Razvan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ce prastie a ajuns topicul asta.Bah Thora!, mai traiesti? :Ddu-te bai "SH" de aici :Pps: thor@ din mu? ;;) Quote
kBm Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 crynow mai ai ceva din ce ti-am dat fratzie ? :D Quote
Spydy Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ce subclase sunt mai bune de facut pe ee ptr maximum la certificari, si ce anume se alege?Si cam ce tre pentru ee la oly ?Thq ! Quote
WFcrynow Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 du-te bai "SH" de aici :Pps: thor@ din mu? ;;)Nu femeia, Thora! (cu semnu !), e cel mai miez player de l2 ever known on dex, aka EternalNoob <3.Kbm, alea-s crystale, de ce ? :D vrei sa joci?Spydy tot pe bfdr ? AI hero ceva ? ^^Pt subclass skil - celestial (It's a must)- ud - cpswm/cov (paladin/tk/DA) si destro/wl ^^si pt oly, iti trebe nuke augment, trebe mana burn ++++ si wild magic augment (pt crit pe mana burn).btw, mi-am facut rerol ba ( adio sh82/sd80/wk79/destro71 :( )am PrafHE79/prafEE79/prafTH79/prafTyrant75 :C Quote
Spydy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Spydy tot pe bfdr ? AI hero ceva ? ^^Pt subclass skil - celestial (It's a must)- ud - cpswm/cov (paladin/tk/DA) si destro/wl ^^si pt oly, iti trebe nuke augment, trebe mana burn ++++ si wild magic augment (pt crit pe mana burn).Nope nu mai joc pe bfdr.Am am cu hydroblast, power 110. Deci mai tre sa fac sub de tank si healer. Thq ! Quote
kBm Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Joc draga am lvl 22.Nick : illest...doar ca nu intru pana maine ca tre sa trec la mate :)).PS:Ash vrea daca ai nishte merinde :> Quote
WFcrynow Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nu iti dau nimic! Iar joci 2 zile si apoi nu te mai vad.Spydy, treaba cu healer pe sub nu e ok, cel putin aproape toti si-au dat delete la cardi :s. Don't ask details. Quote
kBm Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Atunci vei fii nevoit dupa ziua de maine sa te ascunzi prin padurile din dark elf village de un AW care te va haitui. Quote
Razvan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Atunci vei fii nevoit dupa ziua de maine sa te ascunzi prin padurile din dark elf village de un AW care te va haitui.mai bine iti faci macro cu << "crynow ce faci iubita? >>. Daca iti da bloc faci alt char si faci macro and so on :P. Apoi o sa te roage sa iei =)) Quote
andix3x Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 mai bine iti faci macro cu << "crynow ce faci iubita? >>. Daca iti da bloc faci alt char si faci macro and so on :P. Apoi o sa te roage sa iei =))=))))))))))))))))) Intri pe ventrilo in timpul siege`ului si te dai la el AHAH . Quote
Stryke Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cineva cu ISP Romtelecom/Euroweb a reusit sa intre pe forumul noului server? http://arion.lineage.ro Cu proxy de RDS/UPC vad ca merge. Quote
WFcrynow Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Da, merge. Eu sunt RDS user. Ce-i drept, cu mozila nu merge, dar cu internet explorer merge.Kbm man, acum sunt pe transa sa imi fac rost de un db+7 si cam vand tot ce pot. Cand imi fac rost de arc, o sa iti dau, in functie de ce imi ramane, Cheers, Quote
Razvan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 oOo gzgz :D ..ps: si eu sunt pe upc si merge foarte bine *folosesc opera*, dar el a intrebat romtelecom-clicknet :P Quote
Buugy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nu merge pe clicknet .Naspa, soarta.@@ Bah voi ce o sa jucati pe Arion? Quote
andix3x Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Naspa, soarta.@@ Bah voi ce o sa jucati pe Arion?Ce arion ? Si despre ce era forumul ala ?:-? Quote
kBm Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ar fii tare sa ne facem un clan pe Arion.Ce ziceti baieti ? ( si fete [ nevasta lu andix ] ) :P Quote
Buugy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 btw pe rds craiova nu merge ThisHH esti blocat. La mine merge ok.@@ OMG a luat pana si Apashu ban pentru wall si aim. Tulai duamne ce admini. Quote
WFcrynow Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 HH esti blocat. La mine merge ok.@@ OMG a luat pana si Apashu ban pentru wall si aim. Tulai duamne ce admini.BWAHHAHAHAHAHHAHAHAHSI TE MAI MIRI DE CE DRACU AM TOATE CONTURILE BANATE PERMANENT :)))))))))))))))))))ma duc sa fac caterinca de ei, ultimul post aici cred :)))kbm pm crynow/drifits cand joci pe l2. mi-am facut draco set db+7+f (sper sa iau si AQ :D ) si voila. IOP sa scut s80'u Quote
kBm Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Apashu chiar daca a jucat cu wall si aim (desi el nu ar face asta din cate il cunosc eu) merita tot respectu ptr ca si-a facut treaba inzecit cat au fost serverele stabile...acum sunt niste ghetto-uri :D Quote
Spydy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Apashu sa joace cu wall/aim :blink: , hai sa fim seriosi. Quote
Buugy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Apashu sa joace cu wall/aim :blink: , hai sa fim seriosi.Nu shpidi dar Nomak i-a dat ban perm pe motivul asta, eram pe jos de ras cand am vazut. Quote
alina_suky Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ar fii tare sa ne facem un clan pe Arion.Ce ziceti baieti ? ( si fete [ nevasta lu andix ] ) :P^ hater...sws presupun...dar nu stiu inca..nu sunt hotarata...sa vad ce zice si "sotul" :crazy: Quote
andix3x Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ar fii tare sa ne facem un clan pe Arion.Ce ziceti baieti ? ( si fete [ nevastELE lu andix ] ) :PBetter now B) Ce arion ma ?:D Ce panarama de joc mai e ala ? Quote