Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

bugy si acum,. pe hellbound pe dex un clan a castigat dusk, si ghici ce? nici et nici creed nici restu n-au facut scor mai mare ca ei.

asta e andix, am ghinion la drop, am noroc in alta parte ... macar e FUNUL ala de a face raizi, si azi ne-am autodepasit. am facut skylancer cu destro de 64-66 ai healer/recharger de 69 respectiv 62 ... a fost super fun dar si super nervi.

Mie`mi spui , mergeam la raid cu un necro de 64 pe 4x ala rusesc doar ca sa vad daca il putem face , cand se termina raid`ul soe si bb , call me next time :lol: ...

Posted

bugy si acum,. pe hellbound pe dex un clan a castigat dusk, si ghici ce? nici et nici creed nici restu n-au facut scor mai mare ca ei.

asta e andix, am ghinion la drop, am noroc in alta parte ... macar e FUNUL ala de a face raizi, si azi ne-am autodepasit. am facut skylancer cu destro de 64-66 ai healer/recharger de 69 respectiv 62 ... a fost super fun dar si super nervi.

au castigat cu dusk pt ca nu s-a bagat nimeni la timp... cand s-a aflat era prea tarziu, si prea putini on ca sa poata face un party capabil :P

ot: ce randomsub ti-ai facut ca sa mergi la RB din astia ?:))

Posted

am in ADN haru asta de a fii erou

Si eu am in ADN harul de a fi pr0nstar sau vreo celebritate , insa nu sunt ...deci nu vei ajunge erou , get used with it :)))...

destro, dar nu ma stresez cu el prea tare... mai fac niste aa cand am nevoie si random rb party.

si merge treaba ? pe hellbound se mai folosesc destro pentru raidbosses?

Posted

Si eu am in ADN harul de a fi pr0nstar sau vreo celebritate , insa nu sunt ...deci nu vei ajunge erou , get used with it :)))...

andixtreix printesa sexului anal :))

Posted

^ da , dar era vorba de mine si ma fac de ras <_<...nah ca am pus`o ...

crynow : iau eu dc robe , ia tu restu :D ...

\/ Fuck`em , hai sa le aratam de ce e romanu` in stare...ii hackuim si cerem 10k euro =)) ...

Posted

Beat this !! Zariche ftw

@mai degraba seamana cu dragon slayer

Ok deci ce-i cu cretinu ala? Zici ca a vazut cacare in direct!

Btw: cea mai tare chestie din toata poza e geamantanul din spatele elfului.