alina_suky Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 majoritatea jucam hellbound...dex network e free servers...clase?hmmm..ceva sa gasesti rapid party...o clasa de suport..EE,SWS,BD,DC.....sau poti sa joci cu ce iti place Quote
WFcrynow Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://files.mail.ru/F5PZ06 daca va plictisiti. Quote
Animosity Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://files.mail.ru/F5PZ06 daca va plictisiti.wot da foc is that ? o_x Quote
Buugy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 wot da foc is that ? o_xE un film , dar butu de crainau nu poate face upload in alta parte, down cu 200 kb, de acu urca si pe megaupload . Quote
andix3x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 E un film , dar butu de crainau nu poate face upload in alta parte, down cu 200 kb, de acu urca si pe megaupload .1. Cred ca era deja uploadat ;/ Si 2 Mi se pare mie sau ai ceva cu crynow ? Quote
Buugy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 1. Cred ca era deja uploadat ;/ Si 2 Mi se pare mie sau ai ceva cu crynow ?Ce sa am cu el il invat cs si acu se da mare :D. Andi noi ne cunoastem de mult mult mult, e mai but de felul lui dar il iubesc .@@ Destul de fain vid, adica fight sunt destul de bune, am vazut si pe qqbuia, am lag :D Quote
andix3x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ce sa am cu el il invat cs si acu se da mare :D. Andi noi ne cunoastem de mult mult mult, e mai but de felul lui dar il iubesc .@@ Destul de fain vid, adica fight sunt destul de bune, am vazut si pe qqbuia, am lag :DDoar mi se parea mie ca exista o rivalitate intre voi :P ...La cs va dau lectii la amandoi , la stat pe spectate ...ca la altceva nu ma pricep :-s .. e de pe dex filmul ? il poate cineva uploada pe youtube ceva ? nu am rabdare sa downloadez 700 mb la o viteza de 100kb QQ . Quote
WFcrynow Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Il lasi in bara si te uiti la film/mess lol :))Anyways, buugy asa e mai sadic, ii place sa ma calce pe bataturi, dar e nub, nu ma pot supara pe el <3. Quote
Razvan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Il lasi in bara si te uiti la film/mess lol :))Anyways, buugy asa e mai sadic, ii place sa ma calce pe bataturi, dar e nub, nu ma pot supara pe el <3.ahamz, sa ma chemati la nunta :Dle: nice vid btw :) Quote
andix3x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Il lasi in bara si te uiti la film/mess lol :))Anyways, buugy asa e mai sadic, ii place sa ma calce pe bataturi, dar e nub, nu ma pot supara pe el <3.Imi face lag in Requiem ;/ Quote
WFcrynow Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Fac pariu ca nu l-ati downloadat nici unu, dar apreciez oricum :tiphat: EXAMENEEEEEEEEEEEEEEE VIATA MEA. Cica vreau sa fac arcas, si am facut filmu asta ca o ultima amintire din "istoria nucarului". Quote
Buugy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 L-am vazut bre de cand am postat prima data, cam mare pentru 15 min, bine are rezolutie mareeee. Quote
WFcrynow Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 foarte tare jocu.... super tare frate ! Quote
andix3x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Fac pariu ca nu l-ati downloadat nici unu, dar apreciez oricum :tiphat: EXAMENEEEEEEEEEEEEEEE VIATA MEA. Cica vreau sa fac arcas, si am facut filmu asta ca o ultima amintire din "istoria nucarului".Pai de ce nu ai zis but ca e cu tine :blink: ...downloading ... Quote
andix3x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tare filmuletul Crynow , cel putin partea cu Frintezza unde ai inceput cu mass dmg a fost super ;D...Si melodiile folosite sunt bestiale , insa la partea cu efectele ai de lucrat serios :D ...Uitandu-ma inapoi la l2 ,acum as avea cu totul alt stil de joc ...Requiem iti schimba stilul de joc :D ...trebuie sa fii ceva mai rapid ca la l2 si ceva mai lent fata de wow ...P.S Banuiesc ca aia din Focus au S80+6 a ? Eu daca as fi fost in party`ul lor de 18 insi , as fi avut un emoquit dupa bataia aia . Quote
Razvan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dc e cazut dexu de ieri ?de greutatea ta Quote
andix3x Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dc e cazut dexu de ieri ?Stiau ca e party acasa la kBm si au inchis baza de date si au venit si ei , tam tam . Quote
Razvan Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Stiau ca e party acasa la kBm si au inchis baza de date si au venit si ei , tam tam .nu il supara pe a lu` kaboom asta. ultima care l-a suparat a fost elodia..... Quote
kBm Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cate am mai hacuit de atunci n-ai tu dinti in gura ! Quote
kBm Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Crynow da-mi fratsioare si mie niste bani ca m-am reapucat pe dex(name:Poppa).Cand se deschide serv ala nou care se baga? Quote