Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Si-a dat duhul dex-ul de la prea multi jucatori care incercau sa se logheze probabil.

era de asteptat :))

come on for the love of god allmighty & baby jesus ... vreau doar sami iau nick .. si sa fac 3 screens

Posted

ma arhivati si voi unul systemul si puneti-l pe vreun site de file hosting, preferabil aici va rog

http://www.filehosting.org/

nu merge sa-mi fac update la system (sunt vreo cinci fisiere pe care nu le ia)

Mie imi da un warning (trojan) la unul din dll-uri, desi l-am luat de pe gamershell jocul atunci cand folosesc avira sau avg (AVG-ul e cu licenta), prin urmare prefer sa nu il uploadez si sa-ti dau cine stie ce tampenie. Ma intreb daca mai are cineva problema asta , trebuie sa ii dau intotdeauna ignore la avira ca sa pot intra in joc.

Posted

Mie imi da un warning (trojan) la unul din dll-uri, desi l-am luat de pe gamershell jocul atunci cand folosesc avira sau avg (AVG-ul e cu licenta), prin urmare prefer sa nu il uploadez si sa-ti dau cine stie ce tampenie. Ma intreb daca mai are cineva problema asta , trebuie sa ii dau intotdeauna ignore la avira ca sa pot intra in joc.

si mie imi face la fel ... its not u =P .. eu pur si simplu am adaugat whole L2 folder la exceptii tot avira folosesc

Posted

Forbidden you hater !!!

anyways, OHAI !

http://img682.imageshack.us/img682/9742/l22010022222042673.jpg

anyway, faza tare a fost ca a picat si zariche in elven :)) deci *WRISTS*

Posted

anyone else managed to get in ? i`m about to call it quits and go play dota

LE : o sa fie mai bine pe dreaq :rofl1: iar o sa fie cateva mii de oameni incercand sa se conecteze ... iar o sa se inece login serv

Posted

Eu am renuntat sa mai incerc sa ma loghez. Pana la urma nu ma grabesc nicaieri, nu am de gand sa joc pentru top/powerlevel, nu am timp pentru asta si nici chef. Ne vedem prin joc, probabil, cand o sa fie stabil serverul.

Poate imi recomandati vreun clan care sa accepte 4 casual players (2 ore pe seara, 5 zile pe saptamana).