Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

doar draco set draco bow....prada undaruer+6..... :>

that's would be almost 50$ :-? ..

gimme the account :>

wtt dex acount for 100 m of duck tape !

( duck tape ca sa il leg bine pe raw sa fiu sigur ca nu mai zice nimic de mine :> )

Posted

Icarus le are cu dotA , HoN mai ales :P .

Daca era s-o luam dupa staturi acum vreo luna aveam kill/death ratio de 1.9:1 ceea ce e foarte mult. Poanta e ca am avut team acceptabil, iar cand nu aveam team ca lumea faceam cate un kill. Acum joc full pe team si am 1.1:1. Oricum n-am mai jucat de vreo saptamana hon.

In leg cu dota... Nu mai joc dota de mult. Desi dota mi se pare mult mai usor decat hon. In hon viteza jocului e mai mare.

Aion este un joc super, dar din pacate s-a instalat plictiseala de questuri si plictiseala de semigrind. Probabil din cauza ca incep sa ma concentrez pe alte chestii, programare, webdesign si tobe. Oricum l2 tot a ramas cel mai bun mmo imo. Sper numai un singur lucru: ca l3 sa mearga pe acelasi gameplay, aceeasi manevrabilitate indefinita a view-ului, grafica de top si mass pvp la greu.

Posted

+1 icarus la ultima parte.. si eu am simtit acelasi lucru.. oricat de actual samd ar fi aion, pur si simplu nu se compara cu lineage.. in plus, cum eu joc archer in general mi se pare cam super fantasy archer in aion. oricum lineage, in special c1-c6, best game `eva :)

Guest DJ-Speedy
Posted

am incercat sami downloadez lineage de pe siteu ala kre era pe prima pag si nu merge(in caz k nus primu la kre nu merge si exista altcv la nuj ce pagina sami ziceti voi pls ca nu stau sa citesc 700 pag dealea)...

Posted

am incercat sami downloadez lineage de pe siteu ala kre era pe prima pag si nu merge(in caz k nus primu la kre nu merge si exista altcv la nuj ce pagina sami ziceti voi pls ca nu stau sa citesc 700 pag dealea)...

Da , exista ...click aici ...

I really hate those new gen kids :( ...btw am un chef de farm :> ....tare ma gandesc la un hr in vacanta de craciun , who's in ?:D

Guest DJ-Speedy
Posted

am dat pe "click aici" si imi da pag www.abecedarul.ro :gun:

:banghead:

Posted

Da , exista ...click aici ...

I really hate those new gen kids :( ...btw am un chef de farm :> ....tare ma gandesc la un hr in vacanta de craciun , who's in ?:D

te tot iei de saracii copii mici da si tu engrezo-rumena ta... :))

DJ-speeedy, andix3x3 isi bate joc de tine, click aici.

Posted

new gen kids

@andix new type of kids ? vroiai sa zici?

Nic what the fuck iky a io io n-a matu tu a matu pfshit pfshit pfshit o data una o data doua :))).

@speedy : gg ti se spune minte iute

Posted

kbm aka neuronul cocalar a uitat cand a spamat toate forumurile din ro ca sa afle cum se instaleaza l2 x-x

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA

Dati ba sh mii un sievar di hielbaund hai reit plis !

Posted

Mai joaca cineva pe dex ?:-?

M-am apucat ieri pe wrath cu un human wizzard (lvl 24) e vreun clan de romani sau ceva de genu?

nick AloneR

cred ca marea majoritatea is romani..... :D