Bavanai Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Lol pe l2j in cruma 2 e drop de carti care sunt magazin ( gen kai the cat ) Acolo tre sa si dropeze, la niste mobi care se numeau "Liagma" sau ceva de genul asta. Quote
Lasher_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Oricum, e primul drop al meu de carte care e deja in magazin Quote
Thora! Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Sunt rasist? o.O - mereu dai reply-uri agresiv-acide la adresa lui hgz doar pentru ca este de origine maghiara;- prin exemplul personal indemni la atitudine extremist-agresiva impotriva placintelor pentru ca isi au originea in orientul mijlociu;So...OnTopic : ... mah bajetzy, manylor, cum imy fac shi eo cont pe servaru layneyci de pe lynkmanya ? Help plyz. (nu mi-a venit altceva). Quote
Shade Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Un ES probabil ca va spune ca este mai eficient mass aqua decat life cubic Este mai eficient mass aqua decat life cubic (ca tot mi-am facut ES pe dex) Ideea e ca la mobi tankeaza summon-ul nu tu, tu ai destul mana regen cat sa-i dai cate un heal dupa fiecare 1-2 mobi si sa nu faci nici rest. Iar aqua cubic ala face minuni... mobul e mort garantat in 2 secunde daca e 1x si prinde cubicul. mereu dai reply-uri agresiv-acide la adresa lui hgz doar pentru ca este de origine maghiara; Nu, mereu da reply-uri agresiv-acide la adresa lui hgz pentru ca se baga ca musca-n ciorba cu chestii gen "pe l2j merge aia!!!!!!" sau "aia n-ar trebui sa mearga asa!!!!!!" etc etc... Placintele isi merita soarta pentru ca ne forteaza sa le preparam in cuptor pe vremea asta. Si da, am ceva cu mustele. Si cu ciorbele. Quote
Bavanai Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 - mereu dai reply-uri agresiv-acide la adresa lui hgz doar pentru ca este de origine maghiara; Nope, I just called him magyar names, what's wrong with that? In primul rand locuiesc in Bucuresti, nu prea am contact cu magyari deci n-am nici un motiv sa-i urasc... Daca iti zice un strain "Ion" te simti discriminat? Cut the crap... Quote
MisterDevil Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 daca v`as zice sa nu facetzi spam degeaba .. si v`as recomanda o pauza ... si as rade de voi .. aratand cu degetu si zicand >>"ha ha ... suspendatzii.. au warn" v`ati simtzi discriminatzi ? eu tot nu m`am prins ce e 7s`ul ... si unde ma inscriu sa nu mai traga ziguratu in mine ? tot canta un gm azi despre 7s 7s ... dar cine sa`l bage in seama ? eu sunt tare ... nu`mi mai tre scrool de res am ca skill ( moama ce but sunt ) Quote
Bavanai Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 A moderator has descended from the highest of Heavens, bow down wretched user, and obey the command of Lord MisterDevil.7s este o modalitate de a face rost de AA. Quote
Shade Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 yo, uninformed onehttp://www.lineage2.com/Knowledge/sevensigns.html Quote
gealatu Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 intri in apa ... este un fel de acoperis sustinut de 4 coloane in jurul apei .... intri in apa, iesi printr`o laterala ( este o panta jos de tot ) si vorbesti cu GateKeeper Ziggurat sa te teleporteze inauntru Este neaparat necesar sa te inscri la 7signs quest .... in quest event period vorbesti in aproape orice oras cu un "Priest of Dusk" / "Dusk Priestess" sau cu un "Priest of Dawn" si te inscri la unul dintre cele 3 seals ( Avarice , Gnosis , Strife ) Partea proasta insa este ca poti lua Curse daca echipa ta ( Dusk / Dawn ) pierde - Daca echipa ta castiga , iei Blessing .. da, da, pai am intrat acolo in apa si cand am ajuns la poarta aia si am dat click pe gatekeeper imi spune ``you cannot [pass`` si nu ma lasa sa trec de gratiile de fier Quote
Heavy_D Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 da, da, pai am intrat acolo in apa si cand am ajuns la poarta aia si am dat click pe gatekeeper imi spune ``you cannot [pass`` si nu ma lasa sa trec de gratiile de fier Nu est inscris la 7s!! Quote
virus_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 @lasher - vrei sa zici ca nu ti`a picat niciodata spellbook regeneration de cate ori ai fost in DV/Lair ? Quote
Heavy_D Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 06 July 2006 - 21:55 - Fix for critical errorBitdefender doesn``t match with our launcher . Use another antivirus instead . After uninstall: Start->Run/msconfig Go to Services uncheck bitdef services . restart and have fun . LoooooL Parca acuma trebe sa dezactivam bitdefender Hai ma next time deja o sa fie un keyloge implementat sau ceva worm urat! Dar vad ca au inceputr sa mai puna cateva lucruri interesante dar mai au de lucrat GG DEX Quote
Bavanai Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 LoooooL Parca acuma trebe sa dezactivam bitdefender Hai ma next time deja o sa fie un keyloge implementat sau ceva worm urat! Dar vad ca au inceputr sa mai puna cateva lucruri interesante dar mai au de lucrat GG DEX Au zis ca sa nu ai "BitDefender", nu sa n-ai antivirus. Whatever, fiecare cu ce intelege. Quote
Lasher_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Pai si regeneration e in shop ? Ca mai demult vroia unu sa cumpere Quote
Bavanai Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pai si regeneration e in shop ? Ca mai demult vroia unu sa cumpere Normal ar fi sa fie, si chiar daca n-ar fi, pe C3 cel putin cand ma duceam in Lair ma intorceam cu cate 3. Quote
virus_ro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mare majoritate a cartilor le gasesti in Magic Shop in Giran .... pe langa Grocery`urile din toate orasele si Spellbooks Seller ( cel mai complet e ala din Goddard ) Quote
silversky Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 LoooooL Parca acuma trebe sa dezactivam bitdefender Hai ma next time deja o sa fie un keyloge implementat sau ceva worm urat! Eu am Norton si nici cu asta vad ca nu se impaca,trebuie sa dezactivez firewall-ul de fiecare data cand intru in joc... Quote
Heavy_D Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 @silverskyNuma sa ai grija cu fierwallu dezaktivat ca intro zi te trezest plin cu virusi.Ce o sa fie urmatorul pas?? keylogger?? Quote
Bavanai Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 @silverskyNuma sa ai grija cu fierwallu dezaktivat ca intro zi te trezest plin cu virusi. Iei virusi fara firewall doar daca downloadezi, duh. Nu iei virusi ca joci l2 ffs.Si oricum nu este nevoie sa-l dezactivezi, merge perfect pe firewall Zone Alarm si McAfee (astea le-am testat pana acum).Lol keyloggere, daca vroiau parola ta o luau direct din baza de date. Quote
HeLL-KnighT Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dezactivezi firewall doar pentru anumite high rate Quote
smuggster Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Sal all!Am downloadat si eu Lineage C4 si nush un server pe care sa joc!daca mai joaca cineva versiunea asta imi poate spune si mie un site pt un server bunicel?Experienta nu trebuie sa fie foarte mare!merci anticipat sper sa primesc un raspuns Quote
Bavanai Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Sal all!Am downloadat si eu Lineage C4 si nush un server pe care sa joc!daca mai joaca cineva versiunea asta imi poate spune si mie un site pt un server bunicel?Experienta nu trebuie sa fie foarte mare!merci anticipat sper sa primesc un raspuns http://www.gamesites200.com/lineage2/ pick any one... Quote
virus_ro Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Un site care mi se pare mai "corect" si mai bun dpdv al informatiilor despre server este HopZone --> http://l2.hopzone.net/free-lineage2-servers.html Quote
smuggster Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Merci mult Bavanai si virus!Am gasit un server bunicel pe situl ala.. acu la lvl ) Quote
WarMaster01 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 din ce clasa poti deveni priest ?? explicatimi va rog Quote