Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Speaking of the devil.... nu te hazarda la afirmatii false :)).

PS:Momentan trag de mine sa joc l2... din vara o sa intru mai serios da acu am bac,meditatie,scoala de soferi nu ca as lua vreuna in serios da imi ocupa mult timp :P.

daca iti da carnet de sofer....we are doomed :D

Posted

Ulise tata mai treci prin l2 ? da si tu un pm , facem un party ;d

@crynow : tu joci pe dex, nu ? nu te bagi pe arion ? ( a new beggining )

Posted

nu s-a vorbit nimic de pvp aici?.. doar chat logs ca a fost cu dwarfu la spoil etc..

Asa si ? Unde e problema ta?

Ulise tata mai treci prin l2 ? da si tu un pm , facem un party ;d

@crynow : tu joci pe dex, nu ? nu te bagi pe arion ? ( a new beggining )

Luci tu cand ai avea 3 subclase pe dex+ clan + in game friends te-ai lasa ?:D

Posted

:))))))))))

zbk, a raspuns andi excelent pentru mine.

adica tu inca mai poti juca pe dexu ala trist care e acum?

hai sa fim serios, si ce daca ai prieteni care inca mai joaca acolo, si eu am si tot m-am lasat de el deja de ceva timp... chiar nu mai are rost sincer :P

Posted

e thread-ul tau?

Stiam ca l2 = pvp s.a.m.d

l2 = pvp? :)))) Unde? Sau pentru tine pvp-ul incepe doar de la lvl 80+? Gaseste in L2 o multime de defecte si chiar nu am timp sa le enumar . Il joc fiindca m-am plictisit de WoW si GW insa L2 nu va atinge prea curand apogeul celor 2 jocuri . Gearul e prea simplist . Pur si simplu pe majoritatea itemelor nu exista decat un stat .Spellurile foarte putine . Faci spam doar cu 1 spell sau 2 . Questuri foarte putine si ignorate fiindca sunt inutile , o pierdere de timp , jocul asta e axat doar pe farm lucru care dupa un timp devina anost si inca jucam pe 4x . Eu cel putin nu as juca L2 pe retail nici daca ma platesti . In WoW aveai questuri . In GW aveai un storyline fenomenal de frumos si fascinant . In L2 ai ... farm .

Posted

shpydy..ce nick ai..ca azi am incercat sa iti dau pm si "the player it not online" :kar:

Caredwarf , dar am fost f putin online ieri :) mai ales ca la ora la care ai postat eu eram putin cam beat :)

Posted

l2 = pvp? :)))) Unde? Sau pentru tine pvp-ul incepe doar de la lvl 80+? Gaseste in L2 o multime de defecte si chiar nu am timp sa le enumar . Il joc fiindca m-am plictisit de WoW si GW insa L2 nu va atinge prea curand apogeul celor 2 jocuri . Gearul e prea simplist . Pur si simplu pe majoritatea itemelor nu exista decat un stat .Spellurile foarte putine . Faci spam doar cu 1 spell sau 2 . Questuri foarte putine si ignorate fiindca sunt inutile , o pierdere de timp , jocul asta e axat doar pe farm lucru care dupa un timp devina anost si inca jucam pe 4x . Eu cel putin nu as juca L2 pe retail nici daca ma platesti . In WoW aveai questuri . In GW aveai un storyline fenomenal de frumos si fascinant . In L2 ai ... farm .

Ok am citit povestioara ta

dar l2 = pvp

Iti dai seama, asa mult are incat a inspirat la gazduirea unui site. Am uitat cum se chema, a fost inchis..

Nu stiu cum e dex. Eu incepeam sa fug cand am vazut ca pe 20x XP oamenii aveau Nobles in o sapt, toti se grabeau la boss-ul final, siege etc

Cam exact ca'n wow: Fuga la Illidan

Cred ca se trage de la plictiseala. Nu mai este palpitant ca la inceput?

GW2 abia astept

Posted

Du-te tati joaca wow, are un sistem de pvp incredibil de complex, la fel si guild wars. N-am ce dreacu sa zic, toti is prosti, d-aia au plasat pvp system din l2 ca fiind ce mai bun.

Posted

crynow .. sunt newbie .. si nu prea le am... deci vreau sa te intreb , unde se mai poate face pvp inafara siege-urilor si a colloseumului ? de ce e asa tare pvp system in l2 ?

In wow exista arene 2vs2 , 3 vs 3, 5 vs 5 . Unde ca sa faci un team rating mare trebui sa iti cunosti foarte bine partenerul/ii .

In WoW exista bg-uri unde Hoarda si Alianta se bat incontinuu.

Te rog sa nu-mi raspunzi cu un post gen "iti pace wow , joaca wow , lasa-ne pe noi cu l2 nostru" .

Guest Kaiba
Posted

E tare PVP-u pentru ca dupa atata grinding playerii acumuleaza foarte multa frustrare si agresivitate pe care le descarca unii pe altii in end game => drama => good pvp system.

Posted

crynow .. sunt newbie .. si nu prea le am... deci vreau sa te intreb , unde se mai poate face pvp inafara siege-urilor si a colloseumului ? de ce e asa tare pvp system in l2 ?

In wow exista arene 2vs2 , 3 vs 3, 5 vs 5 . Unde ca sa faci un team rating mare trebui sa iti cunosti foarte bine partenerul/ii .

In WoW exista bg-uri unde Hoarda si Alianta se bat incontinuu.

Te rog sa nu-mi raspunzi cu un post gen "iti pace wow , joaca wow , lasa-ne pe noi cu l2 nostru" .

Pai in afara de siege colliseum sunt pvp-urile la epici ( asta daca ai clan care se ocupa de asa ceva) si + ca in zonele de 76+ te intalnesti f des cu enemy => pvp o gramada care e mult mai greu decat pvp-urile aranjate de party vs party.

Posted

Daca poti sa-mi descrii mai bine aceste "pvp-uri la epici" ar fi perfect , adica in ce constau ..

La enemy te referi la unul dintr-un clan cu care am war sau la un n00b care vine si da in mine de nebun ?

Posted

pvp la epici inseamna un ally vs ally la raizii la care pica raid boss jewels.

Iar enemy ma refer ca sunt la farmat cu party si vine alt party peste noi .

Posted

Raw calmeaza-te nu sari asa de fund in sus ca nu te-am jignit pe tine personal ci doar am subliniat defectele jocului pe care multi prea le ridica in slavi . PvP la level mic e inexistent . Asta nu poate sa o conteste nimeni . Clan wars ok e ceva interesant , exista la fel si in Guild Wars deci nu m-a surprins cu nimic . Siege-ul e ceva interesant de asemenea insa nu e nimic nou . Iar PvP in zonele de farm la fel . Cine a jucat WoW preBC stia ce era la summoning stone in Blackrock , sute si sute de cadavre .

Cum a zis si ZBK . In alte jocuri exista PvP de la level mic . Am facut BG in WoW de la level 11 pana la 70 nu doar la 70 . Am facut PvP in timp ce farmam si faceam questuri aici toti cu protectie pe ei .

Posted

suntem prea "tineri" sa avem frapsuri...inca...eu leam postat pt a exemplifica pvp-ul din l2.....l2 nu inseamna doar farm....

Nu e 100% far ci 90'% . Daca trebuie sa astepti pana pe la 60-70-80 sa faci PvP atunci e o problema . E putin plictisitor lvlingul pe serverele astea cu 4x ce poti sa mai zici acolo unde joci cu 1x? Deja turbezi sau joci cu bot .

Posted

Nu e 100% far ci 90'% . Daca trebuie sa astepti pana pe la 60-70-80 sa faci PvP atunci e o problema . E putin plictisitor lvlingul pe serverele astea cu 4x ce poti sa mai zici acolo unde joci cu 1x? Deja turbezi sau joci cu bot .

60-70?am facut pvp inca de la lvl 20+...pt spotu de farm...pt q mob....de pk nu mai zic....deci nu trebuie sa astepti pana la end-game sa faci pvp...