Forbidden Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hmm cand a fost ultimul wipe la db-ul de pe dex? Poate am inca spoileru cu o groaza de mats care as putea sa vi le dau. Quote
sunny Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hehe", ati lasat tot serveru aproape fara cata ;)) Cand o sa aveti TTS`uri magii o sa aiba mai multe AM`uri si powa deci no big deal :crazy: Ati fost N playeri din primele zile care au dat bani la CH`uri de aia le si aveti :D +ati avut cursed wepons pt farm .La baium nustiu ce s`a intamplat pana pe la 10 ca atunci m`am trezit,oricum voi ati avut 5-6 party`uri si OOC +4us 4,5 party`uti & ooww 2 party`uri sa zicem? dar np xDSa vezi fun cand noi magii o sa avem bule =)) Quote
uLise Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hmm cand a fost ultimul wipe la db-ul de pe dex? Poate am inca spoileru cu o groaza de mats care as putea sa vi le dau.Daca aveai ceva un buffer heal/dmg/mana ar fi super :Dma sunny , n-am inteles nimic din ce ai scris acolo :lol:btw: pt lvl 47 e bun sa bat in continuare la sea of spores ? cineva mi-o spus sa ma inscriu la 7 signs dar cand m-am dus la NPC ( Priest of Dawn ) nu aveam optiunea join :| ? some help+ ca nu inteleg un lucru , oriunde ma duc numai gold pe jos + materiale , ieri am cules vreo 300k adena in 5 minute. care-i spilu de nu culege lumea dropul dp jos ? nu se formeaza lagg ceva din cauza dropului ? Quote
sunny Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lag din cauza dropului :o neverCine mai strange de pe jos cand au miliarde in inventar + seturi/wepons S/s80 epice blabla etc :DDaca nu ai register acolo la Priest inseamna ca poti sa te inscrii saptamana viitoare de acum Quote
Spydy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Hehe", ati lasat tot serveru aproape fara cata ;)) Cand o sa aveti TTS`uri magii o sa aiba mai multe AM`uri si powa deci no big deal :crazy: Ati fost N playeri din primele zile care au dat bani la CH`uri de aia le si aveti :D +ati avut cursed wepons pt farm .La baium nustiu ce s`a intamplat pana pe la 10 ca atunci m`am trezit,oricum voi ati avut 5-6 party`uri si OOC +4us 4,5 party`uti & ooww 2 party`uri sa zicem? dar np xDSa vezi fun cand noi magii o sa avem bule =))O sa mai vedem noi, oricum i don't give a crap despre flames. Te inseli amarnic daca crezi ca am fost egali la ultimu baium. O sa fie funny cu bubble :D . Btw esti in fear cumva ? Quote
Iverson Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 cry cand ii vezi ca joaca asa intens si se mai flameuiesc asa frumos parca mai mare dragu sa joci cu ei ... vin siege`urile , astept pariuri pentru aden/rune/goddard/giran , oricat de miez ar fi MR tot cu polacii din ooww m-ash duce :), btw oare cum o sa fie prima luna cu CS , din moment ce is o groaza nobless :P Quote
Spydy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Eu m-am hotarat sa nu mai fac flame. Fiecare face cum il taie capu, bine rau fie care cu a masii . Quote
raw^ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 care joaca pe arion, sunteti dispusi sa imi donati niste D-uri ?:))raman dator, si dau inapoi cu dobanda inapoi pana la lvl 60 maxim ! Quote
sunny Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Da fear, dar in orice caz ooc ,ooww au avut organizare mai buna si nah au avut 2 partyuri in plus sa zic Quote
Iverson Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 care joaca pe arion, sunteti dispusi sa imi donati niste D-uri ?:))raman dator, si dau inapoi cu dobanda inapoi pana la lvl 60 maxim !ungure iti place olivia wilde? ce clasa iti faci ba? Quote
uLise Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Am inteles ca S80 e gradul cel mai ridicat al unui set.El se poate dropa sau trebuie tu sa il faci ( craftezi is the right answer ? ) sa cauti recipe pt fiecare item ? Quote
raw^ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ungure iti place olivia wilde? ce clasa iti faci ba?da si sws Quote
jimmy89 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Am inteles ca S80 e gradul cel mai ridicat al unui set.El se poate dropa sau trebuie tu sa il faci ( craftezi is the right answer ? ) sa cauti recipe pt fiecare item ?trebuie farmat pentru s80 totul (recipe + parts)sunt 2 locuri de farmat asa ceva:-IOP (cu ajutorul shard-urilor)-Hellbound (cu ajutorul tome-urilor) Quote
andix3x Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 da si swsiara lolsws ?:( Mai bine un poneymaster din ala :D .de unde am auzit de ooww aia ?:)) Quote
raw^ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 iara lolsws ?:( Mai bine un poneymaster din ala :D .de unde am auzit de ooww aia ?:))dapi ce dumnezeu sa fac, hokay, sehash ?neah... sws ii ok + ca ma stiu juca bine bine pe el Quote
Phyxyon Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am vrut sa intreb aici de la inceput insa am crezut ca voi fi atacat cum se intampla si in topicul cu WoW . Vreau si eu sa incerc acest Lineage 2 de care am auzit foarte multe . Am jucat WoW vreo 2 ani si GW ambele pe retail iar acum sunt plictisit si nu-mi mai convine sa cumpar jocul . Care era intrebarea . Cum reusesc sa ma inscriu pe acel site www.lineage2.ro pe care l-a mentionat ulise? Am incercat si-mi cerea serial number . Daca aveam serial number era logic ca jucam pe retail ... Quote
raw^ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am vrut sa intreb aici de la inceput insa am crezut ca voi fi atacat cum se intampla si in topicul cu WoW . Vreau si eu sa incerc acest Lineage 2 de care am auzit foarte multe . Am jucat WoW vreo 2 ani si GW ambele pe retail iar acum sunt plictisit si nu-mi mai convine sa cumpar jocul . Care era intrebarea . Cum reusesc sa ma inscriu pe acel site www.lineage2.ro pe care l-a mentionat ulise? Am incercat si-mi cerea serial number . Daca aveam serial number era logic ca jucam pe retail ...este www.lineage.ro nu www.lineage2.rotrebuie sa pui un mail valid si iti trimite pe mail un serial cu care te inregistrezi la ei pe site, cel putin asa era cand mi-am facut eu cont. Quote
andix3x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 este www.lineage.ro nu www.lineage2.rotrebuie sa pui un mail valid si iti trimite pe mail un serial cu care te inregistrezi la ei pe site, cel putin asa era cand mi-am facut eu cont.Dar ce patisi cu vechiul cont ungure ?:)) Quote
Phyxyon Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am făcut cont , am instalat panarama aia şi hopa eroare : 2010.4.2 17:48:30OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1587 MHz with 1023MB RAMVideo : NVIDIA GeForce FX 5200 (9371)PosCode : LS1:0:0:0 1/0ReadFile beyond EOF 131921417+1/131921417History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.onyx_beast.onyx_beast_ns_t00 131921389==131921389/131921389 118955034 44132) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Onyx_beast_ns_t00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- 1.510000::0 <- UGameEngine::Init <- InitEngine Nu râdeţi de caloriferul meu că nu e frumos :D ... Quote
Phyxyon Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am luat si eu primul care l-am gasit Lineage 2 Chaotic Throne , Gracia Final , asa-mi zice aici , nu stiu mai nimic despre L2 deci daca am gresit versiunea ata ete . Quote
andix3x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Din cate stiu lineage.ro e Hellbound .http://arion.lineage.ro/index.php/topic,218.0.html <-- Download links Quote
Phyxyon Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am observat ... trecem la download ... brb revin in 2012 cand termin Quote
andix3x Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Am observat ... trecem la download ... brb revin in 2012 cand terminNet prin ata ?xD Bai care mai jucati pe Arion ?:D Quote
Phyxyon Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Păi e o panaramă de 40 RON .. abia ce iau cu 1,2mb/s de pe filelist şi la RDS astia cu 25 RON prind şi 6mb/s . Quote