raw^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 lol ke nooby p aycy :-? ba p bladedancer puy +5con +4dex - 9 str ;) k esty suport si noo trb s facy alceva dekt s day res sy agresian p ynamycy. :violent: :violent: kkthxbb :readthis:ai dreptate chiar asa am si eu pe BD-ul meu ! =)) :rofl2: Quote
Guest CelMaiMareMiez Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 normal buey k eo am dreptate intodeaona am dreptate k asa is eo, intelegy sau yty desenez? fygurantule :violent: bah eXe <3 invata ba sa skri klumea k rade astya d tn Quote
<3 eXe ;x Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 normal buey k eo am dreptate intodeaona am dreptate k asa is eo, intelegy sau yty desenez? fygurantule :violent: bah eXe <3 invata ba sa skri klumea k rade astya d tn :)))) Quote
kBm Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Asta de mai sus e fisu lu Sexy Lautaru :))))))).@Gasca de nabi : Voi vreti sa fiti gladiatori cu BD+SWS de le bagati str ? Quote
Guest CelMaiMareMiez Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 lasai ba k ey as pro nu vezy ke impresii au in eyey batman batman, eo jocker jocker, ey spiderman spiderman, eo pateu pateu.nay ku kine, nyjte tarani ....pa bd ar merge +5con-5dex +4str-4dex dak vrey sa day dmg da cyumeg k mn shy dak vrei hp moolt Quote
Razvan Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 normal buey k eo am dreptate intodeaona am dreptate k asa is eo, intelegy sau yty desenez? fygurantule :violent: bah eXe <3 invata ba sa skri klumea k rade astya d tn dumnezeu sau carcalac cumva? @andixe daca tu gandesti asa cel mai tare car e necro: faci arma+6, armura+6, ++ pe skilluri, dai anchor / silence-> esti invincibil Quote
Guest CelMaiMareMiez Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :hail: :dontknow: :cool2: m@m@ d0l0r3$da din punctu ala d vdr necro ar fi sooper imba da doar la inkeput k p parcurs odata ke ay zaken antharas te pysy pa el necro.shy nu nus nycy D-zeu sy nycy cracalac Quote
Guest CelMaiMareMiez Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 R3$p3cT $HOO$@NOO !!!11ba kbm eo zik s t klmezi k dak ma soopery n sooparam sy noo e bn k ? Quote
andix3 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 have a problem? cred ca da... cu bibilica .MORI!(sau nu?)Nu esti tipul de om care sa se tina de un mmo , nu te putem ajuta :) . dumnezeu sau carcalac cumva?@andixe daca tu gandesti asa cel mai tare car e necro: faci arma+6, armura+6, ++ pe skilluri, dai anchor / silence-> esti invincibilAm zis doar ca + str e mai bun decat - con ...silen e renegayde , sa nu va prind ca va luati de el ca se inchide topicul asta . kBm vezi CA CAzi de tot de pe banca =)) . Quote
raw^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 se pare ca este cineva cu mai multa "valoare" si "faima" ca si kbm ? Quote
<3 eXe ;x Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nu esti tipul de om care sa se tina de un mmo , nu te putem ajuta :) . /facepalm ... am jucat 2 ani cq , cabal pana la lvl 132(e putin dar merge) , wow pe original 6 luni ... te dai cu parerea fara sa cunosti :) Quote
andix3 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 se pare ca este cineva cu mai multa "valoare" si "faima" ca si kbm ?Normal , tocmai ti`a dat quote B)/facepalm ... am jucat 2 ani cq , cabal pana la lvl 132(e putin dar merge) , wow pe original 6 luni ... te dai cu parerea fara sa cunostiAm vazut ca ai postat in majoritatea thread`urile din mmo-s , u r just an mmo player , nu poti fi addict la un mmo . nu ai ce mai juca acum din l2 pentru ca e chinezarie , si in plus nu mai joaca mai nimeni din thread`ul asta l2 . Quote
<3 eXe ;x Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Normal , tocmai ti`a dat quote B)Am vazut ca ai postat in majoritatea thread`urile din mmo-s , u r just an mmo player , nu poti fi addict la un mmo . nu ai ce mai juca acum din l2 pentru ca e chinezarie , si in plus nu mai joaca mai nimeni din thread`ul asta l2 .Puteai sa zici asa de la inceput:) A si la faza cu "mmo player" miam schimbat cateva componente ale pc-ului si nu prea mai am chef de jafu ala de cq :D incerc ceva nou Quote
andix3 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Puteai sa zici asa de la inceput:) A si la faza cu "mmo player" miam schimbat cateva componente ale pc-ului si nu prea mai am chef de jafu ala de cq :D incerc ceva nouSi sa nu-ti vad prima reactie la o replica mai dura ? neah . La l2 daca vrei sa incerci incearca interlude sau hellbound , de la gracia in sus sunt chinezarii mari , si au marit astia nr. de skille incat nici naiba nu le tine mine :)) . Quote
kBm Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Byn3 S0rYn3l3 Nu m@ m@Y Y@W D TN K 3S3 UR@T.TE PUP FRATELE MEU Quote
Razvan Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 R3$p3cT $HOO$@NOO !!!11ba kbm eo zik s t klmezi k dak ma soopery n sooparam sy noo e bn k ?coaie tu esti shoshonel? :))))))) ce faci bai michie mouse? Quote
kBm Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 N-a zis ca e shoshonel ma.... a zis k-L RSPKTAH P SHOSHANOOOOH ( Susanu Play Aj TATA :))) ). Quote
Animosity Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 N-a zis ca e shoshonel ma.... a zis k-L RSPKTAH P SHOSHANOOOOH ( Susanu Play Aj TATA :))) ).dude gluma e gluma .. caterinca e caterinca ... dar termina dracului cu "neanthertal" language <_< ma dor ochii cand mai frunzaresc si eu ocazional thread "ista" <_< Quote
andix3 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dude gluma e gluma .. caterinca e caterinca ... dar termina dracului cu "neanthertal" language <_< ma dor ochii cand mai frunzaresc si eu ocazional thread "ista" <_<+1 birdy , bine ca lua ala suspend . Ba unde`i crynow ? Quote
raw^ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 +1 birdy , bine ca lua ala suspend . Ba unde`i crynow ?are suspend pana in 2045 parca :)) Quote
andix3 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 are suspend pana in 2045 parca :))Sa-i traiasca viitoru` fecior !! Quote
kBm Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Birdy ce te suparashi pisi? doar l-am citat pe Sexy Lautaru.@Crynow... mi-a parut bine sa-l cunosc :)). Quote
ilv_moto Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 si acesta este foarte tare dar ptr cei cu experienta si care au jucat astfel de jocuri de strategie !!! Quote
andix3 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 si acesta este foarte tare dar ptr cei cu experienta si care au jucat astfel de jocuri de strategie !!!no shit ?!?!?!Ma mie`mi lipseste crynow :( ...Inaintea mai era cineva pe aici care spargea in prostie armele de S , acum nimeni nu mai are valoarea asta . Quote