Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

dezvolta ideea

ca si pe dex , se duc un clan , stau 2 -3 ore in camping la rb ( sau pe langa -in caz ca au war ) si cand stiu ca trebuie sa se respawneze , se bufeaza , se duc acolo , il farmeaza si gata , soe all .

Posted

Stie cineva un server de L2 interlude

Rate >100x

max enchant cat de mic(maxim 20)

poate sa fie si safe=max sau sa poti farma scroll cu 100% enchant rate

Custom poate sa aiba numa sa aiba stats de S grade sau macar sa nu fie OP si sa nu iit trebuiasca 2312341ani sa le faci

Si comunitate cat de cat sa fie(10-20+)

Daca stie careva sa imi dea un PM cu link-ul

Blood Brothers back on the move >:)

Posted

crynoww is back :)))

E prea addicting. . Am jucat pe L2 Eternia si am avut lv 85 cu vesper set +16 si baium si sa inchis serverul..FTW!

Aia a fost fun , addicting e pe low rates , sa vezi acolo

Posted

I'm back@pe ce svr de final gracia 2 throne sa joc? :angry1:

goagl bah mancatzash

andi, ,,viata mea'' pa forumu asta e limitata, ma mir cum de inca nu am luat perma. si asa nu aveam de gand sa fac alt cont, dar a trebuit sa ii multumesc lui eleodor pt sig.

Posted

goagl bah mancatzash

andi, ,,viata mea'' pa forumu asta e limitata, ma mir cum de inca nu am luat perma. si asa nu aveam de gand sa fac alt cont, dar a trebuit sa ii multumesc lui eleodor pt sig.

Vreau sa stiu care e mai populat de voi... :hello:

Posted

Vreau sa stiu care e mai populat de voi... :hello:

www.gtfofroml2thread.ro

no moar trolling ?:(

Posted

bai aia de la shitroad au 1656 pagini...... cum naiba ne-am lasat in halu asta batuti ? =))

eu zic sa ne apucam de treaba serioasa!

Neah , aia sunt SROtards , o sa-i ajungem din urma cand o sa aiba ei o pagina scrisa corect gramatical ahahahah =))

Next l2 chronicle ?:>

Ce se mai aude stie careva?

Posted

Neah , aia sunt SROtards , o sa-i ajungem din urma cand o sa aiba ei o pagina scrisa corect gramatical ahahahah =))

Next l2 chronicle ?:>

Ce se mai aude stie careva?

Gracia epilogue cica ar fi urmatoarea :-s

chiar nu inteleg ce au patit, de ce nu mai schimba numele la cronici ? tot gracia e de la part 1, 2, final , epilogue, plus ,minus , prologue :comp2: