Iverson Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Bine ai revenit Thora. Daca ai nevoie de vreun tip de suport nu ezita sa intrebi de el ca parca mai am ceva conturi :) Quote
JarziNho Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Bine ai revenit Thora. Daca ai nevoie de vreun tip de suport nu ezita sa intrebi de el ca parca mai am ceva conturi :)NENEA,NENEA, IMI DAI JI MIE TE ROG FRUMOS UN SWM!?!?!A? A? A? :yum: Quote
Thora! Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 COME BACK NEGGER !!Why i have a feeling that you already made another char on dex? :-?Ce vremuri... :) Mai tii minte cand l-am facut pe Ashakiel in trei oameni la sfarsit? :)) De luati toti disconect?Ma batea mintea sa imi fac un kamael... da` nu prea am timp... pe bune.Btw, sunt buni aia la ceva?Bine ai revenit Thora. Daca ai nevoie de vreun tip de suport nu ezita sa intrebi de el ca parca mai am ceva conturiE bine ca tu le mai stii parolele :)) Tocmai stau sa ma gandesc... si nu imi mai aduc aminte parolele la suportii mei... :)) Oricum nu stiu daca mai e ceva pe conturile alea...Voi vreti sa ma corupeti bag seama... :P Cred ca avea dreptate cineva ca de Lineage nu te lasi de fapt, niciodata :))Si da... Shade is a bad, bad person. De cand a tradat si s-a dus la jocul ala cu "aud multe culori" i se trage...Pt Shade, fara numar, fara numar http://www.youtube.com/watch?v=OKiET5ZlOCQ Quote
andix3 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Voi vreti sa ma corupeti bag seama... :P Cred ca avea dreptate cineva ca de Lineage nu te lasi de fapt, niciodata :))Wise words :D . Cum sa te lasi de lineage ( de la c4 pana la hellbound ) ? :wub: Quote
JarziNho Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ce vremuri... :) Mai tii minte cand l-am facut pe Ashakiel in trei oameni la sfarsit? :)) De luati toti disconect?LOL, am si uitat :))) parca se raspawnasera si minionii.Pe dex kamaelii sunt cacat. Daca baga GF working, kamaelu ia locu in party de DD la WK. Si da, sincer si eu vreau sa imi fac kamael TRICKSTER, dar nu prea am cu cine. Si solo sucks.Eh, eh? Interesat :D!? Quote
Wonderer Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 am si uitat sa postez pe forumu asta :))sup... cand deschid astia serv ala nou pe dex? Quote
Buugy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 am si uitat sa postez pe forumu asta :))sup... cand deschid astia serv ala nou pe dex?Auzi pha cand il deschide joc si eu, si de nu imi cresti char te prind de urechi. Ti-o dau pe Mariuca sa o faci hiro understand?Salutare fetele. bah mii asa dor de un l2, sa moara capra lui gigi Quote
Wonderer Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 si eu care speram sa ma cresti tu pe mine ... :(nu stiu ce char sa imi fac .. QQ/x-xcred ca imi fac un lOL Quote
Animosity Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wtf lol ? mai deschid astia un server pana in toamna ? Quote
Spydy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Stie careva daca pe wrath dupa ce au bagat gf merge sa cresti cristale la t-rex ? Quote
alina_suky Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mi se pare ca merge..dar e o rata foarte mica...intrebare: pt aoe fog...sa pun pe ol heavy?...desi imi scade c.speed...cu soul guar full buff am aproape 2k p.def...sau ar merge un light? Quote
jimmy89 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 serverul nou e arion. au zis ca or sa mai adauge un server de epilogue, dar nu e o data stabilita.despre gracia pe wrath, merge ce mergea pe HB + update la interfata si updateurile de aici: http://wrath.lineage.ro/index.php/topic,27117.0.html Quote
raw^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 set de tts gata, am facut si questu de sub ... urmeaza sa cresc wc :D Quote
Phyxyon Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Shit inca sunt blocat la ketra sa fac ally 2 cu varka :) . Raw ce nick ai? Quote
Phyxyon Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Destroyer soon-to-be titan. Am terminat ally 2 cu varka si ma bag maine la quest . Quote
andix3 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Destroyer soon-to-be titan. Am terminat ally 2 cu varka si ma bag maine la quest .congratz o.O no-social-life . Quote
Guest Bogdanzor Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 congratz o.O no-social-life .El macar e relevant , tu postezi pe un forum de gaming , in sectiunea MMO , acuzand altii ca nu au social life , iti proiectezi cumva viata ta pe altii ? Quote
Phyxyon Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Gata si Titan . Now i wish for a HD+Focus+Fire cat pot sa car :) Quote
Razvan Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 El macar e relevant , tu postezi pe un forum de gaming , in sectiunea MMO , acuzand altii ca nu au social life , iti proiectezi cumva viata ta pe altii ? o_O .. Poftim? Gata si Titan . Now i wish for a HD+Focus+Fire cat pot sa car :) ia-ti sub de spoiler or no ballz Quote
Iverson Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 eu mi-ash combina un Saint Spear si un Blunt 2Handed de S pentru RB , lasa HD+focus ca ai sa dai de gustul trenurilor si n`o sa`ti mai trebuiasca Quote
andix3 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 El macar e relevant , tu postezi pe un forum de gaming , in sectiunea MMO , acuzand altii ca nu au social life , iti proiectezi cumva viata ta pe altii ?1 te bate virgula 2 ????3 da` tu ce te bagi ?Daca iti cauti gasca nu ai nimerit bine . Salut ia-ti sub de spoiler or no ballzdaaa =))) eu mi-ash combina un Saint Spear si un Blunt 2Handed de S pentru RB , lasa HD+focus ca ai sa dai de gustul trenurilor si n`o sa`ti mai trebuiascaCred ca are chef de pvp . Quote
Iverson Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 si nu tot la frenzy da ? blunta da 100% critical dmg , sabia ... e degeaba Quote
andix3 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 si nu tot la frenzy da ? blunta da 100% critical dmg , sabia ... e degeabacrit dmg in plus are sabia .Blunta ce are ? long time no see l2 :)) . Quote