Razvan Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 @silen : la farmacie dau , silen dai atestate la eng/info ? @cry: bacu il iau 100% :)) , 10 chimie, 9 romana, minim 7 la mate ( la mate e naspa , 4 ani de materie )sunt la mate info bilingv, dau atestat si la eng si la info, fmmcat despre bac.. imi trebuie cam 9.60++ la info, 9 la mate, 8.50 la romana Quote
Iverson Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 dai la info ? , la romana 8.50 iei daca faci perfect la SI si SII , si la SIII scrii despre ce ai facut aseara in lineage , corect asezat in pagina si etc Quote
WFcrynow Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Razvan e la mate-info si bilingv. Esti tare ba baiatule :)) (de cand ieczista asa sectie?) Quote
Razvan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Razvan e la mate-info si bilingv. Esti tare ba baiatule :)) (de cand ieczista asa sectie?)de vreo 4 ani de cand sunt eu la liceu :Piote o poza cu clasa mea ( deasupra mea si a monicai am facut un semn rosu)http://img267.imageshack.us/img267/5351/clasamea.jpg-> o sa pun zilele astea o poza cu mine acum (dupa un an juma`). Monica, micamea si sormea s-au tuns intre timp. Acum am parul mai lung decat fiecare dintre ele.ps: ahh am crezut ca scrie profilul clasei in poza aia.. in fine nu gasesc oferta liceului meu pe net, nu cred ca e postata, insa uite aici -> uita-te la liceu :Phttp://nicolae-iorga.licee.edu.ro/oferta.html Quote
WFcrynow Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Weird shit i swerz. Acum nu ii mai zice intensiv engleza, ci bilingv? Ca apoi sa ma ierte Dumnezeu, dar sa faci si mate si info, si bilingv engleza mi se pare o prostie.Am terminat mate-info intensiv engleza, si am dat atestat atat la info (8.5) cat si la engleza (10).Btw, poti sa dai Cambridge? Da, da off-topic, warn me! -_- Quote
Razvan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 da poti sa dai cambridge.. e cam de cacao profilu` asta:5 ore de engleza pe sap+o ora de cultura si civ a uk in engleza (in a 10a am facut geografie in engleza, in a 9a am facut istorie in engleza)mate normal -4 oreinfo normal -4 ore (+9/10 tic)aia de la mate info intensiv engleza au diferit de noi:4 ore de eng4 ore mate4 ore info (+9/10 tic)aia de la mate info-intensiv au:3 ore engleza4 ore mate5 ore tic (+9/10 tic)adica noi avem 2 ore in plus de`am-pwlea Quote
WFcrynow Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Atunci e bilingv. Well, kinda SUCK, but meh ...Hai, gata cu off-topicu, ca de arunca Forbidden o privire p'aici ne arde :D. Quote
Draco Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Salutare!Am mai jucat Lineage II si mai demult, dar m-am lasat. Acum doresc sa ma reapuc si ma gandeam daca LinkMania are un server. Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii? Rata/Versiunea etc. Multumesc! Quote
jimmy89 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 linkmania nu are server de lineage+majoritatea de aici joaca in reteaua dexternet: http://www.lineage.ro-dex - x4 - deschis de mult timp;-arion - x4 - deschis de cateva saptamani, Quote
Iverson Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 mate info intensiv eng :5 mate4 info4 eng 3 fiz :-"la bilingv faci o anumita ora intr`o alta limba , mama preda chimia in franceza la o clasa de bilingv , ftrvreau sa`mi iau un notebook , am nev de un motor de cautare pentru laptopuri , sa selectez rami/gadgeturi etc , cineva? Quote
Spydy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Arion al 3 lea spoiler de pe serv :DNightmare set + elysian :PI love my party :X Quote
uLise Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Era cineva aici cu nick jimmy89 , daca nu ma insel.Daca da... joci pe Dexternet , in ally cu guilda Crank ? Quote
jimmy89 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 da ulise, suntem in aceeasi alianta, daca inca mai esti in crank :)eu sunt ZunZe Quote
Razvan Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jimmy era cineva cu numele jimmy89 pe arion acum cateva zile.. ti-am dat pm si de pe crafter-SilenDan, si de pe spoiler-Silen si de pe he-UltimulMohican si canci.. erai afk :P sau nu erai tu? ..de pe aici am mai vazut-o pe inge.. cand eu imi luam compo pe sws ea era deja in avadon .. Quote
jimmy89 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 jimmy era cineva cu numele jimmy89 pe arion acum cateva zile.. ti-am dat pm si de pe crafter-SilenDan, si de pe spoiler-Silen si de pe he-UltimulMohican si canci.. erai afk :P sau nu erai tu? ..de pe aici am mai vazut-o pe inge.. cand eu imi luam compo pe sws ea era deja in avadon ..eu eram, ti-am raspuns mai tarziu. nu stiu daca ai vazut. oricum eram in dual si incercam sa intru pe dex... am intrat acolo doar cand a fost dex down, sau ceva de genu :) Quote
uLise Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Am facut si eu lvl 45 , incepator , nu prea le am :DZiceti-mi si mie un loc unde sa bat pana la 50 :D ca am batut la plains of lizards si acuma is albastri. Quote
andix3x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Am facut si eu lvl 45 , incepator , nu prea le am :DZiceti-mi si mie un loc unde sa bat pana la 50 :D ca am batut la plains of lizards si acuma is albastri.Daca esti dagger try catacomb cu cineva :D ...vezi branded deep / apostate ....dar merge greu fara buffs :) Alt loc din cate imi amintesc :dooh: .....A da , dragon valley ...easy farm :D Ce fac flacaii ?:D Quote
Razvan Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Am facut si eu lvl 45 , incepator , nu prea le am :DZiceti-mi si mie un loc unde sa bat pana la 50 :D ca am batut la plains of lizards si acuma is albastri.sea of spores@shpidi bafta la farm :D Quote
Animosity Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Spoilat 1200 sop's today :| , 8800 left...wot da foc man ? o_X Quote
jimmy89 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nu va puneti cu dorfii :/nebuni frate, nebuni! Quote
andix3x Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 9 dual sls si restu pentru 9 tts set :)Dar vad ca ai planuri mari ^_^ . Quote