Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ouch andixe daca unu zice ceva inseamna ca are si dreaptate? :)) tu te gandesti impotriva caror clase e bun evasion-ul? .. in plus nu ai nevoie de asta in party.. ai nevoie sa dai dmg-> exista si tank apropo

Posted

ouch andixe daca unu zice ceva inseamna ca are si dreaptate? :)) tu te gandesti impotriva caror clase e bun evasion-ul? .. in plus nu ai nevoie de asta in party.. ai nevoie sa dai dmg-> exista si tank apropo

Joaca cu SR de pe c3 , tu ce zici ?

Da , toti fighteri .

Pune tu doom sau ce vrei tu si vezi cu cat iti mareste dmg`ul ....Dupa pune zubei si compara`le .

P.S intra pe erep ca ne rup ungurii :P ..

Posted

E irelevanta faza cu evasionu... conteaza prea putin ca sa poti sa il compari cu +4 str.Am jucat destul cu PWu ca sa stiu asta...

PS:Tu esti archer nu dagger... nu tre sa te bati piept in piept cu el faci kite.. si daca mergi la mobi inferiori din 5-6 bucati ar trebui sa pice :)

Posted

E irelevanta faza cu evasionu... conteaza prea putin ca sa poti sa il compari cu +4 str.Am jucat destul cu PWu ca sa stiu asta...

PS:Tu esti archer nu dagger... nu tre sa te bati piept in piept cu el faci kite.. si daca mergi la mobi inferiori din 5-6 bucati ar trebui sa pice :)

Din punct de vedere tactic e cea mai buna pana la majestic :) .

zubey + aug mic de evasion + buffs de evasion , ajungi usor la un evasion superior unui arcas de lvl tau ...sa nu mai zic ca in catacomba e sfanta !!

Degeaba ai tu atack mai mare cu 100 daca mori din 5 hits .

Faci tu kite , dar cat poti face?

Posted

vrei sa-ti zic ce-i paradoxal? mie imi ziceai de c3, si acum zici de aug :))

eu iti zic, ala +4 evasion nu te face sa iei numai miss si nici nu creste foarte multe sansele, in timp ce bw heavy iti creste si def si p atk si ajungi si la speed de light. varianta aia pe care o zice super uberu clan leaderul tau mie mi se pare foarte inutila.. ca si dovata zubei e foarte ieftin

ps: si eu am fost cu sr hero pe serverele pe care am jucat mai mult timp, dar asta nu ma face uber pro pwnz0r ca sa zic eu ce set e de noob si ce set e de pro.. fiecare are un stil diferit, insa nu cred ca evasion build te face asa invulnerabil, pentru ca in afara de archeri, principalii dd nu dau cu bucata, ci cu skille, care nu sunt absolut deloc afectate de evasion.

Posted

vrei sa-ti zic ce-i paradoxal? mie imi ziceai de c3, si acum zici de aug :))

eu iti zic, ala +4 evasion nu te face sa iei numai miss si nici nu creste foarte multe sansele, in timp ce bw heavy iti creste si def si p atk si ajungi si la speed de light. varianta aia pe care o zice super uberu clan leaderul tau mie mi se pare foarte inutila.. ca si dovata zubei e foarte ieftin

ps: si eu am fost cu sr hero pe serverele pe care am jucat mai mult timp, dar asta nu ma face uber pro pwnz0r ca sa zic eu ce set e de noob si ce set e de pro.. fiecare are un stil diferit, insa nu cred ca evasion build te face asa invulnerabil, pentru ca in afara de archeri, principalii dd nu dau cu bucata, ci cu skille, care nu sunt absolut deloc afectate de evasion.

Ptu fereasca`ma , ce patisi coaie ?:))

Am zis ca joaca l2 de pe c3 ,normal ca nu ma refer la arcas pe c3 ,lol :| .

Bw heavy creste p atk cu vreo 70 -100 , scade evasion cu vreo 20 si in plus nu mai primesti bonusul de light armor .Ala +4 nu iti creste foarte mult , dar cu agility si un augment de +2 -3 evasion se observa .

Ai incercat`o vreodata?

Am facut pvp cu el de vreo 10 ori intr`o zi , eu fiind warlord pe atunci ...si nu am reusit sa`l bat...un necro il batea din cand in cand ...overlord`ul mai tot timpul ( dar mai ramanea fara mana :)) ) , aw`ul murea destul de des ...singura clasa care il rupea tot timpul e tyrantul .

Nu te-am facut noob mai omule , ti-am zis ca mai ai doar de invatat .

Incearca sa joci cu zubey light pe un server si zi`mi cum merge .

Si ca dovada a nepriceperii lui cu zubey : un sr cu zubey are 112 evasion , un sr cu bw vreo 97 ,un sr cu majestic vreo 109.E ieftina si buna la farm , pvp cu alti arcasi /melee classes .

acum sa o dam un pic in sf`uri : Faci zubey +6 , 654 p def ...maj +0 ..650 p def ...evasion cu zubey +6 : 122 , evasion cu majestic : 117 ....Si sa stii ca fata de 97 care il ai cu bw , se observa ( doar pe low rate) ....

le : Un an nou fericit :hug: ...

Posted

-la lv 52 conteaza foarte mult 100 p atk

-in party nu ai nevoie de evasion

-daca vrei evasion build atunci ia-ti delb+evasion si zubei set. diferenta dintre delb si bop e de 3p atk, in plus pentru delb iti trebuie cristal cu un grad mai mic decat pentru bop

-orice archer bate un warlord destul de usor.

-nu am luat niciodata bataie 1vs1 de la un nuker cat timp am jucat pe archer, iar de la ol/wc doar in olly

-daggeri am batut chiar o gramada, insa pe dex erau in jur de 70, deci nu aveau 3rd/bluff. pe serverele high rate rareori iau bataie de la un dagger, si ma folosesc de skill-ul ala inutil, "entangle"

-tu compari zubei+6 cu bw+0.. pai compara zubei+6 cu bw+6, cred ca e o diferenta chiar destul de mare de p def daca o iei asa :))

-defineste melee classes-> tanci/bd/sws/warlorzi? :))

inca ceva, cunosc un tip care s-a lasat de mu si si-a instalat lineage doar pentru ca exista un archer care era elf, de atunci pana acum a jucat doar sr cu sws subclass pentru nobless. tipul ala zice ca archer=critical.

ps: daca esti archer si iei bataie de la nukeri, eu iti recomand sa dai direct "delete char". e cea mai buna solutie ;)

Posted

La multi ani si tie aline!

@@ La multi ani bah, sa dea domnul noul an sa fie cu multe failed craft, sa nu fiti heroi si sa va pice netul la siege si epics.

Posted

imi puteti spune un server cu XP cuprins intre 50-100x ? vreau un server romanesc si destul de populat.

dex e prea hardcore pentru mine

daca gasesti si e si interlude, please pm me

la multi ani apropo :)

Posted

La multi ani.. as vrea sa ii multumesc in primul rand mamei mele ca m-a nascut... si in al doilea rand lui fratele Dumnezeu ca m-a lasat sa intru in 2010!

Posted

Vreau sa`i multumesc lui kBm ca a vorbit cu Fratele sau si m`a lasat sa traiesc si in 20010 ( Silen o sa inteleaga :rofl1: )

La multi ani sanatosi si ce mai vreti voi + ce a zis buugy .

Posted

Vreau sa`i multumesc lui kBm ca a vorbit cu Fratele sau si m`a lasat sa traiesc si in 20010 ( Silen o sa inteleaga :rofl1: )

La multi ani sanatosi si ce mai vreti voi + ce a zis buugy .

ce batran e andi :nanana: