Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

iti zic eu ca e mai bun entangle decat hamstring.. plus ca entangle merge enchantat

ii chiar foarte folositor entangle vs dagger. apropo diferenta de range dintre tine si un nuker e de 300.. :P (din cate imi amintesc eu, oricine cu arc trage de la 600, nuker de la 900, sr cu rapidfire de la 1000, archer de la 1200, he cu snipe de la 1500).

heal e folositor mai ales in open-field -> de obicei imi iau powi, si cand sunt cu mult in afara range-ului lui imi mai dau un heal.. gandeste-te ca iti incarca viata cu 1000, iar tu ai cam 3000 -> doar ca ai nevoie de un homu acumen

*powi e folositor mai ales atunci cand esti cu un dagger care are bluff

Si cu ce te ajuta ?chiar daca il faci + 20 la ce iti foloseste in pvp ?Nu pot sa inteleg deloc :| ..Cand te ataca un dagger si e chiar langa tine tu dai entangle sau fugi si dai stun / dai ue ?

Sper ca nu ai vrut sa zici ca vroiai sa dai entangle pe nuker , nu ?:-s

Ai vreo 3-4k la maz lvl self buffed ,si heal`ul e de ~800 -900 ....Zi`mi o clasa cu care ai putea tu face pvp astfel incat sa`ti poti da si heal ..

Posted

Si cu ce te ajuta ?chiar daca il faci + 20 la ce iti foloseste in pvp ?Nu pot sa inteleg deloc :| ..Cand te ataca un dagger si e chiar langa tine tu dai entangle sau fugi si dai stun / dai ue ?

Sper ca nu ai vrut sa zici ca vroiai sa dai entangle pe nuker , nu ?:-s

Ai vreo 3-4k la maz lvl self buffed ,si heal`ul e de ~800 -900 ....Zi`mi o clasa cu care ai putea tu face pvp astfel incat sa`ti poti da si heal ..

cand ai speed superior lor si iesi cu mult din range iti foloseste heal-ul ala.. si ti se pare ca 25-30% hp nu e destul? ..

iar despre stun-> iti consumi mana degeaba daca esti sr =)) poti sa zici ce vrei, dar cel mai bine intai joaca cu clasa respectiva inainte sa dai sfaturi :P

Posted

cand ai speed superior lor si iesi cu mult din range iti foloseste heal-ul ala.. si ti se pare ca 25-30% hp nu e destul? ..

iar despre stun-> iti consumi mana degeaba daca esti sr =)) poti sa zici ce vrei, dar cel mai bine intai joaca cu clasa respectiva inainte sa dai sfaturi :P

Ai jucat cu PR , HE ca sa stii ca e SR cel mai tare ? i don't think so .

SR vs AW ...Dai entangle , prinde ...pana atunci el a ajuns langa tine si iti da un crit ...fugi si iti dai heal , AW scoate arcul si iti da ...interupt , interupt . Heal`ul ala e pus degeaba acolo ...ca sa nu mai zic ca la mass pvp e useless 100% .

Stun`ul prinde bine daca e plusat un pic ,iar daca nu sa zicem ca ai probleme la majestic :happy1:

Posted

Si inca ceva. Elf e ghey frate, ce e cu infatisarea aia la male, si female parca nu a mancat de luni, inalte si slabe, flat chest, pe cand DE, dark elf >> male big ...., female big boobs.

Posted

SR e char de cata. Razvane adica tu la siege fugi din range sa iti dai heal?

ouch u just didn`t get it :P. sa zicem ca faci pvp cu un aw si un pr, care au cov si tu nu ai. omori daggerul si mai ramai cu putina viata, ce faci? bsoe? eu ti-am zis cum procedez eu.. fug din range-ul lui si-mi dau un heal+some cpp

Ai jucat cu PR , HE ca sa stii ca e SR cel mai tare ? i don't think so .

SR vs AW ...Dai entangle , prinde ...pana atunci el a ajuns langa tine si iti da un crit ...fugi si iti dai heal , AW scoate arcul si iti da ...interupt , interupt . Heal`ul ala e pus degeaba acolo ...ca sa nu mai zic ca la mass pvp e useless 100% .

Stun`ul prinde bine daca e plusat un pic ,iar daca nu sa zicem ca ai probleme la majestic :happy1:

stii bine ca am jucat pr destul.. insa in war esti targetat mereu, iar 1vs1 chiar nu e asa de stralucit. si cand ma bat cu un dagger ma bazez entangle. si cu un homu+acumen si cu un buff de acumen il casteaza chiar repede si nu iti da niciun interrupt, plus ca prinde destul de des.

si iti zic eu, stunul chiar nu prea prinde asa cum iti imaginezi tu..

@ramaneti voi la ideea voastra ca e sr-ul cel mai prost char, e mai bine sa te bati cu mai putini in oly =))

Posted

Frate eu nu vb de gank, alea sunt pt nukeri, daggers. Eu vb de mass pvp, siege acolo unde nu trebe sa iti dai tu heal, ai healeru, ai nevoie doar de dmg output si range, sa fim sinceri nu are nici una din aceste 2 atribute. doar nu vrei sa se apropie healerul de 1200 range sa iti dea tie heal si pana ajungi tu langa ei sa faci kite la un assist esti down.

Posted

folosesc un heal care imi ia cam 5% mana si asta rar. la farm nu folosesc heal, si nu ma plang de mana pentru ca deelight are recharger de 78 :P ..

si in fine, din cate imi amintesc eu in innadril la tron si apoi la seal, am ajutat destul :P

*in plus nu mai joc lineage, as mai fi jucat pe dex, insa nu imi placea lineage-ul dupa kamael

Posted

stii bine ca am jucat pr destul.. insa in war esti targetat mereu, iar 1vs1 chiar nu e asa de stralucit. si cand ma bat cu un dagger ma bazez entangle. si cu un homu+acumen si cu un buff de acumen il casteaza chiar repede si nu iti da niciun interrupt, plus ca prinde destul de des.

si iti zic eu, stunul chiar nu prea prinde asa cum iti imaginezi tu..

@ramaneti voi la ideea voastra ca e sr-ul cel mai prost char, e mai bine sa te bati cu mai putini in oly =))

Tocmai de asta zic , ca ai jucat mult cu pr si deodata te vad preamarind SR`ul .

Normal ca esti targetat mereu , esti char`ul cu cel mai mare str( dintre arcasi ) ,cel mai mare critical power .

Imi place ca tu la pvp mai ai timp sa dai si click pe homu , sa`ti dai heal ...in timp ce dagger`ul din spate probabil sta si se uita uimit ' ce face ala ? n-am mai vazut tactica de asta :o ' sau se tavaleste pe jos de ras ....Vs AW cel putin e ' de cacat ' tactica , iti da un freezing strike de ramai masca ...

Il casteaza destul de repede ,insa din cate`mi amintesc delay`ul era marisor , si manca multa mana .

Heal ,entangle poate si un stun , sageti. ...ramai fara mana rapid daca esti vs tanks /supports ...iar despre daggeri si magi , depinde si de skill`ul jucatorului .

Posted

Imi place ca tu la pvp mai ai timp sa dai si click pe homu , sa`ti dai heal ...in timp ce dagger`ul din spate probabil sta si se uita uimit ' ce face ala ? n-am mai vazut tactica de asta ' sau se tavaleste pe jos de ras ....Vs AW cel putin e ' de cacat ' tactica , iti da un freezing strike de ramai masca ...

Il casteaza destul de repede ,insa din cate`mi amintesc delay`ul era marisor , si manca multa mana .

Heal ,entangle poate si un stun , sageti. ...ramai fara mana rapid daca esti vs tanks /supports ...iar despre daggeri si magi , depinde si de skill`ul jucatorului .

Serios ?

Posted

vorbeam de arcasi...nu de dageri kbm :blink:

el zicea de tacticile archer vs dagger.. de ce ar fi in afara subiectului? :P

@andixe.. sa-ti explic eu un lucru: sk e cel mai bun exemplu de char care nu face fata la 1vs1 fara sa schimbe armele.. in plus nu cred ca m-ai vazut pe mine in olly vreodata =)) cateodata schimb seturi intregi in timp ce inamicul casteaza stun sau sleep si tu imi zici mie ca nu am timp sa dau un click pe homu si sa castez un entangle =))

si stai sa te inteleg =)) eu ii dau slow daggerului, si tu imi zici mie ca el are freezing strike.. asa si ce? elf+freezing strike are speed superior dark elfului cu entangle. adica ce vrei sa-mi zici ca ma nukeaza cu freezing strike si cu drain sau ce? =)) aw nu e sk, nu ai nevoie sa ii dai 20jdemii de sageti, pvp-ul dintre tine si el se termina inainte sa se termine efectul de la entangle. si nu-mi amintesc sa raman vreodata fara mana intr-un pvp vs light sau robe.

Posted

@andixe.. sa-ti explic eu un lucru: sk e cel mai bun exemplu de char care nu face fata la 1vs1 fara sa schimbe armele.. in plus nu cred ca m-ai vazut pe mine in olly vreodata =)) cateodata schimb seturi intregi in timp ce inamicul casteaza stun sau sleep si tu imi zici mie ca nu am timp sa dau un click pe homu si sa castez un entangle =))

si stai sa te inteleg =)) eu ii dau slow daggerului, si tu imi zici mie ca el are freezing strike.. asa si ce? elf+freezing strike are speed superior dark elfului cu entangle. adica ce vrei sa-mi zici ca ma nukeaza cu freezing strike si cu drain sau ce? =)) aw nu e sk, nu ai nevoie sa ii dai 20jdemii de sageti, pvp-ul dintre tine si el se termina inainte sa se termine efectul de la entangle. si nu-mi amintesc sa raman vreodata fara mana intr-un pvp vs light sau robe.

Sk da , acolo nu pot lupta fara sa schimbi armele / armurile .

Dar tu compari un tank pur cu skill`uri de drain cu un arcas cu un heal ?

Draconic Bow S 581 132

Homunkulus's Sword C 111 101

Observi ceva ? E useless sa schimbi arma ca sa castezi un skill ( mai sunt cateva exceptii -titan ) .

Doar pentru 15% casting speed ? mai bine dai cu soul bow in timp ce da stun sau sleep .

Desi atunci cand cineva casteaza sleep eu as merge pe attack sa`i dau interupt .

Diferenta dintre viteza sr`ului si a aw`ului este destul de marisoara , insa daca aw`ul isi ia ww ar ajunge c-am la fel ....asa ca nu vad de ce aw`ul nu ar putea ajunge la range 60 sa`ti dea backstab ...sa nu mai zic ce se intampla daca ii prinde bluff .

Si inca nu a folosit Sand bomb ( - accuracy ) .

Parca mai avea un skill gen bluff , nu stiu cum ii zice , dar stiu ca mergea pe mobi -- le schimba tinta .

Posted

Sk da , acolo nu pot lupta fara sa schimbi armele / armurile .

Dar tu compari un tank pur cu skill`uri de drain cu un arcas cu un heal ?

Draconic Bow S 581 132

Homunkulus's Sword C 111 101

Observi ceva ? E useless sa schimbi arma ca sa castezi un skill ( mai sunt cateva exceptii -titan ) .

Doar pentru 15% casting speed ? mai bine dai cu soul bow in timp ce da stun sau sleep .

Desi atunci cand cineva casteaza sleep eu as merge pe attack sa`i dau interupt .

Diferenta dintre viteza sr`ului si a aw`ului este destul de marisoara , insa daca aw`ul isi ia ww ar ajunge c-am la fel ....asa ca nu vad de ce aw`ul nu ar putea ajunge la range 60 sa`ti dea backstab ...sa nu mai zic ce se intampla daca ii prinde bluff .

Si inca nu a folosit Sand bomb ( - accuracy ) .

Parca mai avea un skill gen bluff , nu stiu cum ii zice , dar stiu ca mergea pe mobi -- le schimba tinta .

si daca in loc de homu ai arcana mace +3 + acu si cu prayer pasiv ? :))

Posted

@stai ca n-ai inteles.. am zis homu asa, ca "simbol" pentru arma de mag+acumen. si som-ul de exemplu e scump, dar iti permiti sa-ti iei un valhala pe care il transformi in arma de a cand termini questul de 3rd da-l naibii.

in plus, heal nu il folosesc in face-combat, si arma cu acumen o folosesc doar ca sa dau entangle..

>< nu am jucat niciodata dagger, si nici n-am sa joc..

si iti zic eu e mai avantajos sa-ti schimbi setul.. gandeste-te ca daca te-a prins un necro in sleep ai supt-o

*inca ceva, dintre soul bow si bop prefer bop

ps: exista pots de speed, atk speed si casting speed pe care le iei cu aa

Posted

ps: exista pots de speed, atk speed si casting speed pe care le iei cu aa

Si pe care le poti folosi la oly , right ?-_-

O intrebare am : Pana la 61 ce set light avantajeaza sr`ul ?

Posted

Si pe care le poti folosi la oly , right ?-_-

O intrebare am : Pana la 61 ce set light avantajeaza sr`ul ?

la oly si archerii iau ww si haste, si normal ca nu is asa de bou sa folosesc heal in olly.. nici nu merge sa dau bss(x) =))

about your second question: what noobish question is that mate? =)) depinde de cum joci. eu zic ca cel mai bine pe sr e sa pui bw heavy sau doom light, dar depinde de prea multe chestii-> daca esti mr solo dolo sau ai party cam mereu, daca ai un buffer lv mare, bugetul samd..

from my points of view, best sets for archers-> plated leather (nu stiu exact numele, ala +4str), bw heavy, maj light, draconic (n-as pune niciodata tallum heavy sau ic pe archer, iar doom light numai daca as sti ca am party mai mereu)

Posted

^ my ex clar leader ti-a zis ca mai ai extrem de multe de invatat despre sr .

Din punct de vedere al atacului : da , e pl ...insa cu un pp in spate te descurci si fara pl .

Incearca tu un zubei light ( evasion +4 parca ) bufat cu buffe de pp , si cu un micut aug de evasion ( poate si fara ) si zi`mi cum a fost ...Iti zic ca pe un 7x omu ala rupea cu sr`ul orice alt arcas/ chiar si clase cu heavy ....de ce ? ca avea un evasion cum au altii la full buff .

+ ca e cea mai simpla de craftat .

Posted

Eu dintotdeauna am jucat cu Plated leather => Majestic.Merge si doom da daca bati la mobi mai slabi +4 STR conteaza enorm... mai ales pe PR.

Posted

Eu dintotdeauna am jucat cu Plated leather => Majestic.Merge si doom da daca bati la mobi mai slabi +4 STR conteaza enorm... mai ales pe PR.

PL pe pr e sfant , ca pr`ul are dmg mare ...si + 4 str`ul ala se observa ..dar pe sr nu prea .

doom e buna ,dar tot pe pr /he ...pe sr nu prea , scade atacul , mai scade si din viata ...deja incepe sa se observe lipsa ...pe cand daca ii pui un zubei farmeaza linistit la mobi :) ...isi mai da si ue , mai bate`l tata daca poti ( fighter fiind ) .