Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

alina daca vrei iti imprumut tallum robe pana-ti faci tu dc-ul.. eu nu prea am timp sa stau in joc oricum

@andixe.. "stie" ca nu ma joc :D cat despre bac, ti-am mai zis, doar atata am nevoie: 8 mate, 8 romana si 9.80 info. La info tre sa trag mai tare, in rest... :P Cat despre viata sociala, am iesit ieri in oras cu niste amici, numai maciolai prin oras; ce viata sociala vrei sa ai cu aia? :)) bani nu am oricum, asa ca nu-mi pasa :D

Posted

alina daca vrei iti imprumut tallum robe pana-ti faci tu dc-ul.. eu nu prea am timp sa stau in joc oricum

@andixe.. "stie" ca nu ma joc :D cat despre bac, ti-am mai zis, doar atata am nevoie: 8 mate, 8 romana si 9.80 info. La info tre sa trag mai tare, in rest... :P Cat despre viata sociala, am iesit ieri in oras cu niste amici, numai maciolai prin oras; ce viata sociala vrei sa ai cu aia? :)) bani nu am oricum, asa ca nu-mi pasa :D

hai ca tu poti mia mult , in special la mate / romana :D .Eu am avut o saptamana de full social life , chiulit de la ultimele ore etc ...Dupa care s-a intors diriga din Spania si tocmai a inceput cosmarul .

:rofl2: @ alina ... Care aveti o roba transparenta ? ;;)

A ca tot veni vorba de cry 11 si 12 , pe dex nu se gaseau ...E ceva Gracia thing or what ?

Posted

silenR..iti voi da un pm cand esti disponibil...dar sa imi spui cand esti disponibil

andi...esti perv..idont luv ya anym0r3

E disponibil oricand cu conditia sa nu fie cu Bella :D ...

Meh ? Never :blush2: ...Poate putin acolo :lol: ...

Inca mai sunt problemele de conectare ?:))

Posted

Phyxyon...mai mult sunt boxata...eu intru putin...jeez...vine sesiunea....daca te pot ajuta cu vreun sfat o fac cu mare placere...silenR..am luat aia azi...ms mult...dai un pm aici cand vrei sa o pun inapoi..o hay yo baietii...mai traiti?si apropo..ce smexy sta talumu pe pOARCA :nanana:

Posted

deja imi vine sa :banghead: ....nu mai suport avadonu....in plus mi se vad sfarcii prin avadonu ala nebun :kar:

Damn woman, this is a quotable sig shit. Pure epic :))

For teh epicness.

Crystalele au fost impartine in secunda 2. kkkk, i was BLUFFING, and apparently i succeeded :>.

Ps: daca te deranjeaza, desi nu prea dau prin alte sectiuni ale forumuluil, let me know :right: .

Posted

Phyxyon...mai mult sunt boxata...eu intru putin...jeez...vine sesiunea....daca te pot ajuta cu vreun sfat o fac cu mare placere...silenR..am luat aia azi...ms mult...dai un pm aici cand vrei sa o pun inapoi..o hay yo baietii...mai traiti?si apropo..ce smexy sta talumu pe pOARCA :nanana:

np, si ti-am zis fiinto; le pui tu cand nu mai ai nevoie de ele :P

@care mai joaca pe arion? ..

Posted

sunt acuma

@andixe nu-s disponibil niciodata... poate o citi ce ai scris pe aicea drace si m-o strange de gat........

ahahahah , zii ca nu ma cunosti ...ca e un mistocar , ca e pervers etc :D .

Crynow la ce luasi succeed?

@raw ce clan ma?:|

Alina sa ma scuzi de semnatura mea :tiphat:

Posted

@sunny.. care toti ma? pe cine am vazut eu

alina, inge, raw, phyxy; pe mine nu m-am vazut, dar stiu ca-s pe acolo :D

gz raw :D acuma imi poti creste si mie wc-ul :))

@andix; raw e in tragicR

Posted

Care-mi poate creste si mie un blue cry 11? Am de 10 si imi treb un level sa-l putin pe IM cu focus . Platesc in adena sau nature - girls only . :)

Iti cresti tu singur. Iti faci RAID BOSS PARTY, te duci il campezi pe skylancer/meanas anor/ lord beast behemonth/ antharas priest cloe/ blabla sobekk, si ai o sansa de... hmm 5-8% (correct me if i'm wrong) sa-ti creasca crystalul.

Posted

nu merita sa-ti faci sabie cu focus , blunta 2 handed si ai mancat tot la RB ;)

Wait . Wut? Blunt 2h in PVE? Ok in PVP Blunt e choice weapon ca ai stun dar in PVE pentru ce?