Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Pai ceva sa fie fain de la inceput pana la sfarsit, adica de la lvl 1 sa fie fain si sa fie tare dar si de la lev mare.

Eu iti recomand sa-ti gasesti alt joc.

Siege party w/o cardinal fucking suck donkey ballz. God damn it!

PS: Go Bayern, desi stiu ca o sa piarda.

Posted

Eu iti recomand sa-ti gasesti alt joc.

Siege party w/o cardinal fucking suck donkey ballz. God damn it!

PS: Go Bayern, desi stiu ca o sa piarda.

deci de asta m-ai luat pe mine in target la siege, ca sa te razbuni pe healeri, ha ? :-s

Posted

Bai frate are niste ideei kalel la siege monumentale, pacat ca nu are cu cine sa le puna in aplicare :| .

P.S." Kalel: Am un EE de kkt in party.

bufat has withdrawn from clan "

=)) epic

Posted

Bai frate are niste ideei kalel la siege monumentale, pacat ca nu are cu cine sa le puna in aplicare :| .

=)) epic

Tu de acum stii? Eu am fost in clan cu el si stiu cum se comporta :D . Nu vrea sa inteleaga ca privatele nu au nimic in comun cu off.

Posted

=)) epic

Idei ca si ?:D

Aia chiar e epic =)))))))))))))

Posted

deci de asta m-ai luat pe mine in target la siege, ca sa te razbuni pe healeri, ha ? :-s

V-am stricat distractia de unul singur :>. Oricum am avut PRAF SIEGE PARTY, nu am avut cardinal deloc, am avut kamael inspector, dadea heal si cacat, si un singur EE + FLAMES in party. Sa nu mai zic ca am pus o bula cu Ghoul Staff :)) ca imi dadeam BTB si l-am uitat echipat in fine, it was nice.

Posted

V-am stricat distractia de unul singur :>. Oricum am avut PRAF SIEGE PARTY, nu am avut cardinal deloc, am avut kamael inspector, dadea heal si cacat, si un singur EE + FLAMES in party. Sa nu mai zic ca am pus o bula cu Ghoul Staff :)) ca imi dadeam BTB si l-am uitat echipat in fine, it was nice.

Low intelect...

Posted

la multi ani raw si dynasty e tot ce-ti doresc !!

@haideti pe arion ;;) we have kalel ;;)

ps:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

and this:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Posted

ce nick ai spydy ?:P

CareDwArf

Idei ca si ?

Are ideei bune in general la siege, dar pacat ca oamenii sunt :banghead: de nu se poate intelege cu ei....

La Multi ANi raw si toate cele

Posted

sa ma .... pe ei crafteri si cu ncsoftu masi cu 60% reteta.................

cum ma 3 FB + 1 BBH incercari de craft sa dea fail toate geez ............

Posted

@ma shpidi cand le explicam astora ca am dat 3x fail (in a row!!) la maj helm nu ma credeau.. am vandut majla, maj gloves si boots si mi-am luat mats de full tallum robe set+aa pt unseal+mats pt bomt

oricum fail-ul e ceva normal cand esti un click-craft-maniac :P

Posted

buugy ...tata ..te-am cautat azi pe mess sa vb de treaba aia cu se pe wrath...si nai zis nimic...lasa aici un pm...slabe sanse sa raspund pe mess.....wtf ce sigi de 2 lei am avut azi :hair:

Posted

@ma shpidi cand le explicam astora ca am dat 3x fail (in a row!!) la maj helm nu ma credeau.. am vandut majla, maj gloves si boots si mi-am luat mats de full tallum robe set+aa pt unseal+mats pt bomt

oricum fail-ul e ceva normal cand esti un click-craft-maniac :P

Da mah inteleg sa dai fail cand de doare in ... de item ca il faci sa il vinzi sau ceva, dar in plm stau cu elisian in mana de 2 luni, m-am saturat sa dau un dmg de kkt la pvp.......