kBm Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Tu nu te mai uita la ce spun io ca te jmekeresti andix! Esti varza cu carne palalilo! Quote
andix3x Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Te-ai uitat si tu la Badea ha?@@ Sarbatori fericite fetele, va pupa Mariuca!=)) In vacante nu il ratez :) ,Remi Gaillard`ul Romaniei :D . Sarbatori fericite , bautura cat de multa , fericire ..sanatate dropuri de S grade bai frate Si castele cat de multe Fara ziduri , fara trupe Sa le cuceriti pe toate Si sa le tineti o noapte Si Adena pe campii Sa nu se mai planga noobii La craftat sa`veti noroc Numai fail si numai 'poc ' Si la pvp sa fiti Un pic sariti de pe fix Sa`i rupeti pe toti prin fog Si sa va ucida un mob La sfarsit eu as mai vrea Un cont mic , sa pot owna De 80 acolosaDar cum stiu ca nu`mi veti da Va urez tot ce-ati vrea Sanatate , bucurii Mai lasati lineage`ul , copii :D . Quote
alina_suky Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 lolED :crazy: ON TOPIC:Craciun fericit tuturor...fie ca Mosu' sa va aduca tot ce va doriti(lu kbm si ce nu isi doreste :> )....va doresc un sfarsit de an plin de bucurii,petreceri,beutura,alea alea tot ce tine de atmosfera!! Sarbatorii Fericite tuturor!!! Quote
kBm Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Craciun fericit sa aveti parte de sampanie , mici , pepeni , struguri , fete frumoase , baieti frumosi ( ptr alina..chiar daca ea nu imi vrea binele eu am suflet bun :)) ) ... sa speram ca o sa mai traiesc dupa revelionu asta sa postez si la anu....sunt multe fete care vor sa ma imbete,sa ma drogheze si sa profite de mine in stil original so...odds are low.PS : Alina , palalilo , oricum esti lesinata dupa mine haladito ! Quote
alina_suky Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 daca tu esti in poza la avatar.....or profita de tine doar alea de 70+ :> PS-Craciun Fericit!!! :) Quote
andix3x Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Hai hai , kiss and make up pana nu ma supar -_- Quote
andix3x Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kiss and make-up ?!?!?!? No problem =))in cazul au , kiss my ass :) buddy :-* Quote
Stryke Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 =)) In vacante nu il ratez :) ,Remi Gaillard`ul Romaniei :D . Sarbatori fericite , bautura cat de multa , fericire ..sanatate dropuri de S grade bai frate Si castele cat de multe Fara ziduri , fara trupe Sa le cuceriti pe toate Si sa le tineti o noapte Si Adena pe campii Sa nu se mai planga noobii La craftat sa`veti noroc Numai fail si numai 'poc ' Si la pvp sa fiti Un pic sariti de pe fix Sa`i rupeti pe toti prin fog Si sa va ucida un mob La sfarsit eu as mai vrea Un cont mic , sa pot owna De 80 acolosaDar cum stiu ca nu`mi veti da Va urez tot ce-ati vrea Sanatate , bucurii Mai lasati lineage`ul , copii :D .Hahaha e bunaCraciun fericit si la multi ani! Distractie si sanatate maxima! Quote
Spydy Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Sarbatori Fericite si tot ce va doriti.Am plecat la colindat :> Quote
Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Sarbatori fericite tuturor si un an nou plin de impliniri! (chiar si lu` kaboom ala care mi-a furat poza si si-a pus-o la avatar :( ) aa da, sa nu uitam de dropuri epice, enchanturi pe arme de s, aug de cele, samd, skill enchant+ 30.. Quote
andix3x Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 (chiar si lu` kaboom ala care mi-a furat poza si si-a pus-o la avatar :( ) =))))))))))))))))Erai si cu iubita in poza ? :)) Quote
Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 =))))))))))))))))Erai si cu iubita in poza ? :))nu ca atunci cand eram eu mare gigolo jitaliano si aratam ca in avataru lu kaboom (cand aveam inclusiv parul mic- everywhere), nu eram cu ea.... -_- Quote
andix3x Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 nu ca atunci cand eram eu mare gigolo jitaliano si aratam ca in avataru lu kaboom (cand aveam inclusiv parul mic- everywhere), nu eram cu ea.... -_-Atunci kaboom e Silen Wannabe sau g@y :D .P.S zii Rico =)) Quote
kBm Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nu ai putea niciodata sa te aproprii de caracteristicile fizice ale lui Fernando de la Caransebes..chiar mai mici sunt sansele sa fur eu un avatar de la un baiat dasta ca tine... Quote
Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nu ai putea niciodata sa te aproprii de caracteristicile fizice ale lui Fernando de la Caransebes..chiar mai mici sunt sansele sa fur eu un avatar de la un baiat dasta ca tine...vai baga-mi-as.. nu stiam ca asa arata ratatul ala, defapt doar auzisem asa de el, dar nu l-am ascultat niciodata.. ma uit dupa un interviu cu el acum ;;) Quote
Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 doamne ce retard =))))))ps, pentru domnisoarele din acest topic (andix de exemplu) ;;) http://www.youtube.com/watch?v=EhlXDYeJLyI...feature=related Quote
Buugy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ia lasati spam fetelor.@@ kab00m treci la tine in pestera si taci. Quote
Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 @@ kab00m treci la tine in pestera si taci.=)) kaboom`s lair .. lok =)) Quote
Buugy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 http://dex.lineage.ro/index.php/topic,60714.0.html haha crynow sta cu mana intinsa. Quote
kBm Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sa vedem cat scoate la colindat :-S :)))). Quote