Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

no

adica ?

da Nyuu, are crafterul un buff pt dmg, nu stiu cum se numeste, e la lvl mare din cat am auzit 80+

=)), crafter buff pentru dmg?

adios l2 cred , asta daca nu`mi fac astia power lvl si ajung hero cu tyrantu`...

Posted

Nu stiati? :))

Din cate imi aduc eu aminte...

Pt dagger/sword: increase patk si crt rate.

Pt blunt: increase patk si nu mai stiu ce era... CRED ca accuracy, dar nu prea are sens.

Pt bow: increase patk si RANGE.

Pt heavy: increase pdef.

Pt light: increase pdef si evasion.

Pt robe: increase pdef si mp regen.

Dap, dwarf = imba. Doar crafterul are buffele astea.

Posted

care mai joaca pe dex?

ps: make de mai citesti topicu asta esti un ghey cu kamaelu tau :)) 'te dreaq de machidon

am jucat asa aiurea pe kamael , n-aveam ce juca (prostia mea ca m-am bagat iar pe dex)

acum aion , sa vedem ce o sa iasa :)

Posted

c1-c6 sux imo , asteapta noul server dex :)

cine esti ma imo sa stiu dupa cine sa arunc cu monitoru :))

si iote ca mie nu-mi plac caluseii si nici nu ma atrag darkelfohumanzorcii cu o aripa.. so, stii vreun server interlude sau c4 in special? ;;) >cu cel putin 10x

Posted

am jucat asa aiurea pe kamael , n-aveam ce juca (prostia mea ca m-am bagat iar pe dex)

acum aion , sa vedem ce o sa iasa :)

Ai jucat matrix online cand s`a lansat ? Asa o sa se intample si cu Aion . Primele luni o sa fie serverul full , apoi poc deodata o sa apara pe forum " wow is better , fuck this game " " l2 wannabe , stupid game " etc ..

c1-c6 sux imo , asteapta noul server dex

@raw e ungur singur :P .

Posted

noob , compari matrix online cu wow sau aion

HAHAHAHA .

aion e peste wow imo , mai ales ca multi nu jucam wow din cauza graficii.

qq now : 13 euro / luna.

Posted

noob , compari matrix online cu wow sau aion

HAHAHAHA .

aion e peste wow imo , mai ales ca multi nu jucam wow din cauza graficii.

qq now : 13 euro / luna.

Cat de ratat poti sa fi ?

Am dat un exemplu , matrix online la inceput avea 2323213423 jucatori , in 2 luni a ajuns la maxim 10 mii

...Daca tu esti prost si gandeste cu cotul asta e alta poveste .

Aion mult peste wow ? Da , la ce ? la lag ? la care are cei mai putini playeri ?

Daca pentru tine grafica conteaza la un joc , nu esti gamer , esti un geek .

Posted

Andix si mie imi displace grafica wow. Eye-candy pentru copii.

Aion sucks big time imo. Astept lineage 3.

Una e sa nu`ti placa si alta e so dai in SF`uri , la ala nu e problema banilor ...e problema graficii ...ca vezi domle nu poate juca un joc daca nu se vede bine ...

" multi nu jucam wow din cauza graficii " - Multi nu joaca wow din cauta ca e p2p ...

Posted

Eh la mine grafica e doar un motiv micut. M-as fi obisnuit. Nu-mi place topaiala aia nesimtita. E stresant sa lvluiesc si sa am nevoie de atentie constanta. In l2 poti f frumos cu o mana sa faci tot :)).

In pvp da, imi place ca e nevoie de skill mai mult. In l2 de exemplu in nuker vs nuker ai nevoie de bulan si echipament.

Posted

Eh la mine grafica e doar un motiv micut. M-as fi obisnuit. Nu-mi place topaiala aia nesimtita. E stresant sa lvluiesc si sa am nevoie de atentie constanta. In l2 poti f frumos cu o mana sa faci tot :)).

In pvp da, imi place ca e nevoie de skill mai mult. In l2 de exemplu in nuker vs nuker ai nevoie de bulan si echipament.

la sh /necro depinde si de skill .La sps /sorc , depinde de skill doar vs cutitari .

Posted

Cand faci pvp cu un SH in cele mai multe cazuri, daca SH da primul castiga, dar nu e batut in cuie, m crit oricand face diferenta.

13 euro? no fucking way to pay that much. Mai bine raman la single player si cs.

Andixtrei, chill out dude.

ps: Ce parere aveti de "Supernatural" ? ^_^

Posted

13 euro? no fucking way to pay that much.

pai vine 500 de mii.. 10-20 de mii pe zi bagi deoparte si ai facut mai mult de13 euro.. chiar faci si pt 5-6 pachete de tigari

Posted

Andix si mie imi displace grafica wow. Eye-candy pentru copii.

My personal main reason pentru care i always liked L2 better than LOLwow

" multi nu jucam wow din cauza graficii " - Multi nu joaca wow din cauta ca e p2p ...

si grafica si the p2p aspect sunt motive pentru unii

OH ! i forgot to say HAI ! xD