Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Saracu b1ack1ce ce a postat pe l2kastien forum

lol , this isn't a matter of debate , l2 was made for dual boxing .

some people like to farm for hours , you can't do that with a party when suddenly a party member decides to leave after 30 min .

dual boxing you can farm how much you want .

also you will loose allot of players , i for one am looking for a server which allows dual box.

Posted

tocmai vroiam sa te intreb cine dracu mai esti, apoi am vazut linkul

cocalar mic si prost ce esti :))

tu ai ceva cu mine cand sunt pe contul asta ma :)) , niciodata nu`ti dai seama :P ...

kbm fans careva ?;;)

black1ce e geniul neinteles de societate

el si cu hitler :wub: ..

Posted

poate am ceva cu tine in general, cine stie :(

desigur ca ai nab micut :-* , doar ma luam de tine peste tot in thread`ul asta ...

P.S your avatar is beautifull:wub: ...

Posted

And he say's i'm gay...

Ciudat e ca blackyce italianu sau cum il cheama inca mai cauta si la ora actuala ( 12:49 ) un server unde sa fie permis dualbox :))))).

Posted

desigur ca ai nab micut :-* , doar ma luam de tine peste tot in thread`ul asta ...

P.S your avatar is beautifull:wub: ...

nab micutzzzzzzzz???????!!!!!!!!!!!

ps: STIU CA E FAINA :P

Posted

nab micutzzzzzzzz???????!!!!!!!!!!!

ps: STIU CA E FAINA :P

preferi " Nabule care esti :D " ? :))

(credeam ca " nab micut " o sa te jigneasca mai tare :D )

Ciudat e ca blackyce italianu sau cum il cheama inca mai cauta si la ora actuala ( 12:49 ) un server unde sa fie permis dualbox ))).

saracu` , ma intreb cum o face bani :)) .

Posted

Am fimei mai bune ca ale voastre l@b***lor!!!11111111111111111oneoneunounounuunu

Ce ma enerveaza pe dex ptr ca ti se reseteaza setarile de pe bara de fiecare data cand intrii in joc :| ( daca vrei sa joci de pe 1,2,3,4,5,6....,n)

PS:Oare imi merge GTA 4 pe Athlon 1700+(cam 1500 MHZ),1 GB RAM,Placa video radeon(nu stiu exact detaliile dar cu siguranta e suficient de buna).

Posted

Am fimei mai bune ca ale voastre l@b***lor!!!11111111111111111oneoneunounounuunu

Ce ma enerveaza pe dex ptr ca ti se reseteaza setarile de pe bara de fiecare data cand intrii in joc :| ( daca vrei sa joci de pe 1,2,3,4,5,6....,n)

PS:Oare imi merge GTA 4 pe Athlon 1700+(cam 1500 MHZ),1 GB RAM,Placa video radeon(nu stiu exact detaliile dar cu siguranta e suficient de buna).

nu iti merge, eu am 1,8ghz 1,5gb ram , ati radeon 9600 si nu imi merge

Posted

Nicio sansa sa mearga :))

Posted

ce se mai aude de serveru ala de la dex? zice careva ca se deschide in curand :D

i quited azure ..smashed my duals +7 and db +6 :))

sau stiti vrun server interlude + deschis de curand ?