Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Bine ai revenit Thora. Daca ai nevoie de vreun tip de suport nu ezita sa intrebi de el ca parca mai am ceva conturi :)

NENEA,NENEA, IMI DAI JI MIE TE ROG FRUMOS UN SWM!?!?!

A? A? A? :yum:

Posted

COME BACK NEGGER !!

Why i have a feeling that you already made another char on dex? :-?

Ce vremuri... :) Mai tii minte cand l-am facut pe Ashakiel in trei oameni la sfarsit? :)) De luati toti disconect?

Ma batea mintea sa imi fac un kamael... da` nu prea am timp... pe bune.

Btw, sunt buni aia la ceva?

Bine ai revenit Thora. Daca ai nevoie de vreun tip de suport nu ezita sa intrebi de el ca parca mai am ceva conturi

E bine ca tu le mai stii parolele :)) Tocmai stau sa ma gandesc... si nu imi mai aduc aminte parolele la suportii mei... :)) Oricum nu stiu daca mai e ceva pe conturile alea...

Voi vreti sa ma corupeti bag seama... :P

Cred ca avea dreptate cineva ca de Lineage nu te lasi de fapt, niciodata :))

Si da... Shade is a bad, bad person. De cand a tradat si s-a dus la jocul ala cu "aud multe culori" i se trage...

Pt Shade, fara numar, fara numar http://www.youtube.com/watch?v=OKiET5ZlOCQ

Posted

Voi vreti sa ma corupeti bag seama... :P

Cred ca avea dreptate cineva ca de Lineage nu te lasi de fapt, niciodata :))

Wise words :D .

Cum sa te lasi de lineage ( de la c4 pana la hellbound ) ? :wub:

Posted

Ce vremuri... :) Mai tii minte cand l-am facut pe Ashakiel in trei oameni la sfarsit? :)) De luati toti disconect?

LOL, am si uitat :))) parca se raspawnasera si minionii.

Pe dex kamaelii sunt cacat. Daca baga GF working, kamaelu ia locu in party de DD la WK. Si da, sincer si eu vreau sa imi fac kamael TRICKSTER, dar nu prea am cu cine. Si solo sucks.

Eh, eh? Interesat :D!?

Posted

am si uitat sa postez pe forumu asta :))

sup... cand deschid astia serv ala nou pe dex?

Auzi pha cand il deschide joc si eu, si de nu imi cresti char te prind de urechi. Ti-o dau pe Mariuca sa o faci hiro understand?

Salutare fetele. bah mii asa dor de un l2, sa moara capra lui gigi

Posted

mi se pare ca merge..dar e o rata foarte mica...intrebare: pt aoe fog...sa pun pe ol heavy?...desi imi scade c.speed...cu soul guar full buff am aproape 2k p.def...sau ar merge un light?

Guest Bogdanzor
Posted

congratz o.O

no-social-life .

El macar e relevant , tu postezi pe un forum de gaming , in sectiunea MMO , acuzand altii ca nu au social life , iti proiectezi cumva viata ta pe altii ?

Posted

El macar e relevant , tu postezi pe un forum de gaming , in sectiunea MMO , acuzand altii ca nu au social life , iti proiectezi cumva viata ta pe altii ?

o_O .. Poftim?

Gata si Titan . Now i wish for a HD+Focus+Fire cat pot sa car :)

ia-ti sub de spoiler or no ballz :coffee:

Posted

1 te bate virgula

2 ????

3 da` tu ce te bagi ?

Daca iti cauti gasca nu ai nimerit bine . Salut

ia-ti sub de spoiler or no ballz

daaa =)))

eu mi-ash combina un Saint Spear si un Blunt 2Handed de S pentru RB , lasa HD+focus ca ai sa dai de gustul trenurilor si n`o sa`ti mai trebuiasca

Cred ca are chef de pvp .