Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Am zis io ca nu-s boti? da acolo macar e jocu stabil.Din 3000 de playeri nu or fii toti boti

Cu 200 de euro iti iei B grade si poti sa farmezi daca vrei cu adevarat :D.

Posted

Am zis io ca nu-s boti? da acolo macar e jocu stabil.Din 3000 de playeri nu or fii toti boti

Cu 200 de euro iti iei B grade si poti sa farmezi daca vrei cu adevarat :D.

is toti boti, crede-ma :))

Posted

un hellbound high rate careva ? 2h buff max enchant +4+=+++++ w/e pls pls fast !!!!

later edit:

hai sa ma dau mare si pe aici :>

in timp ce unii magi din clan nu reuseau sa tina bubble (bula 80 nuker skill) cu full party si toate cele, a venit jupan Dumitrache cu ch buff si a pus-o :->

Posted

ai pus`o si in secunda 2 ai murit hai date`n spanac de brasovean =))

ba esti nebun? nu vezi ce e pe dex forum? a ajuns clanmate'u sa faca flame pe mine, si in final termina cu un "check reality". l2 kills man :))

hai ba dati un hellbound high rate sa pot enchanta :D am cautat ieri o ora dar nu am gasitn imic :(

Posted

Crynow ai si tu calitatile tale la jocu asta... pui bule.. mai prinzi un M crit.Da la capitolu enchant esti ultima spetza de player :))))))))) da imi place ca esti ambitios.

Posted

Crynow ai si tu calitatile tale la jocu asta... pui bule.. mai prinzi un M crit.Da la capitolu enchant esti ultima spetza de player :))))))))) da imi place ca esti ambitios.

for the first time in my life....

.....ii dau dreptate lui kBm :D ...

Crynow cati ai dat jos ?

Parca postase buugy un filmulet cu 'bula '... a dat vreo 40 si ceva jos ala :D

Posted

Vai, ce urat :(. Ideea e ca alti nukeri n-au fost in stare sa puna o bula calumea din mai multe incercari, si eu am pus din prima una plasata perfect :), si mai mult, poti sa iei intrerupt pe parcurs, iar eu nu am luat, repet, cu ch buffs :)).

Oricum, pana sa ajung sus acolo, am mai omorit un th si un swm, din nou, cu ch buff :))).

6 cu bula :c