kBm Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Da... cand se schimba cronica se schimba pe toate 3. Quote
Stryke Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Crynow da-mi fratsioare si mie niste bani ca m-am reapucat pe dex(name:Poppa).Cand se deschide serv ala nou care se baga?la sfarsitul lui februarie dar nu e anuntata o data exacta Quote
andix3x Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 la sfarsitul lui februarie dar nu e anuntata o data exactapentru kBm e la orice ora disponibil serverul , el trebuie doar sa zica ' Vreau sa ma loghez ba hahahllelelelor " :lol: ... Quote
kBm Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 The only reason Catalin is alive is because i didn't raised a finger. Quote
alina_suky Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 =)) .....sa bagat careva pe pocnitura aia de serv..sau test serv ce o fii? Quote
bunny Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Salut.Am si eu o problema. Am luat l2 hellboud, 1'st chaos wtf ala, mi-am facut contul pe dex, am pus launcher-ul lor s-a facut update-ul, dar nu merge contul. Cica acces failed. Contul e bun, caci mi l-a incercat cineva, si-n plus daca-i scriu parola gresit imi recunoaste ca am scris-o gresit, dar totusi nu ma lasa sa ma conectez. WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?! :/ Quote
Razvan Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 totusi incearca sa te loghezi pe site sa vezi daca alea sunt datele contului: http://www.lineage.ro/daca iti merge sa te loghezi pe site, iar in-game iti zice invalid psw/account atunci e clar ca nu l-ai instalat bine si te conectezi pe alt server.le: din cate vad serverele sunt up..asa daca vrei mai incearca si contul asta= cont silenrazvan /psw wububebe - nu e nimic important pe el. in orice caz daca nu merge nici asta arunca un ochi pe aici http://dex.lineage.ro/index.php/topic,23063.0.html Sau poate doar nu l-ai instalat calumea. O seara placuta :tiphat: Quote
bunny Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Am reusit, aveam alt patch, pff. o_OMersi. :D Quote
alina_suky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,61794.0.htmlla asta ma refeream :crazy: Quote
Buugy Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,61794.0.htmlla asta ma refeream :crazy:In opinia mea Catalin foloseste acel java pentru html pentru skills etc. Serverul nou va fi HB. Quote
kBm Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dar o sa fie tot HB in cazu in care nu se schimba pe toate 3 serverele.. asta incerca sa zica. Quote
Razvan Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dar o sa fie tot HB in cazu in care nu se schimba pe toate 3 serverele.. asta incerca sa zica. eu cred ca vroia sa zica ceva de genul "cataline in caz de nu bagi hb pe noul server, o mare petrecere te va astepta acasa" .. mare, adica de proportia asta -> Quote
alina_suky Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 holy sh1t...that iz awsome :)) totusi eu sper sa fie gracia....macar sa fie mai folositor Se pana la urma :> Quote
andix3x Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 eu cred ca vroia sa zica ceva de genul "cataline in caz de nu bagi hb pe noul server, o mare petrecere te va astepta acasa" .. mare, adica de proportia asta -> Va sa zica si tie iti place de modelul meu a ?:lol: Vezi ca ti-am lasat un offline pe mess :P . Nu fac si un server c4 cei de la conducerea dex`ului ?:( Quote
Razvan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 e haios :Pda` o stii pe aia cu mos craciun? pff ce-am mai ras..->avem idei diferite nu incerca sa imi explici cum gandesti tu pentru ca te inteleg.. asa gandeam si eu cand eram mai mic, pana s-a intamplat un eveniment.. nu are rost sa discutam. asta e sfatul meu: toleranta e pentru cei slabi. tu crezi ce vrei :beer: nu prea vor sa faca un server c4-c6.... Quote
Stryke Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 un l2calc updated cunoaste cineva? cele care au fost sunt invechite deja lipsesc multe din ele Quote
bunny Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Prea multe pagini sa citesc de la capat, so...joaca cineva pe dex? Quote
alina_suky Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ^manelistii de deasupra parca erau pe dex :> Quote
Razvan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ^manelistii de deasupra parca erau pe dex :>da..... once upon a time.. dar daca baga un server c4-interlude :D Quote
Buugy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Prea multe pagini sa citesc de la capat, so...joaca cineva pe dex?Bunny mai bine astepti noul server iti zic eu. decat sa te apuci pe dex, e greu sa ii ajungi pe astia cu seturi full s+6 full atributes si arme ++++++ cu full atributes. Quote
bunny Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ah, nu vroiam sa ma apuc in serios de l2, doar sa vad cum e jocul in general. :D Cand se deschide celalalt server? :P Am si eu un elf wizzard or smth, lvl 16. :-? Am "learned" un skill nou pe undeva prin orasul ala Elven, am vandut niste porcarii prin Giran, si experienta singur tot prin primul oras. Cum se fac rost de bss-uri dintr-alea? Blessed soulspirits sau cum se numesc. :-? Sunt la shop/npc?Sunt un fel de buff/amplify dmg/speeding cast? or smth like that? Quote
Razvan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 pai deocamdata esti de toate.. de la lv 20 iti poti alege intre support si nuker (dmg dealer). daca la 20 te alegi sa te faci support (buffe, mana recharge si heal) la lv 40 iti poti alege doar support (faci exact aceleasi chestii, skilluri avansate). Daca la level 20 alegi sa te faci nuker, la lv 40 o sa poti alege dintre: sps (speed caster, dd, nu ai body to mind) sau es (summoner). bbs(ng) se iau de la grocery in orice oras. *ng= no grade, itemele pe care le porti tu pana la 20. de la level 20 cand o sa ai iteme grad d trebuie sa cumperi bssd-uri de la crafterii de prin dion/giran. apoi de la 40 cand o sa ai iteme de grad c o sa trebuiasca sa cumperi bssc de la crafterii de prin giran. samd :)ps:daca zici cum il cheama pe picasso iti dau un morcov :D Quote
WFcrynow Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ce prastie a ajuns topicul asta.Bah Thora!, mai traiesti? :D Quote