Buugy Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 da Nyuu, are crafterul un buff pt dmg, nu stiu cum se numeste, e la lvl mare din cat am auzit 80+ Quote
andix3 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 noadica ? da Nyuu, are crafterul un buff pt dmg, nu stiu cum se numeste, e la lvl mare din cat am auzit 80+=)), crafter buff pentru dmg?adios l2 cred , asta daca nu`mi fac astia power lvl si ajung hero cu tyrantu`... Quote
kBm Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Andix hero????? Mai probabila e prima varianta. Quote
Iverson Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 don`t fuck with dwarfs pana la lvl 74 ai toate buffele de dwarf ai buffe offensive pt fighteri si defensive pentru toti parca nol2ftw Quote
xIcarus Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nu stiati? :))Din cate imi aduc eu aminte...Pt dagger/sword: increase patk si crt rate. Pt blunt: increase patk si nu mai stiu ce era... CRED ca accuracy, dar nu prea are sens. Pt bow: increase patk si RANGE. Pt heavy: increase pdef. Pt light: increase pdef si evasion. Pt robe: increase pdef si mp regen. Dap, dwarf = imba. Doar crafterul are buffele astea. Quote
make3 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 care mai joaca pe dex?ps: make de mai citesti topicu asta esti un ghey cu kamaelu tau :)) 'te dreaq de machidonam jucat asa aiurea pe kamael , n-aveam ce juca (prostia mea ca m-am bagat iar pe dex) acum aion , sa vedem ce o sa iasa :) Quote
Razvan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 last shot :))joaca vreocineva pe un server c1-c6, no imba donators, mai mare de 10x (10x-5000x)? :))ps: no dexternet! Quote
Guest Zece Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 c1-c6 sux imo , asteapta noul server dex :) Quote
Razvan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 c1-c6 sux imo , asteapta noul server dex :)cine esti ma imo sa stiu dupa cine sa arunc cu monitoru :))si iote ca mie nu-mi plac caluseii si nici nu ma atrag darkelfohumanzorcii cu o aripa.. so, stii vreun server interlude sau c4 in special? ;;) >cu cel putin 10x Quote
andix3 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 am jucat asa aiurea pe kamael , n-aveam ce juca (prostia mea ca m-am bagat iar pe dex) acum aion , sa vedem ce o sa iasa :)Ai jucat matrix online cand s`a lansat ? Asa o sa se intample si cu Aion . Primele luni o sa fie serverul full , apoi poc deodata o sa apara pe forum " wow is better , fuck this game " " l2 wannabe , stupid game " etc .. c1-c6 sux imo , asteapta noul server dex@raw e ungur singur :P . Quote
CryNow Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cat se plateste la Aion sa poti juca pe Off? Quote
Guest Zece Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 noob , compari matrix online cu wow sau aionHAHAHAHA .aion e peste wow imo , mai ales ca multi nu jucam wow din cauza graficii.qq now : 13 euro / luna. Quote
andix3 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 noob , compari matrix online cu wow sau aionHAHAHAHA .aion e peste wow imo , mai ales ca multi nu jucam wow din cauza graficii.qq now : 13 euro / luna.Cat de ratat poti sa fi ? Am dat un exemplu , matrix online la inceput avea 2323213423 jucatori , in 2 luni a ajuns la maxim 10 mii ...Daca tu esti prost si gandeste cu cotul asta e alta poveste . Aion mult peste wow ? Da , la ce ? la lag ? la care are cei mai putini playeri ? Daca pentru tine grafica conteaza la un joc , nu esti gamer , esti un geek . Quote
xIcarus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Andix si mie imi displace grafica wow. Eye-candy pentru copii. Aion sucks big time imo. Astept lineage 3. Quote
andix3 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Andix si mie imi displace grafica wow. Eye-candy pentru copii. Aion sucks big time imo. Astept lineage 3.Una e sa nu`ti placa si alta e so dai in SF`uri , la ala nu e problema banilor ...e problema graficii ...ca vezi domle nu poate juca un joc daca nu se vede bine ..." multi nu jucam wow din cauza graficii " - Multi nu joaca wow din cauta ca e p2p ... Quote
xIcarus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Eh la mine grafica e doar un motiv micut. M-as fi obisnuit. Nu-mi place topaiala aia nesimtita. E stresant sa lvluiesc si sa am nevoie de atentie constanta. In l2 poti f frumos cu o mana sa faci tot :)).In pvp da, imi place ca e nevoie de skill mai mult. In l2 de exemplu in nuker vs nuker ai nevoie de bulan si echipament. Quote
andix3 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Eh la mine grafica e doar un motiv micut. M-as fi obisnuit. Nu-mi place topaiala aia nesimtita. E stresant sa lvluiesc si sa am nevoie de atentie constanta. In l2 poti f frumos cu o mana sa faci tot :)).In pvp da, imi place ca e nevoie de skill mai mult. In l2 de exemplu in nuker vs nuker ai nevoie de bulan si echipament.la sh /necro depinde si de skill .La sps /sorc , depinde de skill doar vs cutitari . Quote
CryNow Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cand faci pvp cu un SH in cele mai multe cazuri, daca SH da primul castiga, dar nu e batut in cuie, m crit oricand face diferenta.13 euro? no fucking way to pay that much. Mai bine raman la single player si cs.Andixtrei, chill out dude.ps: Ce parere aveti de "Supernatural" ? ^_^ Quote
make3 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 13 euro? no fucking way to pay that much.pai vine 500 de mii.. 10-20 de mii pe zi bagi deoparte si ai facut mai mult de13 euro.. chiar faci si pt 5-6 pachete de tigari Quote
raw^ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ce bine ca nu fumez, pot sa ma joc ăion ! :)) Quote
Animosity Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Andix si mie imi displace grafica wow. Eye-candy pentru copii. My personal main reason pentru care i always liked L2 better than LOLwow" multi nu jucam wow din cauza graficii " - Multi nu joaca wow din cauta ca e p2p ...si grafica si the p2p aspect sunt motive pentru unii OH ! i forgot to say HAI ! xD Quote
CryNow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 re pasarel.20mii pe zi? WTF aia inseamna juma de litru de benzina :))) fuck aion, go gasoline xD Quote