Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Care imi spune un server de L2 interlude

high-rate,max enchant cat de mic(20 maxim,de prefetat 10-16),no custom shit(sau daca tot ii macar sa fie echilibrat),comunitate buna(cel putin 20),fara clase ovp

Daca stie careva sa imi trimita un PM sau sa posteze aici

Danke

Posted

Intreaba`l ce clasa ti-ar recomanda dintre arcas si cutitar -_- .

Imi tai coaele daca zice cutitar ;/ ...

Nu conteaza si asa tu aveai balls? Eu credeam ca esti hermafrodit :D

Posted

SPAMERZI-LOR :crazy: .....esplicati unul care e faza cu ch la inceput de serv..cum e cu bidu alea alea..si asa vad ca va taiati outele in public ca musulmani :>

Apai stii tu fata mai? La inceput de server toate ch sunt scoase la licitatie. Dupa o saptamana de obicei se liciteaza pentru ele, cel mai mare bid ia ch. de obicei bataia mare sunt pe cele de a grade, aden, rune dar mai ales pe cele din goddard.

Posted

mie cel mai mult imi place the silver chamber, sau mai merge the mithril chamber din aden. vezi tu unde se pun bid-urile (e o fetiscana cu fustita scurta si albastra parca. in aden e prin "centru", pe langa warhouse).

Posted

din cate imi aduc aminte, 2h respawn, tre sa faci questul de chei din iop ca sa deschizi cele 3 usi de la camerele alea de acolo (nu cea de la lahm, aia se deschide cu TH - find trap / remove trap)... altceva ?

Posted

din cate imi aduc aminte, 2h respawn, tre sa faci questul de chei din iop ca sa deschizi cele 3 usi de la camerele alea de acolo (nu cea de la lahm, aia se deschide cu TH - find trap / remove trap)... altceva ?

Unde-i Lahm ?

Posted

pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n .. pr0n ..