Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Are cineva Giant Golem Chapters sau Tallum Plate Armor Recipe? Am farmat GC vreo 4 zile n-a cazut nici macar una , le-am cumparat intr-un sfarsit de pe piata si cand sa le duc mi-a dat DC Breatplate . Epic shit .

Posted

Eu nu am asa ceva :>

Sa fac ceva in rollbacku lor :(( am facut de 2 ori barakiel. Sper sa tina de data asta ....

CE? Ce rollback? CAT TIMP !? omg omg omg, daca e rollback mai mult de 12 ore, i'll cut my fucking veins.

Posted

la 7:30 am facut barakiel si la 10 s-a dat rollback dar nush pana la ce ora :)

la 11 am facut iar bara.

Ieri s-a dat tot asa pe la 10 si l-au dus pana la save-u de la ora 6

Posted

Am si eu o intrebare . Eu cand am instalat jocul am bagat doar acel patch HellboundDex sau ceva de genul de pe site-ul lor iar acum am inteles ca trebuie sa fac update si pana termina de facut update-ul cred ca dureaza o vesnicie . Stie careva un site de unde pot lua patchurile sau ce trebuie sa fac sa ma pot loga? Deci jocul meu pana acum nu facuse nici un update , eu foloseam acel shortcut de unde am instalat Dexul si ma logam direct .

Posted

/FAIL DC HELM....spidi tu esti de vina...erai on :banghead:

Never ever craft with Spidi on , you`ll fail :lol:

Care mai sunteti pe aici si ce level aveti? Pe mine ma gasiti pe Slicc - 62 destro currently farming for TPA :))

62 ma ?No social life huh ?

Cand ma gandesc ca mi`au trebuit 2 luni sa faci 61 pe dex :| .

Posted

Never ever craft with Spidi on , you`ll fail :lol:

62 ma ?No social life huh ?

Cand ma gandesc ca mi`au trebuit 2 luni sa faci 61 pe dex :| .

Ce ma :|

E easy ma daca ai chef de joc

Posted

Ce ma :|

E easy ma daca ai chef de joc

E foarte usor , iti trebuie doar timp ...si eu nu aveam :D .

De fiecare data cand intram in joc ma luam la chatuit cu astia din clan /il ajutam pe unu sa faca un q /ma duceam sa scot o recipa etc ..

Posted

what is more beautifull than kickin' old school at farm zone :D cu prieteni la un party alea alea :wub:

Sa faci un raid cu prietenii si la sfarsit , cand mai are RB( raid boss`ul ) 5% din viata ) sa iti ei gank de la alt clan , priceless :wub: .

Posted

Sa faci un raid cu prietenii si la sfarsit , cand mai are RB( raid boss`ul ) 5% din viata ) sa iti ei gank de la alt clan , priceless :wub: .

remember remember the c4 of dex server :X:X