raw^ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 veniti pe Arion...we have milk and cookies... :nanana:p.s chiar ma speriat buugycum adica D:/Lineage II Gracia Final (pana aici e ok) RaidFight x4?cel mai probabil ii ca ai instalat gresit patchul de la serverul pe care joci Quote
DraxX10 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Stiu sa instalez un amarat de patch si a mers numa nu am intrat pe el de cv timp si acuma m-am gandit sa joc si eu pe dex(arion) si cand am bagat dex uite ce imi da... Quote
Phyxyon Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Se intampla sa-ti mai dea si critical error , asta e . Eu mi-am pastrat nickul in joc - Slicc si am reusit sa termin si questul al doilea de ch. class . Are vreunul dintre voi un clan care m-ar putea recruta? Am ajuns la onorabilul level 42 :) . Quote
jimmy89 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Stiu sa instalez un amarat de patch si a mers numa nu am intrat pe el de cv timp si acuma m-am gandit sa joc si eu pe dex(arion) si cand am bagat dex uite ce imi da...din cate vad tu ai multe fisiere in main folder care nu ar treui sa fie acolo. patch se instaleaza intr-un folder numit "system" din "D:\Lineage 2 Gracia Final...\" de la tine Quote
Luci Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mie nu imi merge deloc sa ma loghez :( . Voua va merge ? Quote
raw^ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 sterge TOT ce ai in system pe urma pune updater-ul de la arion sau unde vrei tu sa joci si dai update, nu cred ca sti instala cum trebuie patch Quote
Luci Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 cu mine vorbesti ? am jucat pana acum cand nu-mi merge sa ma loghez :\edit : Well , a luat-o pana la urma . Quote
andix3x Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 cum adica D:/Lineage II Gracia Final (pana aici e ok) RaidFight x4?cel mai probabil ii ca ai instalat gresit patchul de la serverul pe care jociRaidFight ala cica e cel mai ok server de Gracia , m-ar tenta :D ... Zbk insista , incearca sa seduci updaterul de la dex ..poate te lasa sa intri . Quote
Luci Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 l-am sedus andy , merge ca uns B) fac lvl in Catacomb of the Heretic . Cand trb sa schimb locatia ? (de preferat in alta catacomba)am lvl 33 . Quote
Luci Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pe la ce lvl are sens sa ma duc in branded ? adica sa-mi dea aia party .. ? Quote
JarziNho Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Da cand are kbm, regele regilor admin la cs, nici salut nu a mai zis pe aici. Ce om ba baiatule, ca sa vezi cu cine iti pierzi vremea.Salutare raw, moldovene de iversonescu, andisex care joaca pa dex de rupe stila si restu. Keep up the good work.I'm outta' :tiphat: Quote
raw^ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Da cand are kbm, regele regilor admin la cs, nici salut nu a mai zis pe aici. Ce om ba baiatule, ca sa vezi cu cine iti pierzi vremea.Salutare raw, moldovene de iversonescu, andisex care joaca pa dex de rupe stila si restu. Keep up the good work.I'm outta' :tiphat: cine esti brazilianule :)) ? Quote
Spydy Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 2x earring of baylor, draconic gloves, 1 db, 2 bews, 1beas :wub: u must love baylor :) Quote
alina_suky Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ruleaza arion PE client de Gracia final ?*fixed :D dex avand cronica de hellbound poti juca cu client de gracia 1,gracia 2 Quote
JarziNho Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 cine esti brazilianule :)) ? It's fucking hard to figure out who I am, isn't it? Cry, newb Shpydy, ce cauta un dorf la baylor? Sau deja ti-ai tras swm/sd/cov subs? :idea: Quote
Spydy Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 am fost pe bd-u din party si in cateva zile ma duc si pe dwarf :) ( momentan e 76 cum fac 78 hop la baylor)sws ca sub :) Quote
andix3x Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Raw greu era sa`ti dai seama :> ...Cry intru deseara pe la 5 -6 sa-ti dau itemele inapoi ...si scuze de deranj :) Cum face Spydy asta lvl`ul :D ... Quote
JarziNho Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Stai frate calm , auzi la el, imi da itemele inapoi. Fa ce vrei cu ele, eu am zis asa, poate poate te motivez, dar degeaba. Lasa-le acolo, sau da-le astora de lvl mic ce joaca. Mie unul, nu imi trebuiesc. Quote
andix3x Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Stai frate calm , auzi la el, imi da itemele inapoi. Fa ce vrei cu ele, eu am zis asa, poate poate te motivez, dar degeaba. Lasa-le acolo, sau da-le astora de lvl mic ce joaca. Mie unul, nu imi trebuiesc.Nu era de iteme , stiu ca nu te fac itemele si astea ...Era de bun simt :tiphat: . Quote
kBm Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Speaking of the devil.... nu te hazarda la afirmatii false :)).PS:Momentan trag de mine sa joc l2... din vara o sa intru mai serios da acu am bac,meditatie,scoala de soferi nu ca as lua vreuna in serios da imi ocupa mult timp :P. Quote
jim123 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 nu s-a vorbit nimic de pvp aici?.. doar chat logs ca a fost cu dwarfu la spoil etc.. Quote