Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

veniti pe Arion...we have milk and cookies... :nanana:

p.s chiar ma speriat buugy

cum adica D:/Lineage II Gracia Final (pana aici e ok) RaidFight x4?

cel mai probabil ii ca ai instalat gresit patchul de la serverul pe care joci

Posted

Stiu sa instalez un amarat de patch si a mers numa nu am intrat pe el de cv timp si acuma m-am gandit sa joc si eu pe dex(arion) si cand am bagat dex uite ce imi da...

Posted

Se intampla sa-ti mai dea si critical error , asta e . Eu mi-am pastrat nickul in joc - Slicc si am reusit sa termin si questul al doilea de ch. class . Are vreunul dintre voi un clan care m-ar putea recruta? Am ajuns la onorabilul level 42 :) .

Posted

Stiu sa instalez un amarat de patch si a mers numa nu am intrat pe el de cv timp si acuma m-am gandit sa joc si eu pe dex(arion) si cand am bagat dex uite ce imi da...

din cate vad tu ai multe fisiere in main folder care nu ar treui sa fie acolo. patch se instaleaza intr-un folder numit "system" din "D:\Lineage 2 Gracia Final...\" de la tine

Posted

sterge TOT ce ai in system pe urma pune updater-ul de la arion sau unde vrei tu sa joci si dai update, nu cred ca sti instala cum trebuie patch

Posted

cum adica D:/Lineage II Gracia Final (pana aici e ok) RaidFight x4?

cel mai probabil ii ca ai instalat gresit patchul de la serverul pe care joci

RaidFight ala cica e cel mai ok server de Gracia , m-ar tenta :D ...

Zbk insista , incearca sa seduci updaterul de la dex ..poate te lasa sa intri .

Posted

l-am sedus andy , merge ca uns B)

fac lvl in Catacomb of the Heretic . Cand trb sa schimb locatia ? (de preferat in alta catacomba)

am lvl 33 .

Posted

Da cand are kbm, regele regilor admin la cs, nici salut nu a mai zis pe aici. Ce om ba baiatule, ca sa vezi cu cine iti pierzi vremea.

Salutare raw, moldovene de iversonescu, andisex care joaca pa dex de rupe stila si restu. Keep up the good work.

I'm outta' :tiphat:

Posted

Da cand are kbm, regele regilor admin la cs, nici salut nu a mai zis pe aici. Ce om ba baiatule, ca sa vezi cu cine iti pierzi vremea.

Salutare raw, moldovene de iversonescu, andisex care joaca pa dex de rupe stila si restu. Keep up the good work.

I'm outta' :tiphat:

cine esti brazilianule :)) ?

Posted

cine esti brazilianule :)) ?

It's fucking hard to figure out who I am, isn't it? Cry, newb :3some:

Shpydy, ce cauta un dorf la baylor? Sau deja ti-ai tras swm/sd/cov subs? :idea:

Posted

Stai frate calm , auzi la el, imi da itemele inapoi. Fa ce vrei cu ele, eu am zis asa, poate poate te motivez, dar degeaba. Lasa-le acolo, sau da-le astora de lvl mic ce joaca. Mie unul, nu imi trebuiesc.

Posted

Stai frate calm , auzi la el, imi da itemele inapoi. Fa ce vrei cu ele, eu am zis asa, poate poate te motivez, dar degeaba. Lasa-le acolo, sau da-le astora de lvl mic ce joaca. Mie unul, nu imi trebuiesc.

Nu era de iteme , stiu ca nu te fac itemele si astea ...Era de bun simt :tiphat: .

Posted

Speaking of the devil.... nu te hazarda la afirmatii false :)).

PS:Momentan trag de mine sa joc l2... din vara o sa intru mai serios da acu am bac,meditatie,scoala de soferi nu ca as lua vreuna in serios da imi ocupa mult timp :P.