Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Am batut un BD de 58 cu dual saber bwahhahahahaha

http://img56.imageshack.us/img56/628/shot00133ho4.jpg

best set pe DE female. I call it "meat skin light".

http://img61.imageshack.us/img61/1606/shot00109bh1.jpg

Posted

Din cate stiu eu, pe sv original platesti doar jocul, jucatul e free, iar pe serverele private( adek gratuite tongue.gif ) bagi patchu si nu platesti nik'... na k am uitat ce vroiam sa mai spun sign12.gif24.gif

[offtopic]

errare humanum est (perseverare diabolicum smile.gif )

http://img71.imageshack.us/my.php?image=errorzd5.png

Posted

jucatul e free
Jucatul costa 14.9$/luna smile.gif

BDU ALA CREK ERA VARZA
Asta posteaza de pe celular rofl...

bdu nu era varza, dar avea dual varza. Saber*saber e cel mai prost dual din joc tongue.gif oricum, n-am pus poza ca sa ma laud.

Posted

Mah eu sincer nu am mai luat C4... ca... nush... dar se merita pe langa C3? Adik e mai marfa decat C3? Ca asa as astepta sa apara pe LinkMania server (banuiesc ca or sa faca C4) si o joc... oricum sincer imi e dor de un lineage .

Posted

Nagasaky' date='Jul 19 2006, 12:20 PM'] Mah eu sincer nu am mai luat C4... ca... nush... dar se merita pe langa C3? Adik e mai marfa decat C3? Ca asa as astepta sa apara pe LinkMania server (banuiesc ca or sa faca C4) si o joc... oricum sincer imi e dor de un lineage .

Se merita sa joci C4

cel putzin mie imi place

049.gif049.gif

Guest malephik
Posted

Toate bune si frumoase, dar nu pot sa il descarc. Nu stie cineva care ar putea fi problema?

Imi apare urmatoarea eroare:

Not Found

The requested URL /storage-1/games/roleplaying/full/L2_C3_Installer.zip was not found on this server.

Guest pharaonu
Posted

De acum trage-ti C5: Oath of Blood. Serverele private incep sa se schimbe pe c5. C4 merge pe un server de c5, dar daca o sa aveti deja c5 o sa puteti vana mobi noi si o sa aveti multe upgredauri.

P.S.: Daca vreti sa va face-ti server de l2 cu ultimele adaugari, uptime de 99%(mai da-ti un rr sau cade netu, etc.), mobi, html-uri, skilluri, event engine si tot ce vreti la un server de l2 contact me printr-un mail, pm pe forum si vorbim. Nu raspund la replies. Papa

Posted

De acum trage-ti C5: Oath of Blood. Serverele private incep sa se schimbe pe c5. C4 merge pe un server de c5, dar daca o sa aveti deja c5 o sa puteti vana mobi noi si o sa aveti multe upgredauri.

Da, si bugs la greu, versiune l2j, skills implementate aiurea (hai zi-mi tu cum o sa fie pe retail, din moment ce aia acum le testeaza), poate si texturi lipsa... tot tacamul.

P.S.: Daca vreti sa va face-ti server de l2 cu ultimele adaugari, uptime de 99%(mai da-ti un rr sau cade netu, etc.), mobi, html-uri, skilluri, event engine si tot ce vreti la un server de l2 contact me printr-un mail, pm pe forum si vorbim. Nu raspund la replies. Papa

mobi, html-uri, skilluri, event engine... wow

nuu mai spune... acum chiar se pot face servere l2 cu MOBI! si SKILLURI! si HTML-URI!

omfg cum ai reusit blink.gif

Now, lasand sarcasmul la o parte...

@Thora!: uite ce zice Catalin:

it;s freaking me out ... we have the best server files in the world atm .. our gm's can prove that to u .. but we don;t have a machine to start new server

Ce zici? Bullshit or...? biggrin.gif

Posted

Da, si bugs la greu, versiune l2j, skills implementate aiurea (hai zi-mi tu cum o sa fie pe retail, din moment ce aia acum le testeaza), poate si texturi lipsa... tot tacamul.

Pharaonule, si c5 de unde propui sa il luam ? Cel coreean ? No thanks .... si mobi de c5 nu prea cred ca o sa vezi, poate implementati de adminul serverului ...

Anyway :

Bugs la greu - evident

Versiune l2j - irelevant ( decat ca o sa aiba ceva probleme client-server la inceput si o sa te tot crash din joc biggrin.gif )

Skills aiurea - skillls pe naiba ... nu o sa vezi skills de c5 pana nu apare c5, poate implementate de fiecare admin in parte,foarte aiurea.

Texturi lipsa - texturile sunt client side ...

Sa ii vad ce iese cand o sa si aiba server pe care sa puna "fisierele-minune".

Poate chiar au, ca am auzit un zvon ca s-a leaked serverul de c4 ...

Guest malephik
Posted

Dar dak va fi pe Linkmania server va fi c3 sau c4?

... sau nu se stie tongue.gif

Posted

Ce zici? Bullshit or...? biggrin.gif

Probably... half/bullshit biggrin.gif

Exista deja vreo doua test servere chinezesti pe tema asta (probabil ca au facut rost de masinile pe care sa ruleze), ceea ce este firesc, pentru ca din cate am inteles ei au reusit sa faca rost de fisier... asta apropo de un topic stupid despre limitarea accesului la informatie prin internet in China dintr-o sectiune de mai sus 24.gif.

Vreau doar sa zic ca exprimarea lasa de inteles ca doar DeX are cele mai bune fiesiere din lume... eronat... si ei le au de undeva smile.gif

Poate chiar au, ca am auzit un zvon ca s-a leaked serverul de c4 ...

Nu s-a ciordit serverul, doar l2server.exe, fara NPC server, LOG server, alte fisiere esentiale. De ce crezi ca ar mai fi nevoie de test-servere daca ar exista un server NCS full?

Banuiesc ca asta va insemna ca trebuiesc luate informatiile din fisierul respectiv si facuta conversia pe NPC-uri si loginuri din serverul C1, in concluzie tot C1 modded va fi, cu aceleasi cazaturi prin catacombe, poticniri in obstacole invizibile, etc. Dar da, cu skilluri, questuri, implementari exact ca pe off.

Acum, si l2j are fisierul respectiv ramane de vazut cat de mult vor reusi sa se inspire din el...

@malephic : nu iti mai pune intrebari din astea... C3, C4, probabil ca in ritmul asta, Linkmania va fi direct L3.

Posted

Nu s-a ciordit serverul, doar l2server.exe, fara NPC server, LOG server, alte fisiere esentiale. De ce crezi ca ar mai fi nevoie de test-servere daca ar exista un server NCS full?

Banuiesc ca asta va insemna ca trebuiesc luate informatiile din fisierul respectiv si facuta conversia pe NPC-uri si loginuri din serverul C1, in concluzie tot C1 modded va fi, cu aceleasi cazaturi prin catacombe, poticniri in obstacole invizibile, etc. Dar da, cu skilluri, questuri, implementari exact ca pe off.

Funny part is, i tend to agree with this. Mai ales daca esti sigur la faza cu l2server.exe.

Posted

Funny part is, i tend to agree with this. Mai ales daca esti sigur la faza cu l2server.exe.

Imi cer scuze daca va iesi un post mai lung... dar deh, asta ar fi menirea forumurilor (teoretic).

~ faptul ca l2server.exe (varianta NCS) a fost luat este 100% sigur. La randul sau, s-a "leak" dinspre comunitatea L2Off catre comunitatea L2j biggrin.gif ;

~ faptul ca este singurul fisiser care a reusit sa fie furat este 99% sigur ;

~ adevarul este ca avea nevoie si comunitatea L2Off de o gura de oxigen, prea ajunsesera praf serverele respective (chiar daca nu o recunosti public, in sinea ta trebuie sa fi de acord cu asta) ;

~ la ora asta, probabil ca l2j lucreaza la transpunerea in java a informatiilor respective, L2Off lucreaza la modarea serverului fullC1 cu noile informatii ;

~ probabil ca intr-o prima faza L2Off > L2J la capitolul cat de aproape este de oficial ;

Stiu ca -cel mai probabil- ma vei acuza iar de fanatism, dar :

+++ to L2j pentru ca:

~ in primul rand este open source

~ continua pe aceeasi linie pe care au apucat

~ se pot schimba (adapta) lucruri din mers

~ este deschis la orice fel de schimbari, fiind mult mai versatil la capitolul implementari (vezi faptul ca in curand va aparea c5, si nu vor avea nevoie sa astepte ani de zile un "leak" ca sa faca asta)

- to L2Off pentru ca:

~ probabil ca se vor abandona proiectele actuale si se va trece din nou la modarea C1, lasand balta munca depusa pana acum ;

~ se va ajunge iar la reverse-engineering, care este complicat, daca o dai in bara cu ceva iti trebuie zile intregi sa repari (+ la stabilitate in schimb)

~ dupa vreun an vor ajunge iar cu mult in urma oficialului (dar poate atunci va bate L3 la usa... si nu cred ca NCS isi va mai permita sa i se "leak" asa usor informatiile)

Aaa... sa nu uit... la un moment dat ma acuzai ca vorbesc la viitor. Daca este sa o luam asa, si Paradise promit ca vor avea "best server in the whole world" very "soon" smile.gif . Probabil ca vor fi o gramada de "cele mai bune" servere din lume in multe parti.

Nu stiu daca este real, am primit info pe mail, dar cica aici se poate vedea "minunea".

Posted

tralalala l2j

Si tot java e. smile.gif No acuma, daca merg stackable actions ca pe retail si alea alea...

nah, mai degraba ma duc pe retail. Prea tarziu pt l2j acum.

probabil ca se vor abandona proiectele actuale si se va trece din nou la modarea C1, lasand balta munca depusa pana acum ;
Sincer daca s-a furat l2server.exe de C4, nu stiu de ce naiba sa se apuce din nou de C1...

Shade tradu-ne si noua ca e in koreana lol!

ahhahahahahahha

Posted

Intr-un fel merg queueable actions ( stackable ? :| lol ). Pentru mers cel putin ... adica dupa ce aproape a tras sageata/castat magia, daca apesi sa te misti, dupa ce termina chiar se misca biggrin.gif Dar dupa cum am zis, tre sa fi aproape terminat de tras/castat...

Posted

L2Off ownz blablabla

Din punctul meu de vedere, poate sa fie si in Cobol, atata vreme cat pe de o parte ai cod-sursa iar pe de alta parte ai diverse fisiere (in mare parte executabile), avantajul este de partea celui care are sursele.

nah, mai degraba ma duc pe retail.

Sincer, mi se pare non-sens atata vreme cat devine tot mai clar... C5 va fi ultima cronica L2. Mai bine folosesti cei 200-250 USD pentru upgrade la comp si sa joci pe off L3 inca de la lansare.

Prea tarziu pt l2j acum.

Stiu ca unii ar vedea in acest leak condamnarea la moarte a proiectului L2J. Probabil ca sfasitul ar fi in momentul in care s-ar face rost de codul-sursa C de la NCS. Totusi, nu cred ca NCS are organizarea unui SRL care vinde boni-bon, si la asta au acces putine persoane (in general platite regeste). Iar dupa experientele acumulate de ambele parti (NCS vs. pservere) care crezi ca vor fi de data asta primele servere private de lineage? L3J sau L3Off? Asta daca nu cumva NCS va face L3 in Java biggrin.gif

Sincer daca s-a furat l2server.exe de C4, nu stiu de ce naiba sa se apuce din nou de C1...

C1modded poate nu e chiar cea mai exacta exprimare... era doar concluzia logica a unei discutii. Ai asa : un server full C1, niste fisere C3 si un fisier C4. Doar cu acel fisier C4 nu poti pune pe picioare un server. Cel mai repede vei moda fisierele lipsa (din C1) sa functioneze mulate pe cel de C4, folosindu-te si de ce mai din C3. Poate fi C1 mixed (sau C4 mixed, poftim, suna mai futuristic tongue.gif ). Adevarul nu il poate da decat viitorul si o eventuala criza de sinceritate a adminilor/ownerilor de pservere l2off - care sa ne spuna pe bune cum au de gand sa procedeze - greu de crezut. Asa ca tot testele personale vor arata ce fel de servere sunt de fapt. Oricum, "server full C4" este doar marketing si advertising, trebuie sa fi copil sa o crezi, daca legi cu celelalte informatii.

Shade tradu-ne si noua ca e in koreana lol!

/make_Shade_skilled_in_korean_language ... gata biggrin.gif

Daca ai linkuri de servere english-based care sa fie in teste cu noile featuri pune-le, eu am dat ce info am avut.

@Lasher & Shade : daca spuneai acum cateva luni unui l2off adicted ca e aiurea rau fara auto-SS, macros, recipe-book, crafting-system, iti raspundea ca astea sunt pentru "lazy people". Acum fara autoSS cica lipseste gameplay-ul. Asa ca... "queable actions are for lazy people"... nah.