Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

no shit ?!?!?!

Ma mie`mi lipseste crynow :( ...Inaintea mai era cineva pe aici care spargea in prostie armele de S , acum nimeni nu mai are valoarea asta .

e nu... :)) inca mai am 1,1k cry S si am dat 2k cadou la prieteni :))

Posted

am o problema am instalat lineage 2,a facut updatul ,dupa ce intru in joc imi da disconect pt ca folosesc programe ilegale,desi eu abia deschid calculatorul si nu fac nimic altcva inafara de lienage,stie careva care e problema

Posted

am o problema am instalat lineage 2,a facut updatul ,dupa ce intru in joc imi da disconect pt ca folosesc programe ilegale,desi eu abia deschid calculatorul si nu fac nimic altcva inafara de lienage,stie careva care e problema

Tu vrei sa joci pe official? Bine nu stiu daca GG detecteaza 3rd programs, asemenea celor de la tst si altele.

Posted

arata-ne un print ceva... aici nu e concurs "cine ghiceste din cele mai putine indicii ce problema am eu la lineage2" !

:banghead:

Posted

si ce tu crezi ca nu mam gandit la asta am facut poza dar aia nu imi arata,imi arata in joc normal poza dar aia care imi zice ca folosesc programe ilegale o arata pe "deasupra" si nu o pot prinde in poza

Posted

ba raw ce nu`ntelegi ? sunt 2 faze.

1. ne ia asta la misto ca sa faca posturi

2. Si-a instalat jocul ( ca a crezut ca-i moca ) , a facut update si acum vrea sa joace pe off fara bani .

Posted

ba raw ce nu`ntelegi ? sunt 2 faze.

1. ne ia asta la misto ca sa faca posturi

2. Si-a instalat jocul ( ca a crezut ca-i moca ) , a facut update si acum vrea sa joace pe off fara bani .

citeste ce am scris ca nu merge sa fac screen si imi dadea ca a fost gasit un ilegal program ,acum imi da game guard error 610 parca reintru acum sa vad

am cautat pe alte forumuri si scria sa sterg game guard si asa am facut acum sa vad daca merg

"There was a problem when running gameguard =610"

Posted

Alo, exe dude: 2 ani de cabal. 4 years of l2 here and still playing ocazional. 6 luni de wow nu spune nimic, crede-ma pe cuvant. De fapt, 6 luni nu cred ca e suficient sa acaparezi tot knowledge-ul despre wow, deci nu te mai lauda atat.

Posted

au reparat quest rates?

Nope tot o relicva pica, maxim 2 in 4s.

thq thq :P

Astazi facui si red 12 la t-rex. Dupa vreo 30 ore(in total, nu va ganditi la prostii ) de farmat am facut si eu un cry+12.

Acum 4s sa il fac 13 :)

Posted

u talking about that HB summon mount thingy ? :-? u can use that as a attack summon too ? :-?

ce cool esti pasaroi baga cu engleza sa ne arati ca stii :)) !