JarziNho Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bueey, macar ai masina ta? fie ea dacia :->, oltcit, ferrari!? Quote
alina_suky Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 gratz mai de carnet...sa te uiti sa nu aiba vreo linie rosie pe el :nanana: si app...a dat ceva de baut? :P Quote
JarziNho Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 gratz mai de carnet...sa te uiti sa nu aiba vreo linie rosie pe el :nanana: si app...a dat ceva de baut? :Pstai ca inca n-a luat traseul, a luat doar sala. Quote
raw^ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ferrari!?nu stiu ce sa aleg dintre un F430 CS ,599 GTB sau 458 Italia ... plm toate is rosii :( Quote
JarziNho Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Oh, ce modest esti ;(Congratiulations, your raid boss has been defeated. Baium died and droped _I_. =)) cum sa faci BAIUM doar de a nu-l lasa enemy-iilor? Nu a dropat nimic, nici macar un low a :)). GZ MI CLAN ))))9 Quote
alina_suky Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 azi...ketra..spotu la aia de lvl 80..nush cum le zice....cum merg trenurile facut cu ol in heavy...vai de capu meu...azi am luat asa..soes...dc shield...voi cu ce va mai laudati..in l2 ofc....si azi am vazut cat de ritard e lovetokill ala...cum sa dai pk in pagan la suporti ? Quote
Spydy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 azi...ketra..spotu la aia de lvl 80..nush cum le zice....cum merg trenurile facut cu ol in heavy...vai de capu meu...azi am luat asa..soes...dc shield...voi cu ce va mai laudati..in l2 ofc....si azi am vazut cat de ritard e lovetokill ala...cum sa dai pk in pagan la suporti ? Simplu backstab, dead, search for next target :> Eu imi luam omor de la ooc in fiecare zi acolo veneau aia curatau camerele de MagicR, ma enervam intram pe un cutitar din party veneam curatam camerele de ooc, simplu ca buna ziua :D Quote
alina_suky Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 oricum tipu a dat sub...cum il prind cum il ard...sunny...sorry for your fail :( Quote
Spydy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 The siege of Giran have started..... 2 sec after You have been disconected. Quote
Razvan Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 :)) lasa ca a fost bine.. am prins si eu manoru :D Quote
raw^ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 azi...ketra..spotu la aia de lvl 80..nush cum le zice....cum merg trenurile facut cu ol in heavy...vai de capu meu...azi am luat asa..soes...dc shield...voi cu ce va mai laudati..in l2 ofc....si azi am vazut cat de ritard e lovetokill ala...cum sa dai pk in pagan la suporti ? nu te lua de lovetokill , da?! :)) n-am luat nimic interesant doar ca luni eram 61 si azi sunt 71 si nu cred ca am jucat mai mult de 12 ore toata saptamana :> Quote
andix3 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nu te lua de lovetokill , da?! :))n-am luat nimic interesant doar ca luni eram 61 si azi sunt 71 si nu cred ca am jucat mai mult de 12 ore toata saptamana :>si cu lvl 71 tot noob ramai , asta e sigur :tiphat: .ce plictisitoare a devenit linkmania :-< Quote
JarziNho Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ^bah copycat >< that was my idea.anyway, rawangel ce char ai ba? brb ca am murit la siege fmm Quote
Razvan Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 @jarzinho -> esti kbm cumva? ... are nick-ul "thestig//am nevoie de un serial pe dex. send it via pm/ tyvm Quote
andix3 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 @jarzinho -> esti kbm cumva? ... are nick-ul "thestig // am nevoie de un serial pe dex. send it via pm/ tyvm AHAHAHAHAHAHAHHAAHHA Cum sa fie ma kbm ?Il insulti ma :tiphat: ^bah copycat >< that was my idea. 2 adena and we're fair , ok ?:D Quote
Buugy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 @jarzinho -> esti kbm cumva? ... are nick-ul "thestig//am nevoie de un serial pe dex. send it via pm/ tyvmce injuratura i-ai tras ;)) . Jarzinho e crainau, kbm e alt robot de aici. Quote
Spydy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dynasty exista pe arion ?Seturi da, arme inca nu am vazut.. Quote
Iverson Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 pai nu prea are sens sa se farmeze pentru arme , mai bine seturi pe healeri prima data... Quote
Spydy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a dat fail kalel la cutit :>Healeri si am vazut si un set de light pe un tyrant .@arionhttp://img80.imageshack.us/i/demonfang.jpg/http://img294.imageshack.us/i/tarbar.jpg/ Quote
Iverson Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 facuta de tine? gg daca da , abia astept sa te vad hero , spor Quote
JarziNho Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Hero cu TARBAR (D grade). esti destept iversoane :))Frate ce cacat de siege. Puteam sa jur, defapt pariam pe casa ca daca mergem la aden luam _I_ in brate. Creed dadea gate in siege zone, numa nervi. Nervi, nervi si iar nervi.Tyrant = mean machine. Quote
Razvan Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Hero cu TARBAR (D grade). esti destept iversoane :))are si devil fang ma esti nebun ?:D Quote