 usor :P Quote
Phyxyon Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pai bagasem +1 la Level 76 si +2 cand s-a spart la level 77 , nu stiusem atunci ca poti folosi aceeasi carte pana se sparge ci o comparam precum un enchant de weapon sau armura care-i de unica folosinta . Quote
alina_suky Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 silenR...daca citeai pana la urma ce am pus...sa modificat...se ia 4...restu doar 1 :)....phyxy....encheanteaza dupa 78...rata mai mare de succes Quote
JarziNho Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 phyxion. skills de 2nd class e ok daca le enchantezi si la 77-78,in sensul ca eu pe titan am zealot +6 de la lvl 77.iar skill's de 3rd class le bagi dupa lvl 82 :). si ca si orc, baga doar pe zealot time si rage power, pana la lvl 80 nu iti trebuie altceva. Quote