Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Andix era sa borasc omule.

Te ei de gajica lui kBm ma ?

OT; si mie imi place L2, joc de 7 ani.

=))))))))))

@raw l2 a aparut mai devreme , remember l1 ? or l2 c1 ?:)

Posted

Te ei de gajica lui kBm ma ?

=))))))))))

@raw l2 a aparut mai devreme , remember l1 ? or l2 c1 ?:)

noi vorbim de l2

nu l1 !!

tare gajica lu' kbm =)) era sa vomit

Posted

Lasa ca aici Shade si Forbidden zici ca-s manelisti... warn fara numar fara numar fara numar fara numar!!!!

Nu va mai luati de fimeia mea may gelosilor :P.

Guest FawKes666
Posted

Nu va mai luati de fimeia mea may gelosilor :P.

=)) Ăla e bărbat dacă nu v-aţi dat seama...pfai ..kBm eşti gay ? :))

Posted

jet ba la invatat :crazy: :crazy:

OT; si mie imi place L2, joc de 7 ani. :)

Du-te tare.

[...] It has become very popular since its October 1, 2003 launch [...]

Adica pe 1 octombrie a facut 6 ani. Wannabe :))

Posted

^poate era ironic ma , anyway l2 c1 e de prin 2001 -2002 in asia , in europa a aparut in 2003 ..

=)) Ăla e bărbat dacă nu v-aţi dat seama...pfai ..kBm eşti gay ? :))

Normal ca e , e kBm !! =)))0

Lasa ca aici Shade si Forbidden zici ca-s manelisti... warn fara numar fara numar fara numar fara numar!!!!

you , suspend =i`m happy B)

Posted

Lineage II (Korean: 리니지 2) is a fantasy massive multiplayer online role-playing game (MMORPG) for the PC, and a prequel set 150 years before [2] Lineage. It has become very popular since its October 1, 2003 launch in South Korea, reporting 610,918 unique users during the month of March 2007.

Greu e sa foloseste google , threadu asta a ajuns mai rau decat silkroad online thread , macar acolo s-au cumintit baietii , aici ce sa zic o multime de cocalar si basement dwellers care se dau interesanti .

Posted

Lineage II (Korean: 리니지 2) is a fantasy massive multiplayer online role-playing game (MMORPG) for the PC, and a prequel set 150 years before [2] Lineage. It has become very popular since its October 1, 2003 launch in South Korea, reporting 610,918 unique users during the month of March 2007.

Greu e sa foloseste google , threadu asta a ajuns mai rau decat silkroad online thread , macar acolo s-au cumintit baietii , aici ce sa zic o multime de cocalar si basement dwellers care se dau interesanti .

Ce ma bucur ca ne-ai caracterterizat pe noi toti... din pacate si tu te enumeri printre noi din moment ce postezi aici, nu ?

LE:[kbm] mori de invidie ei? noi avem valoare si tu nu!! [/kbm]

on: Un site bun unde sa vad in detaliu skilele de la summoneri 80+ ? (N-am gasit nimic interesant, doar numele skilului si atat, as dori si o descriere sau ceva... :P)

Posted

Vad ca outsiderii stiu mai bine decat noi. 1 more wannabe. Shu shu go back to your lair :D

No flame no game.

Posted

pleaca ba frustratule :-s , ce ne pasa noua ?

soulhound`ul pe gracia final = uber pwnzor ,cred ca rupe orice clasa non-kamael :D .

raw parca avea rockk asa ceva ...din pacate nu am site`ul ...ask iverson .

Posted

no ma flacai ma =P dintre astia care ati jucat Celes p'aci .. anyone willing to suply my ass with a emi-bow ?

bugs ? spydy ? wondy ?

Eu am dat to ce aveam la o amica si al meu si a lui spydy.

Posted

no ma flacai ma =P dintre astia care ati jucat Celes p'aci .. anyone willing to suply my ass with a emi-bow ?

bugs ? spydy ? wondy ?

nu prea mai am nimic decat cry de de 3 kkk :rofl2:

nu mai am jocu so can't help ya

Posted

ce te-a apucat sa joci pe celes...e cam mort serveru

cica nu ma e lag pe kastien... nu ca as fi avut in ultimele zile :D + ca o sa bage rate ok la questuri

btw care set e mai bu pe sumoneri ? maj robe sau dc ? (oly si farm)

pt farm wep cu conv sau mana up?

Posted

cica nu ma e lag pe kastien... nu ca as fi avut in ultimele zile :D + ca o sa bage rate ok la questuri

dc imo , maj e vs archers /tank .

conversion .

Posted

nu pot juca pe kastien am lag de merg invers ... and i know it aint me .. DEX-ul imi merge mult mai bine si mai lag free si are mai multi players

DC safe ench - pve

bw sau DC +6 - oly

cat despre arma ... depinde daca ai buffe si ce natie de summoner esti ..

daca esti bine buffat .. poti sa porti chiar si ceva cu acu (n-ai sa ramai fara mana intrun buffround .... decat na daca iei agro la 73467346 mobi)

daca esti mai slab buffat (self buffs sau lowbie buffs) ceva arma cu conversion

Posted

M-am apucat iar de L2 :D

Sper sa fie ca pe vremurile bune

hehe , nu se mai poate :D ...

Vremurile mele bune de l2 s`au dus de pe c5 - interlude , toata gasca s-a lasat :) ...

@raw Birdy =))