andix3x Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 babaiatulebaceavatardeomseriosareandix3.scriufarapauzacaamdatcutastaturadebirousinumaigasescspace.plmspercasuntetidestuldeinteligentisiscolitisacitit,nu?buugytuchiarjocil2serios?estibeatdrogatnulucrezisaucedracuai?:Dbtwcecharaipal2kastielmoloz?upscredcaamdeformatforumul,bigdeal,daimiplacesascriuprostiicasaildeformezsimaimult.mwahhahahaev0lmotherfuckerami:(.bbyebicizCe-ai ma cu avatarul meu ?:)) E al 2 lea pe lista mea de fav dj`s . Crynow , s-a inventat ' -' sau '..' :D Quote
crynoww Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ala nu esti tu ba? Am gasit space-u. Da stiu, dar vroiam sa va VAD CAPACITATEA DE A CITII in conditii mai grele. Quote
andix3x Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pleaca ba =)) Nu arat eu a 20 + :lol: Am gasit space-u. Da stiu, dar vroiam sa va VAD CAPACITATEA DE A CITII in conditii mai grele.Dupa ce am jucat 2 editii ale mafiei cu the_first, care pune . dupa fiecare cuvant ,postul tau e floare la ureche :D . Quote
kBm Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Trupa Play Aj Rullz.Stil ? Turbo Minimal :))))))PS:Vine Shade ne darama bodega =)). Quote
Razvan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 si asa cica basescu o sa fie noul dictator, so spam free until then ;) Quote
Animosity Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dai pm cand esti joc pe Buugy si iti raspund. Hai ca am nevoie de crp, tocmai am facut clanul lvl 7 si acu punem skills.pana sa citesc asta ... am apucat sa fac 44 si 2nd class si sa gasesc un clan cu CH ... darrrrrrrrrr daca ma sponsorizezi cu $$$ pt class quests ... pot sati fac un caracter pt crp this gaymael .. ain't really my thing .. too many weird skills ... o sami fac alt char care sal cunosc sa merg rpd cu el . Quote
Gandallph Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Caut si eu un server cu 1000+ playersInterlude/G310-35xde preferat l2-off , fara gm shop , customuri etcnormal buff time ( bine astea sunt deja pretentii )m-am saturat de toate rasurile de servere , so recomanda cineva ceva ? Quote
Buugy Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ori astepti pana deschide dex-ul,, bine asta pe la apus de soare. Sau kastien, hellbound 15x Quote
Wonderer Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 cred ca am gasit serveru perfect :wub:hb 50 x b grade in shops si plin de brazilinieros...weeeRecluto Hispano activo ii pun sa vina la mine si poc :)) :rofl2: Quote
Iverson Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 realy oldfags e doar crynow :))mai poney esti sigur ?p.s. shizz hero Quote
Gandallph Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mi-am gasit serverRPG-clubsingurul server g3 privat cu fisiere 100% oficiale30x g3 l2off 2000 playeri online up de 2 luni Quote
xIcarus Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rpg club e rusesc in pana mea. Si mergea ca dracu cand intrasem eu pe el, delay de o secunda. Plus ca or fi avand ei server englezesc. Tu ai idee cati rusnaci cu 'Еще одно событие' si cati brazilieni cu 'algun br!?!?' sunt acolo? Urat server.Btw dex trece la gfinal pana la urma? Si care e spilu cu new server ala? High rate plox? Quote
andix3x Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Rpg club e rusesc in pana mea. Si mergea ca dracu cand intrasem eu pe el.E clar . Server facut pentru donatii , in vreo luna - doua cand isi face banii pica :) .. Quote
raw^ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mai poney esti sigur ?p.s. shizz herotu cine mai esti?ah da... ala ce tot trimite pe mess un link cu un blog tampit pe care nu este nimic decat un link sa downloadezi un virus :)) ungur but moldovan Quote
Gandallph Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 E clar . Server facut pentru donatii , in vreo luna - doua cand isi face banii pica :) ..nu sunt donatii pt itemenu e delay ( poate daca ai tu dial-up ) , totul merge perfectnu e l2j cum sunt toate serverele private+ we have 31/34 heroes ^^e server rusescinsa serv de 30x e EU , facut special pt EU players pt a nu flooda serv x1 si x10 de RUe un singur clan de rusi pe 30x Quote
andix3x Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 tu cine mai esti?ah da... ala ce tot trimite pe mess un link cu un blog tampit pe care nu este nimic decat un link sa downloadezi un virus :)) ungur but moldovansi tu l-ai prins ma ?:rofl2: =)) cred ca am gasit serveru perfect hb 50 x b grade in shops si plin de brazilinieros...weeeRecluto Hispano activo ii pun sa vina la mine si poc poc clan de noobi =)) @gandallph un link ? Quote
raw^ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 si tu l-ai prins ma ?:rofl2: =)) poc clan de noobi =)) @gandallph un link ?ce sa prind? n-am downloadat "dvix player" ca il am deja si e cam clar ca era in link ceva de genu "/et-2.exe/" pe filehost sau ceva de genu era linkulda sigur... Quote
Gandallph Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 si tu l-ai prins ma ?:rofl2: =)) poc clan de noobi =)) @gandallph un link ?http://www.rpg-club.com/en/ Quote
Razvan Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ma romanilor si de intai decembrie va certati! fir-ati a dracului cu melcii vostrii pe creieri!la multi ani ba, noi sa fim sanatosi! :beer: Quote
crynoww Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mai poney esti sigur ?p.s. shizz heroCe-i PUIULE? TE SIMTI UITAT ? AHHAHAHAHHAHAHAHAH (fmm :wub: )ce keylogger? a ? unde ? n-am vazut nici un link :Cps: o hai! Quote
raw^ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 banuiesc ca se referea la persoanele vechi mai importante, nu orice bd nub :>:> :> :> Quote
xIcarus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 nu e delay ( poate daca ai tu dial-up ) , totul merge perfect...Crezi ca as fi comentat daca aveam net de rahat? Rds fibra optica?Tin minte ca atunci cand atacai apareau popup-uri in rusa :)) Mai e asa? Quote
andix3x Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ...Crezi ca as fi comentat daca aveam net de rahat? Rds fibra optica?Tin minte ca atunci cand atacai apareau popup-uri in rusa :)) Mai e asa?Nici pe la2crazy nu era asa :lol: ma romanilor si de intai decembrie va certati! fir-ati a dracului cu melcii vostrii pe creieri!la multi ani ba, noi sa fim sanatosi!unde ne certam noi bre ? Doar discutam despre rpg-club , care dupa site pare un server de ..... Desi au 4k sau cat erau acolo online , jumatate sunt 2box`uri si shop`uri si restu` sunt rusi ...e ca si cum ai juca aion pe sv korean :)) .. Quote
Razvan Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Doar discutam despre rpg-club , care dupa site pare un server de ..... Desi au 4k sau cat erau acolo online , jumatate sunt 2box`uri si shop`uri si restu` sunt rusi ...e ca si cum ai juca aion pe sv korean :)) ..e ca si cum ai juca pe un server cu tigani, mortii masii de tigani boriti :( Quote
andix3x Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 e ca si cum ai juca pe un server cu tigani, mortii masii de tigani boriti :(you rasist bastard :P `tui mama ei de scoala ,maine test la info + activitate , poimaine teza la romana , luni portofoliu de vreo 5 -10 pag la istorie , marti teza :((( ...btw i just finished gothic 1 ;;) , now i`m looking for a l2 pvp server ... un 3000x nepopulat stie careva ?LD Quote