Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

interlude - titan - aoe fog - sws trenuri - 6 camere .

Aham , sunt sigur ca deja are S +6 spydy , e in cea mai buna alianta , are hero + augmente peste augmente .. -_-

Posted

Raw fii serios, pt 3-4 speed o sa iti tragi atatea in jos?

Nu inteleg cum puneti voi +str pe elfi cu cel mai mic base str. Pui con tata, indiferent ca te duci in raid, siege, clanwar, pve, you name it. Esti suport, suportul trebuie doar sa supravietuiesca, nu sa faca dmg. Si cu atat mai bine, +con ii da rezistenta in fog rooms. 1k hp > 3 speed.

Posted

Nu inteleg cum puneti voi +str pe elfi cu cel mai mic base str. Pui con tata, indiferent ca te duci in raid, siege, clanwar, pve, you name it. Esti suport, suportul trebuie doar sa supravietuiesca, nu sa faca dmg. Si cu atat mai bine, +con ii da rezistenta in fog rooms. 1k hp > 3 speed.

E Raw ma , daca nu ar scoate prostii din gura nu ar mai fi el :D

Banuiesc ca el avea planuri mari , pvp cu swm .

Ok dyes for bd, jump jump.

+5 str - con/dex sau + con ,Numai dex nu as creste pe bd .

Posted

am ic pe drq, nici am pe sps nu am...

tallum set +3+4 si dle, nici ala cu health k am stat 8 ore la t-rex si ciuciu sa imi creasca cry... t-rexii masii.

cred k o sa merg pe +5con -5str si +4wit -int ptr entagle si arest.

Posted

Ce-aveti ma si voi cu saracul bd de-i scadeti con :)))?

Nu va inteleg, cine v-a invatat ca 1% attack > 1% hp? Sa o luam logic, indiferent de chestie, hp-ul e acolo. Patk-ul NU, pentru ca trebuie sa ATACI. Daca iei stun NU ataci, daca iei root probabil ca N-AI sa ataci.

In pvp totdeauna se pune con. Pt bd as baga IC set si +5 con -5 dex +4 wit -4 int.

Pvp cu -con = fail. Doar la dagger ar mai fi ceva cat de cat, cu str destul de mare dai mai multe skill crits, iar asa apar wannabe aia care joaca cu th, dau lethal cand au -15 con (ca-s prosti si habar n-au de limita staturilor), omoara ceva cu 5 lvle higher apoi se lauda pe forumuri cat de misto e setupul -15 con. Pamfletii asculta si aplica -> playeri slabi care mor dintr-un backstab.

Pe bd cu setupul ala arzi un arc in oly si de nimic nu mai ai nevoie. Decat de duale cand dai de tanci cu deflect sau daggeri in ue.

Posted

Ok dyes for bd, jump jump.

nu-ti fa bd pe main!!!! dyes= -dex +str, si nu-ti scade int, pentru ca e totusi dark elf....... insa chiar nu se merita bd la olly... ce crezi ca bati? nukeri, daggeri, arcasi, bufferi? :)) stay chill.. cand vezi un wc sau un pp poti scrie direct /sit gf!

eu zic ca merge mai bine un sws+dagger/scut (sau am mai vazut cu arc)

daca totusi vrei bd eu iti zic sa-ti iei tallum heavy sau ic+ (daca nu ai bani de duale de s, un kesh*kesh.. parca astea erau cu atk speed)

In pvp totdeauna se pune con. Pt bd as baga IC set si +5 con -5 dex +4 wit -4 int.

Pvp cu -con = fail. Doar la dagger ar mai fi ceva cat de cat, cu str destul de mare dai mai multe skill crits, iar asa apar wannabe aia care joaca cu th, dau lethal cand au -15 con

asa si tu ce pui pe he? -dex +con (iti creste viata cu o mie si scade atk speed cam cu 70), chiar crezi ca merita?

hmm cum poti sa-ti faci con-15? :))

si da, staturile cu foarte mult con scazut nu merita.. decat daca nu esti targetat: aveam pe pr +5str, +4dex -9con +maj light :)) asta pe pulse, dar aveam stun+12, adica prindea cam mereu.... si +dexu` ala crestea attack speed-ul astfel incat cand bagam un deadly eye aveam cam acelasi atk speed fara deadly eye fara dyes... ca jwls aveam doar aq si baium, insa oricum la tvt/siege/war cand eram targetat muream imediat...... chiar nu se merita

Posted

Pvp cu -con = fail. Doar la dagger ar mai fi ceva cat de cat, cu str destul de mare dai mai multe skill crits, iar asa apar wannabe aia care joaca cu th, dau lethal cand au -15 con (ca-s prosti si habar n-au de limita staturilor), omoara ceva cu 5 lvle higher apoi se lauda pe forumuri cat de misto e setupul -15 con. Pamfletii asculta si aplica -> playeri slabi care mor dintr-un backstab.

Pe bd cu setupul ala arzi un arc in oly si de nimic nu mai ai nevoie. Decat de duale cand dai de tanci cu deflect sau daggeri in ue.

No shit ? Tare as vrea sa te vad pe tine facand pvp cu un bd experimentat . cum suna : Arrest din prima ,scoate arcul si incepe sa dea ?Si sa te tina tot asa pana la sfarsitul pvp`ului ...In situatia asta ( pe la oly mai mult ) eu as merge pe +5str decat con .Oricum viata unui bd o poti reface , ai absorb health .

Sa nu mai zic de hex si pb ,sau freezing strike cu care il poti tine linistit la distanta ...insa toate astea as sansa sa nu prinda , but if you're a no lifer , you`ll make them work .

In cazul asta eu as merge pe +str - con , i have ud ,lol .

Posted

pai in total cred ca ii 9 speed, si crede-ma ca se cunoaste foarte mult cand faci trenuri :)

una e 194 speed si una e 205

ps: am zis ca e doar parerea mea si eu asa m-am folosit de sws si o mers chiar bine

Posted

No shit ? Tare as vrea sa te vad pe tine facand pvp cu un bd experimentat . cum suna : Arrest din prima ,scoate arcul si incepe sa dea ?Si sa te tina tot asa pana la sfarsitul pvp`ului ...In situatia asta ( pe la oly mai mult ) eu as merge pe +5str decat con .Oricum viata unui bd o poti reface , ai absorb health .

Sa nu mai zic de hex si pb ,sau freezing strike cu care il poti tine linistit la distanta ...insa toate astea as sansa sa nu prinda , but if you're a no lifer , you`ll make them work .

In cazul asta eu as merge pe +str - con , i have ud ,lol .

sa vedem cam ce buffe tre sa-ti dai daca vrei si arcul: fire/fury/vampire/warrior/mystic/concentration/inspiration *care tin cate 2 minute* +defence aura/attack aura

si tu mai vrei si freezing strike, si sa dai niste drainuri, si un arrest plus arcu` care fura mana+hex+power break.. wtf? nu ai niciun ee in spate care sa-ti dea mana.. ti-am zis, e worthless :(

am vazut aseara la un prieten in olly sorc vs ol :)) cancel, surrender, vortex, proeminence, proeminence, crit proeminence.. ii prinde ol-ul sleep, apoi vine langa el, isi baga un rand de buffe, stun si apoi drain drain drain.. stun drain drain drain.. stun din nou drain, apoi probabil ca i s-a dus mana si i-a mai dat cateva bucati cu staffu si gata.. sunt absolut sigur ca daca nu prindea sleepu ala nu il batea :))

pai in total cred ca ii 9 speed, si crede-ma ca se cunoaste foarte mult cand faci trenuri :)

una e 194 speed si una e 205

ps: am zis ca e doar parerea mea si eu asa m-am folosit de sws si o mers chiar bine

+1 :)

insa 205-194=11 , iar 11=/=9, din nefericire :(

Posted

Vreau si eu sa ma apuc de l2 :) ( nu am mai jucat pana acum)

Pe ce server privat jucati? ( am inteles ca serverul privat este foarte aproape de cel original)

Poate ma invatati si pe mn sa joc xD

Posted

sa vedem cam ce buffe tre sa-ti dai daca vrei si arcul: fire/fury/vampire/warrior/mystic/concentration/inspiration *care tin cate 2 minute* +defence aura/attack aura

si tu mai vrei si freezing strike, si sa dai niste drainuri, si un arrest plus arcu` care fura mana+hex+power break.. wtf? nu ai niciun ee in spate care sa-ti dea mana.. ti-am zis, e worthless :(

am vazut aseara la un prieten in olly sorc vs ol :)) cancel, surrender, vortex, proeminence, proeminence, crit proeminence.. ii prinde ol-ul sleep, apoi vine langa el, isi baga un rand de buffe, stun si apoi drain drain drain.. stun drain drain drain.. stun din nou drain, apoi probabil ca i s-a dus mana si i-a mai dat cateva bucati cu staffu si gata.. sunt absolut sigur ca daca nu prindea sleepu ala nu il batea :))

+1 :)

insa 205-194=11 , iar 11=/=9, din nefericire :(

Dual + 6 ,ic +6 = 2k mana , dai 1k pe dances , pui + pe skills incat sa fi sigur ca-ti prind din prima ,si merge bine ...ramai cu vreo 200 - 300 mp .

Vreau si eu sa ma apuc de l2 :) ( nu am mai jucat pana acum)

Pe ce server privat jucati? ( am inteles ca serverul privat este foarte aproape de cel original)

Poate ma invatati si pe mn sa joc xD

Neah , nu`i fain jocul asta , nu mai jucam , nu te putem invata .

Posted

Dual + 6 ,ic +6 = 2k mana , dai 1k pe dances , pui + pe skills incat sa fi sigur ca-ti prind din prima ,si merge bine ...ramai cu vreo 200 - 300 mp .

Neah , nu`i fain jocul asta , nu mai jucam , nu te putem invata .

have a problem? cred ca da... cu bibilica .MORI!(sau nu?)

Guest CelMaiMareMiez
Posted

lol ke nooby p aycy :-?

ba p bladedancer puy +5con +4dex - 9 str ;) k esty suport si noo trb s facy alceva dekt s day res sy agresian p ynamycy. :violent: :violent:

kkthxbb :readthis: