Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

E un film , dar butu de crainau nu poate face upload in alta parte, down cu 200 kb, de acu urca si pe megaupload .

1. Cred ca era deja uploadat ;/

Si 2 Mi se pare mie sau ai ceva cu crynow ?

Posted

1. Cred ca era deja uploadat ;/

Si 2 Mi se pare mie sau ai ceva cu crynow ?

Ce sa am cu el il invat cs si acu se da mare :D. Andi noi ne cunoastem de mult mult mult, e mai but de felul lui dar il iubesc .

@@ Destul de fain vid, adica fight sunt destul de bune, am vazut si pe qqbuia, am lag :D

Posted

Ce sa am cu el il invat cs si acu se da mare :D. Andi noi ne cunoastem de mult mult mult, e mai but de felul lui dar il iubesc .

@@ Destul de fain vid, adica fight sunt destul de bune, am vazut si pe qqbuia, am lag :D

Doar mi se parea mie ca exista o rivalitate intre voi :P ...

La cs va dau lectii la amandoi , la stat pe spectate ...ca la altceva nu ma pricep :-s ..

e de pe dex filmul ?

il poate cineva uploada pe youtube ceva ? nu am rabdare sa downloadez 700 mb la o viteza de 100kb QQ .

Posted

Il lasi in bara si te uiti la film/mess lol :))

Anyways, buugy asa e mai sadic, ii place sa ma calce pe bataturi, dar e nub, nu ma pot supara pe el <3.

ahamz, sa ma chemati la nunta :D

le: nice vid btw :)

Posted

Il lasi in bara si te uiti la film/mess lol :))

Anyways, buugy asa e mai sadic, ii place sa ma calce pe bataturi, dar e nub, nu ma pot supara pe el <3.

Imi face lag in Requiem ;/

Posted

Fac pariu ca nu l-ati downloadat nici unu, dar apreciez oricum :tiphat:

EXAMENEEEEEEEEEEEEEEE VIATA MEA. Cica vreau sa fac arcas, si am facut filmu asta ca o ultima amintire din "istoria nucarului".

Posted

Fac pariu ca nu l-ati downloadat nici unu, dar apreciez oricum :tiphat:

EXAMENEEEEEEEEEEEEEEE VIATA MEA. Cica vreau sa fac arcas, si am facut filmu asta ca o ultima amintire din "istoria nucarului".

Pai de ce nu ai zis but ca e cu tine :blink: ...

downloading ...

Posted

Tare filmuletul Crynow , cel putin partea cu Frintezza unde ai inceput cu mass dmg a fost super ;D...

Si melodiile folosite sunt bestiale , insa la partea cu efectele ai de lucrat serios :D ...

Uitandu-ma inapoi la l2 ,acum as avea cu totul alt stil de joc ...Requiem iti schimba stilul de joc :D ...trebuie sa fii ceva mai rapid ca la l2 si ceva mai lent fata de wow ...

P.S Banuiesc ca aia din Focus au S80+6 a ?

Eu daca as fi fost in party`ul lor de 18 insi , as fi avut un emoquit dupa bataia aia .

Posted

Stiau ca e party acasa la kBm si au inchis baza de date si au venit si ei , tam tam .

nu il supara pe a lu` kaboom asta. ultima care l-a suparat a fost elodia.....