Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

De lvl'u inamicilor. Si nu se merita enchantat.

Bah, pt astia de cunoasteti dexu mai bine. A iesit ZETA din WF ahahahahhahahahaha, WF slowly is going down :)) Vanesa e scitirit de L2.

Posted

in afara de asta, ce armura mai poti lua pe nuker? :o

[Wizard]: Archmage, Soultaker, Mystic Muse, Storm Screamer

Int+2, Wit+1, Men-2, Casting Spd. +15%, Maximum MP +321. Increase Darkness Resistance +8, increase stun resistance, increase M. Atk.

Posted

azi...ketra..spotu la aia de lvl 80..nush cum le zice....cum merg trenurile facut cu ol in heavy...vai de capu meu...azi am luat asa..soes...dc shield...voi cu ce va mai laudati..

Inca mai pica full items de la mobi? Nu era vorba ca or sa pice doar la raizi?

Sal semi-veteranilor de pe aici. Si celor nou-veniti.

Cry fa-ti buffer din ala jmecher la kamael. Sa ma cresti si pe mine. :P

In viata ta nu ai facut un buffer.

Posted

Sall all . .e prima oara cand ma joc lineage . .si am instalat acum l2 . .si imi da o eroare :)

2010.5.10 23:39:07

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1819 MHz with 1023MB RAM

Video : No Video

PosCode : LS1:0:0:0 1/0

General protection fault!

History: FD3DPredefinedShader::LoadShaderFileToString <- FD3DPredefinedShader::Load <- FD3DPredefinedShader::FD3DPredefinedShader <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

asta . .ce fac in cazul acesta :) ???

Posted

in afara de asta, ce armura mai poti lua pe nuker? :o

[Wizard]: Archmage, Soultaker, Mystic Muse, Storm Screamer

Int+2, Wit+1, Men-2, Casting Spd. +15%, Maximum MP +321. Increase Darkness Resistance +8, increase stun resistance, increase M. Atk.

defapt e int+1, eroare de tipar pe retail, si toate l2offi/l2java au pus lafel descrierea si au facut si seturile cu stats int+2...

Posted

Cry fa-ti buffer din ala jmecher la kamael. Sa ma cresti si pe mine. :P

In viata ta nu ai facut un buffer.

Sa nu zici ca te reapuci ? :D

Am facut POF! Si nu tre sa-mi fac buffer de kamael (desi ma tenteaza sa fac un kamael), ca sunt destui in clan.

Serios, te-a lovit criza si ai mai mult timpe de joaca? :P

Btw, salutare!

Ps: Azi se baga GRACIA FINAL PE WRATH, deci in curand si pe dex.

Posted

Sa nu zici ca te reapuci ? :D

Am facut POF! Si nu tre sa-mi fac buffer de kamael (desi ma tenteaza sa fac un kamael), ca sunt destui in clan.

Serios, te-a lovit criza si ai mai mult timpe de joaca? :P

M-a lovit criza... da` inca nu atat de tare incat sa am timp de joaca... acum nush cum ar fi mai bine... :))

Sa mori tu ca ai crescut tu profet pana la POF... Daca chiar ai facut asta ai ceva bautura de la mine cand trec prin Bv.

V-ati bagat toti pe serverul nou sau o ardeti tot pe DeX?

Buna Thora! bine ai revenit...crynou...doamne ma termini cu chestia aia de la semnatura:))

Bine ca v-am mai regasit! :)

Eu zic sa ramana semnatura acolo pana cand vei mai scoate ceva antologic mai bun. :P

Partea nasoala e ca nu va mai jucati prea mult pe forum... s-a cam ales prafu` de threadu` asta. :(

Posted

M-a lovit criza... da` inca nu atat de tare incat sa am timp de joaca... acum nush cum ar fi mai bine... :))

Sa mori tu ca ai crescut tu profet pana la POF... Daca chiar ai facut asta ai ceva bautura de la mine cand trec prin Bv.

Bine hai ... nu de la lvl ZERO, dar de pe la lvl 62 pana la 78 eu l-am crescut. Dimineti pana la 5 in fog, damn!

Astia de nu s-au putut afirma pe dex, s-au mutat pe serverul nou sa devina factori. (ohai raw :wub: )

Partea nasoala e ca nu va mai jucati prea mult pe forum... s-a cam ales prafu` de threadu` asta. :(

Am propus sa se inchida topicul de dragul vremurilor bune, de mai bine de juma' de an :(. Nici shade nu ne mai iubeste ...

Posted

Bine ca v-am mai regasit! :)

Eu zic sa ramana semnatura acolo pana cand vei mai scoate ceva antologic mai bun. :P

stai sa trec de bac si fac sk 70 in 3 zile pe arion :P vorbim cand ma pot numi si eu tank; acuma n-am timp sa joc :(

@silen gratz :D

merci :*

Bine hai ... nu de la lvl ZERO, dar de pe la lvl 62 pana la 78 eu l-am crescut. Dimineti pana la 5 in fog, damn!

Astia de nu s-au putut afirma pe dex, s-au mutat pe serverul nou sa devina factori. (ohai raw :wub: )

Am propus sa se inchida topicul de dragul vremurilor bune, de mai bine de juma' de an :(. Nici shade nu ne mai iubeste ...

spuma e sa il cresti de la 20 la 66 sa faci un greater might 2, apoi il tii in box si c`est la vie :P

Posted

Cum vorbiti voi, imi imaginez ce as fi facut pe server. Cu o scobitoare in mana, pe furis in catacombe mimand moartea pe langa fermieri aia revoltati haha. Monstri ascultatori, faceau exact ce vroiam eu.

Cam asa eram eu cu dagger-ul pe versiunea c5

hai ca v-am ajutat sa treaca pagina ..

Posted

screw L2 ... this sh1t is way more entertaining :rofl1:

banc :rofl1:

Ce face un priest intr-un battleground ?

http://img33.imageshack.us/img33/6599/lolozaur.jpg

my eyes... aahhh

sa nu mai postezi asa ceva daca vrei sa nu mi se topeasca ochii :))

crynow nu m-am lasat de dex ca "nu m-am putut afirma :))" dar nu mai aveam cu cine juca pana si dodo nu se mai joaca...

Posted

Uite Banavai... "raid de raid" pe DeX facut cu 5 (cinci) nukeri, imi pare rau ca nu am facut screen la Utenus facut in 5 oameni, din care 3 nukeri (dar ala sa zicem ca e prea praf ca sa poata fi luat in seama)

Behemont cu 1 singur party, cel mai frumos raid pe care l-am facut pe DeX... (next target... Lockness cu 1 singur party, dar nu am gasit indeajuns de multi curajosi)

http://imageshack.us

COME BACK NEGGER !!

Why i have a feeling that you already made another char on dex? :-?