Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ce sensibila e Birdy de la o vreme :D.

PS:O venit evadatu.

ceaules baules mancatiash avataru' tau de cocalar .. de unde atata sensibilitate maica ? :rofl1:

He "threw" the 1st punch ! Q_Q

Posted

Nu se mai merita dex`ul , e plin de no-liferi .Daca ma gandesc mai bine nu se mai merita l2 , dureaza ani de zile pana ajungi la end lvl cu ultimul grad de equip ( pe rate mici ) .

cry cand poti da`mi un mesaj pe mess , i need a bit of help ;;)

Posted

Eh, is dat dracu' :lol:.

Am intrat oleaca pi dex, frateh, e full de dynasti sets :)), raw tu mai joci pa dex ?

nu, si s-o molipsit si farmeru sef cred... :))

Posted

omg kbm ne intelegem ca turcii :))

Ultima data am cerut informatii despre Mystic Muse (sps) in afara de +wit si +int ce dye sa mai pun +dex sau +con ?

Pe Sword Muse am pus con ca imi tre hp pentru rez si sa stau cat mai mult in picioare.

Posted

SI TI_AM ZIS CON PE AMBELE.

PS:Eu tot timpul am dreptate... chiar si atunci cand n-am dreptate am dreptate pentru ca am dreptate.CAPISCI?

Posted

omg kbm ne intelegem ca turcii :))

Ultima data am cerut informatii despre Mystic Muse (sps) in afara de +wit si +int ce dye sa mai pun +dex sau +con ?

Pe Sword Muse am pus con ca imi tre hp pentru rez si sa stau cat mai mult in picioare.

eu zic asa: pe sws da-l dracu de str, nu prea apuci tu sa dai dmg, asa ca +dex/+con -str +wiz/-int

pe sps:... la fel+int/wiz/con

Posted

este WISDOM, asa ca nu vreau sa ii zic wiT :P, ci wis, dar cum suntem noi mai ®romani zicem z in loc de s, deci wiZ

scrie WIT toata ziua la character options. nu neaparat sa insemne wisdom, ungure :P

Posted

scrie WIT toata ziua la character options. nu neaparat sa insemne wisdom, ungure :P

wisdom inseamna :)) deci nu inteleg de ce ar trebui sa-i zic WIT si nu WIS? ....