Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Bogdanzor
Posted

Care e treaba flacai , care mai jucati pe arion , ma tenteaza sa ma apuc si eu pe arion , dar cand ma gandesc cat grind ma asteapta ma ia o lene .

Posted

Care e treaba flacai , care mai jucati pe arion , ma tenteaza sa ma apuc si eu pe arion , dar cand ma gandesc cat grind ma asteapta mai iau o bere

o hay yo baietii...ce mai faceti?merge?merge? :D

Posted

Nu are careva un loc printr-un clan pentru un un soon to be 66 destro? Unul mai pe masura mea unde levelul in medie e cam 60-65 cu oameni activi ? Si inca un lucru cam cat ma costa un Dragon Slayer . Pe Arion desigur .

Posted

4 cat dreacu . . .

Hai ma , stii ca tu ai mereu ghinion de la +3 la +4 !! :D

Da-i arma lui silen sau unul de incredere sa puna el +`ul ,ca tu esti ghinionist din cale afara la AM :D

Posted

ei rahat. kamael ba, da inca ma mai gandesc, kamael sau perma SWS hero :>

jimy, de ce l-ai lasat pe bozgoru de csillag herou? :-(

nu ca eu l-am lasat, eu l-am facut :D

pai ce sa fac... hero ally > hero enemy :)

el era singurul care a facut CB de la noi, el era cu cele mai multe puncte :)

Posted

baaaaaaaa da ce vorbareti "estem" noi :P

revin aici cand imi fac crafteru 70, spoileru 70, wc-ul 79 si incep sa joc pe sk (asta mi-am facut main, au ramas iteme de la nabzorii ceilalti de dorfi). Sper sa iau si bacu intre timp .. -_-

alina daca imi faci cresti si mie un cry 11 blue in cry 12 blue sa pun si eu acumen pe bomt ma "marit" cu tine :D

Posted

baaaaaaaa da ce vorbareti "estem" noi :P

revin aici cand imi fac crafteru 70, spoileru 70, wc-ul 79 si incep sa joc pe sk (asta mi-am facut main, au ramas iteme de la nabzorii ceilalti de dorfi). Sper sa iau si bacu intre timp .. -_-

alina daca imi faci cresti si mie un cry 11 blue in cry 12 blue sa pun si eu acumen pe bomt ma "marit" cu tine :D

Te spun lui Bella maaa :despair:

Lasa baa l2 , treci de bac si dupa bagi l2 ca no liferul pana iti pierzi familia , viata sociala si toti banii :D ..