kBm Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Io cand v-am zis ca nu e sigur un server dasta??? Nu ca nush ce ca e mai vechi ca dex ca fuck you :)). Quote
andix3 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Io cand v-am zis ca nu e sigur un server dasta??? Nu ca nush ce ca e mai vechi ca dex ca fuck you :)).barosane dar chiar nu ai somn ? Ce se mai aude bre de bfdr ? mai traieste ?:D Quote
kBm Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Am venit din orash pe la 2.... io sunt vampir.... ziua dorm :D Quote
Buugy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Apai la valoarea cu kbm si Pamantul se invarte in jurul soarelui cum vrea el, nu conteaza ca la noi e dimineata la el soarele e seara. Quote
andix3 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Apai la valoarea cu kbm si Pamantul se invarte in jurul soarelui cum vrea el, nu conteaza ca la noi e dimineata la el soarele e seara.Ah da , am uitat de valoarea sa egala cu numarul de neruroni din capul lui Becali :D ...Cica am 20% ...Si cica am jucat azi pe un 20 x si am ramas blocat intr`un zid ahahahah , lol2java . Quote
kBm Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Modestia ma impiedica sa va zic cate pot face. Quote
xIcarus Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ori big fake ori vrea careva sa se razbune pe azureDa eu cred k vor sa mai faca ei bani si de pe chestia asta..In zilele noastre serverele de L2 sunt destul de avantajoaseEu am jucat pe unu cu prietenii mei(pe la inceputurile mele :) ) si dupa cam 1 luna de jucat o inceput sa se adune tot mai multi playeri si o dat drumu la donatii...in 2 saptamani o fost dus dracului serverul...Dupa vreo 2 luni am auzit ca l-o inchis NCSoft-ul pentru k avea ceva problemeOwneru serverului o castigat de pe donatii in aprox 3 luni de zile 30k $,si-o luat masina omu si o plecat in vacanta...De atunci o deschis servere de L2 numa pentru bani...si toate is de kktCaat? :)))))))))))Bag picioru de nu iau cel mai nenorocit java pack de INTERLUDE (ca toti glad/necro wannabe sunt topiti dupa interlude), fac website pe un free forum si dau drumu la donatii :)))))))))Wtf, E6320 @ 2.8 GHz, 4 gb ddr2? Tine 500 playeri java. Quote
Sergiu911 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Icarus da tu crek stii despre ce serv vorbescL2Infinity 500x a lu Sawk Quote
xIcarus Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ma gandeam eu. L-au bagat la bulau pana la urma?De fapt fa pe el de bulau. Cat iei, 1 an sau chiar mai putin. Sincer as sta si eu un an in bulau pentru 30 mii euro. Quote
Sergiu911 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pentru ce sa stea la bulau?:))K o avut fisierele de la server crack-uite? Crek i-o fost destula suferinta k nu o mai facut bani de pe poipoi(sau cum era :)) )Intr-o vreme stiu k juma de server dona... Quote
raw^ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ma gandeam eu. L-au bagat la bulau pana la urma?De fapt fa pe el de bulau. Cat iei, 1 an sau chiar mai putin. Sincer as sta si eu un an in bulau pentru 30 mii euro.vezi sa nu scapi sapunul :bananadance2: Quote
kBm Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Andix nu ar avea o problema cu asta :-". Quote
raw^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Andix nu ar avea o problema cu asta :-".desigur. Quote
andix3 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Andix nu ar avea o problema cu asta :-".Chiar deloc , cu harul meu de supererou i`as rupe pe cei care ar indrazni sa se apropie de mine doar uitandu`ma la ei :) . Quote
Razvan Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 pe ce servere jucati? nu vreau un server in care dureaza 3 ani pana fac lv 2if u need me, sk on main -> am nevoie de arma+acumen/arma+haste/arc+guidance sau focus si set heavy, pr on sub.. bd si sorc pe alocuri.. pm :)) Quote
raw^ Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 pe ce servere jucati? nu vreau un server in care dureaza 3 ani pana fac lv 2if u need me, sk on main -> am nevoie de arma+acumen/arma+haste/arc+guidance sau focus si set heavy, pr on sub.. bd si sorc pe alocuri.. pm :))serverul plictisitilor si a celor fara chef de l2.dex :D Quote
andix3 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Official 1x .Kidding , time for learning erm.... Gothic combinations :D ... Quote
kBm Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O sa fii cel mai masochist emo daca te bagi pe oficiala. Quote
andix3 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 O sa fii cel mai masochist emo daca te bagi pe oficiala.lf emo girl who needs a hug when she goes to bed :> ... Haideti bre , pe ce server jucati? Quote
Buugy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 lf emo girl who needs a hug when she goes to bed :> ... Haideti bre , pe ce server jucati?Eu astept sa deschida dex serverul, de altu nu am chef sa ma apuc, daca as gasii un c4 >> interlude de high rate, fara mana pots si fara necro si glad o/p. Quote
Sergiu911 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Eu nici nu stiu ce sa mai astept.....daca L3 o sa fie ca si Kamalol si alea de dupa mai bine astept sa apara Tera online k stiu sigur k ala o sa duca conceptul original mai departePana atunci go go GTA San Andreas Multiplayer :) si Assassins Creed 2(knd o sa apara) Quote
xIcarus Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Abia astept assassin's creed 2. Si l3. Sincer ncsoft nu au idei prea rele. Totu a fost ok pana in gracia 1 imo. Dupa gracia 1 tinde spre L2SF. Ma, contentul e ok in mare parte. Dar sa dai buffe la dwarfi... Las-o-n pana mea... Quote