Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

lol ke nooby p aycy :-?

ba p bladedancer puy +5con +4dex - 9 str ;) k esty suport si noo trb s facy alceva dekt s day res sy agresian p ynamycy. :violent: :violent:

kkthxbb :readthis:

ai dreptate chiar asa am si eu pe BD-ul meu ! =)) :rofl2:

Guest CelMaiMareMiez
Posted

normal buey k eo am dreptate intodeaona am dreptate k asa is eo, intelegy sau yty desenez?

fygurantule :box::box: :violent:

bah eXe <3 invata ba sa skri klumea k rade astya d tn

Guest CelMaiMareMiez
Posted

lasai ba k ey as pro nu vezy ke impresii au in ey

ey batman batman, eo jocker jocker, ey spiderman spiderman, eo pateu pateu.

nay ku kine, nyjte tarani ....

pa bd ar merge +5con-5dex +4str-4dex dak vrey sa day dmg da cyumeg k mn shy dak vrei hp moolt

Posted

normal buey k eo am dreptate intodeaona am dreptate k asa is eo, intelegy sau yty desenez?

fygurantule :box::box: :violent:

bah eXe <3 invata ba sa skri klumea k rade astya d tn

dumnezeu sau carcalac cumva?

@andixe daca tu gandesti asa cel mai tare car e necro: faci arma+6, armura+6, ++ pe skilluri, dai anchor / silence-> esti invincibil

Guest CelMaiMareMiez
Posted

:nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :hail: :dontknow: :cool2: m@m@ d0l0r3$

da din punctu ala d vdr necro ar fi sooper imba da doar la inkeput k p parcurs odata ke ay zaken antharas te pysy pa el necro.

shy nu nus nycy D-zeu sy nycy cracalac

Guest CelMaiMareMiez
Posted

R3$p3cT $HOO$@NOO !!!11

ba kbm eo zik s t klmezi k dak ma soopery n sooparam sy noo e bn k ?

Posted

have a problem? cred ca da... cu bibilica .MORI!(sau nu?)

Nu esti tipul de om care sa se tina de un mmo , nu te putem ajuta :) .

dumnezeu sau carcalac cumva?

@andixe daca tu gandesti asa cel mai tare car e necro: faci arma+6, armura+6, ++ pe skilluri, dai anchor / silence-> esti invincibil

Am zis doar ca + str e mai bun decat - con ...

silen e renegayde , sa nu va prind ca va luati de el ca se inchide topicul asta .

kBm vezi CA CAzi de tot de pe banca =)) .

Posted

Nu esti tipul de om care sa se tina de un mmo , nu te putem ajuta :) .

/facepalm ... am jucat 2 ani cq , cabal pana la lvl 132(e putin dar merge) , wow pe original 6 luni ... te dai cu parerea fara sa cunosti :)

Posted

se pare ca este cineva cu mai multa "valoare" si "faima" ca si kbm ?

Normal , tocmai ti`a dat quote B)

/facepalm ... am jucat 2 ani cq , cabal pana la lvl 132(e putin dar merge) , wow pe original 6 luni ... te dai cu parerea fara sa cunosti

Am vazut ca ai postat in majoritatea thread`urile din mmo-s , u r just an mmo player , nu poti fi addict la un mmo . nu ai ce mai juca acum din l2 pentru ca e chinezarie , si in plus nu mai joaca mai nimeni din thread`ul asta l2 .

Posted

Normal , tocmai ti`a dat quote B)

Am vazut ca ai postat in majoritatea thread`urile din mmo-s , u r just an mmo player , nu poti fi addict la un mmo . nu ai ce mai juca acum din l2 pentru ca e chinezarie , si in plus nu mai joaca mai nimeni din thread`ul asta l2 .

Puteai sa zici asa de la inceput:) A si la faza cu "mmo player" miam schimbat cateva componente ale pc-ului si nu prea mai am chef de jafu ala de cq :D incerc ceva nou

Posted

Puteai sa zici asa de la inceput:) A si la faza cu "mmo player" miam schimbat cateva componente ale pc-ului si nu prea mai am chef de jafu ala de cq :D incerc ceva nou

Si sa nu-ti vad prima reactie la o replica mai dura ? neah .

La l2 daca vrei sa incerci incearca interlude sau hellbound , de la gracia in sus sunt chinezarii mari , si au marit astia nr. de skille incat nici naiba nu le tine mine :)) .

Posted

N-a zis ca e shoshonel ma.... a zis k-L RSPKTAH P SHOSHANOOOOH ( Susanu Play Aj TATA :))) ).

dude gluma e gluma .. caterinca e caterinca ... dar termina dracului cu "neanthertal" language <_< ma dor ochii cand mai frunzaresc si eu ocazional thread "ista" <_<

Posted

dude gluma e gluma .. caterinca e caterinca ... dar termina dracului cu "neanthertal" language <_< ma dor ochii cand mai frunzaresc si eu ocazional thread "ista" <_<

+1 birdy , bine ca lua ala suspend .

Ba unde`i crynow ?

Posted

si acesta este foarte tare dar ptr cei cu experienta si care au jucat astfel de jocuri de strategie !!!

no shit ?!?!?!

Ma mie`mi lipseste crynow :( ...Inaintea mai era cineva pe aici care spargea in prostie armele de S , acum nimeni nu mai are valoarea asta .