Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@kaboom.. aveai hpp pe bara sau ai dat click dreapta din inventar?.. intr-adevar fascinant :despair:

@alina

ouch, lineage incepe sa dea in rf online? =)) nu am auzit de fire si earth bolovani din astia, insa lemme tell ypu: pe archer ai nevoie de atk speed, critical si plusuri in special pe entangle, heal si vicious stance.. si nah daca mai ai boguri si un se dupa tine poate pe stun/double shot (eu pe astea nu le folosesc, iti mananca mana degeaba, mai ales ce str are elfu ... ).. iar daca esti in open field, eu zic ca e mai bun powi decat cov, asta mai ales daca mai ai un dagger cu tine.

Posted

Mai tii minte cand eram in Cruma Tower si ma bateam cu Marsh Spiders ? Ramasesem cu 10 hp si mi-am dat heal potion...incredibil!

Incredibil , cum ai reusit aceasta performanta?

more lineage less spam?

Greu cand nu prea mai joaca lumea l2 :D .

P.S Sarbatori Fericite :)

kaboom`s lair .. lok

AAHAHHAH

Neckleace of Kaboom : Increase Inteligence by 1 , Decrease attack ,defense by 1000. Increase the speed of clicking the bsoe .

@SilenR Din cate stiu eu , arcas != SR ...poate sa fie si he sau pr .

Si eu nu sunt Don`soara , capisici ragazza ?

Posted

Neckleace of Kaboom : Increase Inteligence by 1 , Decrease attack ,defense by 1000. Increase the speed of clicking the bsoe .

@SilenR Din cate stiu eu , arcas != SR ...poate sa fie si he sau pr .

Si eu nu sunt Don`soara , capisici ragazza ?

pff.. defapt mai dropeaza ceva pe lang necklace of kaboom, si anumite: ghiul of kaboom-> increase "tampiditi" of your "barbat" by 30%, auoshutdown pc when a enemy is at 1200 or less range to you.. kaboom raidboss can be found in constanta, romania, at "macio seaside".

@stii foarte prost, din cate stiu eu exista un singur archer in lineage, el se numeste silver ranger, sau cum ii mai zic unele domnisoare de pe aici, aka "andixe", "sr". acum serios, rapid fire ala iti cam fute range-ul, insa e de departe cel calumea archer din lineage. probabil ca daca nu avea rapidfire, entangle, heal si evade shot nu jucam cu el..

Posted

de silver ranger stii tu..dar mai sunt ghost sentinel(dark elf archr aka pwner of robes si sagi aka de uber and culer F1 press pres pres) si de cand andi e don'soara? :dontknow:

De cand vor kBm si SilenR sa se dea la mine si nu vroiau sa fie numiti gheei ;;)

Silen da`mi un pr si`ti rup sr`ul in 10 bucati .

Rapidfire e singurul skill bun .

Evade Shot are tot archeru` .

Entangle , stai asa ...ce faci cu entangle ? iti rupi mana aiurea ....Daca ii dai entangle la un tank el iti da arrest sau cum se cheama skill`ul de root .

E facut doar vs rogue , in rest e useless .

Heal = useles again , tare as vrea sa vad eu un sr la oly care atunci cand ii prinde stun`ul incepe sa`si dea heal , as rade de el ca nebunu :coffee:

concluzia : Sr sucks .

( doar asa ca sa`l oftic pe Silen , SR e bun de fapt ...insa nu`mi place )

Posted

de silver ranger stii tu..dar mai sunt ghost sentinel(dark elf archr aka pwner of robes si sagi aka de uber and culer F1 press pres pres) si de cand andi e don'soara? :dontknow:

u can say whatever you want.. cat am jucat lineage cel mai mult am fost bd (tallum heavy+kesh*kesh+arc).. a doua clasa cu care am jucat a fost sr.. cum in general sunt archer, am incercat si he/pr, dar chiar nu se compara.. if you want a true ranger path go sr

@andixe:

he nu are evadeshot, iar pr nu are sanse sa te bata (bine, exceptand atunci cand tii draconic pe tine si-ti prinde stun la fiecare pas).

entangle se casteaza mai repede si are sanse mai mari decat hamstring

you are wrong again.. light si robe bati chiar destul si la full si la self buffed*..

heal.. o sa vezi ca e folositor ma.. iti bagi 800 heal :) -> don`t try that sh!t in olly, unde nu merg bssx-urile

concluzia: sr ftw!

*la self buffed ignorand ol/wc/bufferii si toate natiile astea care is foarte op in olly

ps: pe ce server vrei pvp-ul ala don`soara? ;;)

Posted

@andixe:

he nu are evadeshot, iar pr nu are sanse sa te bata (bine, exceptand atunci cand tii draconic pe tine si-ti prinde stun la fiecare pas).

entangle se casteaza mai repede si are sanse mai mari decat hamstring

you are wrong again.. light si robe bati chiar destul si la full si la self buffed*..

heal.. o sa vezi ca e folositor ma.. iti bagi 800 heal :) -> don`t try that sh!t in olly, unde nu merg bssx-urile

concluzia: sr ftw!

*la self buffed ignorand ol/wc/bufferii si toate natiile astea care is foarte op in olly

ps: pe ce server vrei pvp-ul ala don`soara? ;;)

He nu are , i suck .

entangle se casteaza mai repede , dar hamstring da si dmg ...si entangle daca e prinde e caz fericit , daca nu , fuuuuckkk ....pe cand la hamstrign fie ca prinde fie ca nu dmg`ul tot il dai :).

La ce`ti trebuie entalle vs light si robe? aa da , sa nu te prinda un sps sa`ti dea un homunculus +3 peste cap .

Heal folositor la ce ? Pana si la farm e mai avantajos sa stai jos decat sa`ti consumi mana pe heal ....Si in caz ca te ataca 2323 obi un ue merge mai bine decat heal .

Concluzia : Sr notsoftw .

Da`mi un sv gf pe mess si maine - poimaine dupa ce`mi reinstalez windows`ul intru sa fac un pvp cu tine .

P.S Folosind skills max HB , ca nu le am deloc cu gracia shits .

Posted

Andix nu e don'soara....e mascul alfa.

Si in legatura cu Necklace of Kaboom... nu aveti voi valoare sa bateti rb-u de la Black Sea Shore ca sa iti dea +100 smecherie +50 valoare si 50 % increased attraction to woman and cash.

Posted

He nu are , i suck .

entangle se casteaza mai repede , dar hamstring da si dmg ...si entangle daca e prinde e caz fericit , daca nu , fuuuuckkk ....pe cand la hamstrign fie ca prinde fie ca nu dmg`ul tot il dai :).

La ce`ti trebuie entalle vs light si robe? aa da , sa nu te prinda un sps sa`ti dea un homunculus +3 peste cap .

Heal folositor la ce ? Pana si la farm e mai avantajos sa stai jos decat sa`ti consumi mana pe heal ....Si in caz ca te ataca 2323 obi un ue merge mai bine decat heal .

Concluzia : Sr notsoftw .

Da`mi un sv gf pe mess si maine - poimaine dupa ce`mi reinstalez windows`ul intru sa fac un pvp cu tine .

P.S Folosind skills max HB , ca nu le am deloc cu gracia shits .

1. nu imi place kamael, nu joc decat pe c1-c6!

iti zic eu ca e mai bun entangle decat hamstring.. plus ca entangle merge enchantat

ii chiar foarte folositor entangle vs dagger. apropo diferenta de range dintre tine si un nuker e de 300.. :P (din cate imi amintesc eu, oricine cu arc trage de la 600, nuker de la 900, sr cu rapidfire de la 1000, archer de la 1200, he cu snipe de la 1500).

heal e folositor mai ales in open-field -> de obicei imi iau powi, si cand sunt cu mult in afara range-ului lui imi mai dau un heal.. gandeste-te ca iti incarca viata cu 1000, iar tu ai cam 3000 -> doar ca ai nevoie de un homu acumen

*powi e folositor mai ales atunci cand esti cu un dagger care are bluff

mi uber gs are evade shot...andOMG...am sageata aia care la low hp face dmg cat caru.....nah am uitat cum ii zice...totusi la self buffs gs mai bun ca sr/he....so pew pew pe sr :D

stiu mai ca si gs are evade shot, doar he nu are. insa dupa cum ti-am zis, mie mi se pare ca pr e cam chance-based: fatal counter e intr-adevar bun, dar nu la 1vs1 cand te bati cu un sr.. si iti zic eu, la self buffed (oly, mtd) iei bataie de la sr cu siguranta, si poate si de la he.. si gandeste-te ca he-ul are un dezavantaj totus in oly sau mtd, fata de tine, ca nu isi poate folosi dash si range-ul superior din snipe, cum o poate face in open-field.

eu mereu am crezut ca pr-ul este mult mai bun in tvt/war, unde se joaca cu assisst decat in 1vs1, spre deosebire de ceilalti arcasi.

Posted

eu nu stiu pe ce cronica ai jucat tu, insa eu am jucat doar pe c1-c6, asadar hai sa consideram ca vorbim despre cronici diferite :P

ps: cel putin din punctul meu de vedere, party perfect nu e in niciun caz asa cum l-ai descris tu :P

Posted

pe c6 posibil sa nu fii fost cum am zis eu...dar pe gracia de cand cu triger skills...gandestete si tu he da counter dash...sr da counterattack ... pr da counter mind...ai speed+attack speed+clarity pt skills....in c6 avea full party de arcas doar din 4he+suport.....

Posted

k, sr full buffed+rapidfire=1000atk speed/500crit, niciun alt char nu iti trece cu atk speed de 800 (cand tine un arc in mana)

eu zic asa, archer party= 4 archeri (orice fel), healer, cover, bd, sws ; singura exceptie -> in loa, acolo sus pe pod. acolo trebuiesc 5 he ca sa tina range in snipe, si scoti healeru -> adica e ideal, 5 archeri care dau o gramada de dmg si nu ai ce sa le faci pana nu termini party-urile inamice de jos.. oricum tinere, subestimezi puterea sr-ului -_-

Posted

Scade la jumate din cate stiu... sunt multe situatii favorabile in care poti sa fol skillu fara sa fii dezavantajat...spatii inchise,catacombe etc.

Posted

Sunteti niste roboti. Voi vorbiti de pvp dar un arcas care se respecta se duce la pvp cu full buff si suport sustinuti de alti arcasi>>> MA (main assist). Prin urmare conteaza dmg output, 3 PR/HE care joaca cu assist cum trebuie pica totul rapid, healeriil instant jos, restul pica la fel de usor. PE cand un sr chiar si full buff, imi dadea 1 k crit max, numa cu sp spammer rezist fara heal.

@@ Cat despre range.

- default range e 900 la toti arcasii

--he cu snipe 1200

- sr cu rapid fire are 700 sau 600 nu stiu exact.

Posted

rapidfire scade range cam cu 200.

la archer te bazezi pe criticals, cu 500 critical ai 50% sanse de critical land. gandeste-te cu cat ai atk speed mai mare cu atat dai mai multe criticals.. cat despre range, eu am speed mai mare ca tine, asadar nu ai cum sa iesi din range-ul meu. plus ca tu daca imi castezi un hex eu te fur cu o sageata.. oricum la capitolul archer vs archer range-ul nu e un avantaj

le: buugy nu ti-am vazut postul..

dar intre un pr cu str+5 si un sr cu str+0, ambii lv 77, same gear este diferenta de 500 pe critical -> acum vreo 10 luni pe dex

ps: ziceti un server interlude sa intram cu totii :)