Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mai mult ma oftic la joc decat sa`l invat ...

mi`am tras clan cica ... cu clericu meu ... ( cica vrui sa`l fac profet ) merem in cruma ... si asa`zisu tanker ... un ork fighter ... ma rog class 2 .. de stat in fatza ... care tragea in ei si apoi fugea innapoi dupa wizzi si arcasi o.O

un shaman care deseori se crede tanker ....

eu care ard mana degeaba .. ( si cel mai mic din party ) 24.gif

ps .. unde gasesc retzetele pt bssd si ssd ? eusa_whistle.gif

Posted

@xzone - Priest nu exista ... exista ceva apropiat insa , Bishop .. care se bazeaza pe Heal ... este totusi un assistant char deci nu te gandi la solo prea usor , desi are might of heaven si hold undead care sunt niste skills bunicele pentru lvl`ing ..

@Bavanai - nu stiu in ce masura ai tu dreptate dar .... ambele sunt bune daca stai si te gandesti ..... plus ca deja a gasit un server ... deci ne "certam" degeaba smile.gif

Posted

mi`am tras clan cica ... cu clericu meu ... ( cica vrui sa`l fac profet ) merem in cruma ... si asa`zisu tanker ... un ork fighter ... ma rog class 2 .. de stat in fatza ... care tragea in ei si apoi fugea innapoi dupa wizzi si arcasi o.O

ps .. unde gasesc retzetele pt bssd si ssd ?  eusa_whistle.gif

bssd

ssd

Guest Sayanu
Posted

Salz , care ma ajuta si pe me cu lineage 2 c4 , tree sa mai iau ceva , l`am instalat deja mai treee ceva , daca da zicetimi si mie , si zicetimi si serveru , plzz , ! 10x

Posted

ps .. unde gasesc retzetele pt bssd si ssd ? eusa_whistle.gif

erm... wtf are you babbling about?

Orcii shamani n-au nukes propriu-zise, ei o duc bine si ca fighteri pana la 40 (chiar de la 40 incolo), au magii gen soul cry care le maresc patk. Shamanu e tanker daca il lasi sa mai dea din cand in cand cu magii ca sa isi ia hp inapoi.

Tragea in ei si fugea inapoi... se numeste "pulling". Ori asta, ori nu stiu ce-ai vrut sa zici.

Ti-ai tras clan? 24.gif lol... ok merge, dar nu incerca sa-i cresti lvl-ul. Banii si sp iti trebuie.

Posted

shade .... tankeru nostru aducea monstii langa noi ... in loc sa`i tzina la distantza ... mai zii ceva

Nu conteaza unde-i tine, doar in cine dau mobii smile.gif

Posted

np smile.gif

Sa revenim la vechia cearta: l2j vs l2off biggrin.gif

Seven Signs va functiona perfect, la fel ca pe oficial la urmatorul patch DEX:

http://img20.imageshack.us/my.php?image=dex25es.jpg

Macros:

http://img154.imageshack.us/my.php?image=dexhj6.jpg

De fapt mai orice tine de C2, C3, C4 va functiona. Avantajul L2J-ului fata de L2off era numarul de implementari. Se pare ca... L2off-ul a ajuns la acelasi numar de implementari, doar ca suporta mii on-line tongue.gif .

Daca va intrebati cum au fost posibile toate aceste implementari... Let's just say some files leaked again smile.gif .

Bye all, n-o sa ne mai citim ceva timp, dar sper sa pot sa mai vizitez forumul.

Posted

De fapt mai orice tine de C2, C3, C4 va functiona. Avantajul L2J-ului fata de L2off era numarul de implementari. Se pare ca... L2off-ul a ajuns la acelasi numar de implementari, doar ca suporta mii on-line tongue.gif .

Daca va intrebati cum au fost posibile toate aceste implementari... Let's just say some files leaked again smile.gif .

Mai exista o varianta... pentru ca treaba cu leaked files... mi se pare cam ciudat. Adica pui mana pe fisierele NCS in C, dupa care te chinui luni intregi sa le compilezi... culmea tot in C.

Mult mai plauzibila este varianta : iei fisierele l2j si le rescrii in C.

De ce cred ca mai repede asta? Pai am jucat pe DeX imediat dupa deschidere. Spawnlistul si droplistul era identic cu cel folosit de l2j cu vreo 2 luni inainte. Asemanarile erau atat de izbitoare, incat nu pot crede ca a fost o pura coincidenta. Si au mai fost unele lucruri pentru care DeX mi se parea un server l2j de prin vara anului trecut...

Iar pe serverele l2j 7s, autoSS, macros, etc. functioneaza de cel putin un an de zile. Si mai sunt multe lucruri de implementat pentru ca serverele C sa ajunga la stadiul serverelor l2j, nu o sa stau sa le enumar.

Si un server l2j suporta linistit 1000 de playeri, daca exista o masina competenta si o banda pe masura.

Posted

Screenshotul cu hartia de 7s nu dovedeste ca merge 7s, da ma rog ... nu zic ca nu e asa ( Doar ca nu prea are rost screenu ). Recipe book ar fi ceva, prea v-au chinuit cu vechiul mod de craft ( macar mai nou era craft menu .. dar recipe book tot nu :| ).

Desi se apropie cu implementarile, inca mai sunt buguri la skilluri, nu e quest de newbie ss, nu este newbie buffer in gludio, vampiric rage tot nu merge ...

Nu am observat daca newbie bufferu da life cubic ....

Thora, chestia e ca files did leak ... c3 files wink.gif

Posted

Ok .... quest reward rate sa il faca 4x ( si sa puna rewards de c3-c4 ), bufferu ala ( stiu ca sunt stresant, dar si lipsa lui ma stresa tongue.gif ). Si mai era ceva dar am uitat :|

Apropo, cu buffurile de OL in alianta si cu bufful de CP cum mai sta ?

Cata > pe off intai iti faci un account la NCSOFT ( play NC parca ii zice ) care e gratis, si dupa aia trebuie sa activezi in parte fiecare joc care il achizitionezi. Iti cumperi serial key-ul, activezi jocul si dupa aia platesti pe cate luni vrei ( maxim un an cred ... ).

Posted

cand intru in joc imi cere cev account si io miam facut pe lineage2.com da zice ca nui bun !!! crybaby2.gif

ce sa fac care ma poate ajuta ????

sterge sistem din joc si pui sistem de la situ respectiv:

-iei sistem de pe site (vezi k iti da sub forma de arhiva)

-inlocuiesti sistem din joc cu sistem din arhiva (arhiva o sa o dezarhivezi in joc)

-spor la joc kar.gifpumn.gif

Posted

Am capturat Giran-ul biggrin.gif

http://img65.imageshack.us/img65/1131/shot00024he4.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/5473/shot00025ux5.jpg

Movie not yet available ... poate a filmat cineva, sa vad biggrin.gif