Guest G`o_k-u Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zomfg , umblam paci prin forum si cand L2 !!! , tare se zice ca se va deschide 1 server inca decand nu aparuse c4 si mai e nitzel si iese c5:) dar nu conteaza asta , s-o deschide el odata shi-o data[daca s-a deschis datzimi 1 pumn placut pt ca nam citit chair tot ] anywayz ideea era ca : PPL ATZI AJUNS LA 75 DE PAGINI FFS , facetzi 1 topic nou sau ajungetzi la 1 milion ) Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 De ce sa facem un topic nou ? Pe alt forum s-a ajuns la 100 de pagini ... so ? Quote
Bavanai Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Din moment ce-i un forum de jocuri, nu vad nimic rau intr-un topic dedicat unui anumit joc... Quote
gealatu Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 va rog sa imi spuneti si mie unde pot face lvl mai repede macar pana la 35. am un orc shaman lvl 25 acum. stiu ca o sa zice-ti ca voi la un anumit lvl primiti experienta 0.000001 dar daca se poate si stiti va rog sa imi spuneti. am facut prin gludin si gludio pana acuma dar imi da ``putin`` si m-am saturat de monstrii aia.merci Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Execution Grounds sau Necropolis of Sacrifice ( sau chiar heretics daca poti face party ) Quote
Bavanai Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Party nu e recomandat la levele mici pentru ca nu faci bani... Faci XP dar nu si bani. Incearca mobii de pe langa Dion si de pe langa Cruma. Quote
Shade Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Party nu e recomandat la levele mici pentru ca nu faci bani... Faci XP dar nu si bani. Incearca mobii de pe langa Dion si de pe langa Cruma. Daca faci party, vanezi in locuri cu drop mai mare, hence, bani. Si cum adica party nu e recomandat.. un SO cu un elven wiz fac minuni la lvl 35 in ivory... non-stop hunting daca e macar 4x serverul (testat).am un orc shaman lvl 25 acumTry abandoned camp, southern entrence to the wastelands. N-as zice necropole sau catacombe, alea-s pentru parties. Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Daca are best ng weapon, merge cat de cat binisor in sacrifice ...Si bani se fac din questuri ... acolo unde merg si se pot modifica reward rate ... Quote
Thora! Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lasher, PvP nu inseamna neaparat arena... asta incercam sa zic, ca un tank ar avea sanse in fata unui arcas, dar arcasul il poate ignora cu succes.Cat despre cubici:- vorbeam despre life cubic, care este exceptie dpdv al castingului de la ceilalti cubici. Da, pe off timpul dintre doua actiuni ale life cubicului este 0-12 sec. Ceilalti cubici au actiuni la 1 1/2 - 2 minute.- cat despre bss-uri, nu mai stiu unde am vazut ceva... s-ar putea sa confund, desi nici despre marirea effectului la heal cu bss-uri parca nu e patch note oficial. Daca mai gasesc discutia, o sa postez alta data.Faptul ca actiunile life cubicului difera, e confirmat de catre un oficial al NCS:http://imageshack.us Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Lasher, PvP nu inseamna neaparat arena... asta incercam sa zic, ca un tank ar avea sanse in fata unui arcas, dar arcasul il poate ignora cu succes. Da, dar ignoring him still isn't pvp .. arena or otherwise.Da, in open field se pot bate si la infinit un arcas cu un tanc ... Cat despre cubics :lasher_2006: http://img139.imageshack.us/img139/3254/cubics14bp.jpglasher_2006: :-?Q: daQ: triggeruQ: la life cubicQ: e randomQ: hai sa explic RANDOMQ: dar randomu e cam micQ: odata la 5-6 min dak ai bulanQ: am avut life cubic 4 novices d'alaQ: nu era cine stie celasher_2006: ahamlasher_2006: il stiu ... merge si pe l2jlasher_2006: se declanseaza rar ... nu am fost atent cam la cat timpQ = Legacy Quote
Thora! Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ok, sa il cred pe Q sau pe unul dintre cei 2 TK +70 dupa Kain?http://imageshack.us Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Q: also Q: stiu tk-i si es-i Q: care ar contrazice Q: ca cubicu goes insane Q: Si ce ai explicat tu acolo explica si mai bine "random" ... ideea e ca se activeaza rar, dar e bun pentru a tine aggro la raid bossi ( pe langa skillurile specifice ) Quote
gealatu Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Execution Grounds sau Necropolis of Sacrifice ( sau chiar heretics daca poti face party ) am incercat sa intru in heretics dar nu gasesc nici cum intrarea. pe unde se intra? puteti rade de mine dar chiar sunt incepator in ACEST tip de joc mmorpg nu mai vorbesc de lineage ( joc de 1 saptamana jumate, nu chiar in fiecare zi) dar sincer imi place tare mult si o sa va mai stresez cu intrebari ( poate aiurea) legate de joc. am un prieten delvl mai mare care m-a initiat da se enerveaza si ala cate intrebari pun deci cum intru in heretics? p.s. am iteme de d grade pemine. le-am luat din giran de la magaazin. cand ajung acasa va zic si cum se numesc ca nu mai tin minte Quote
virus_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 intri in apa ... este un fel de acoperis sustinut de 4 coloane in jurul apei .... intri in apa, iesi printr`o laterala ( este o panta jos de tot ) si vorbesti cu GateKeeper Ziggurat sa te teleporteze inauntru Este neaparat necesar sa te inscri la 7signs quest .... in quest event period vorbesti in aproape orice oras cu un "Priest of Dusk" / "Dusk Priestess" sau cu un "Priest of Dawn" si te inscri la unul dintre cele 3 seals ( Avarice , Gnosis , Strife ) Partea proasta insa este ca poti lua Curse daca echipa ta ( Dusk / Dawn ) pierde - Daca echipa ta castiga , iei Blessing .. Quote
MisterDevil Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :-w .. cine vorbeste cu zigguratu ? pe mine ma ataca Quote
Lasher_ro Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Tot ataca zigguratu ? Asta e infuriat rau ... Pe evo e ceva ciudat cu 7s ... nu sunt preacheri si ce mai erau care dadeau buff/debuff ... am auzit ca ar trebui sa castige si gnosis ca sa primesti dar e o prostie, ca in principiu nu sunt npcii Quote
Heavy_D Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :-w .. cine vorbeste cu zigguratu ? pe mine ma atacalolZigguaretu nare voie se ataca pe nimeni si nicicum ii un GK simplu.Mai pot intra si cu exploitu de intrare in cats dar nu merge unde 7s ii ca in retail Quote
virus_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Daca nu esti inscris sau esti la echipa pierzatoare nu are voie gatekeeperul sa te lase inauntru ( nicidecum sa te atace - mai ales daca geodata este completa si nu isi fac prin asta o masura de protectie anti wall walking ) Quote
Thora! Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Pe evo e ceva ciudat cu 7s ... nu sunt preacheri si ce mai erau care dadeau buff/debuff ... am auzit ca ar trebui sa castige si gnosis ca sa primesti dar e o prostie, ca in principiu nu sunt npcii Dap, ca sa apara oratorii si preacherii pentru buffuri si curseuri, trebuie sa se sparga gnosis, iar daca se intampla asta, vor aparea, dar numai pentru decor. Din cate stiu, pe serverele l2j nu mai dau buff/debuff, pentru ca daca mai tii tu minte, in perioada in care dadeau, te bagau in seama odata la vreo 10 secunde cu o serie de 3-6 buffuri/debuffuri in 1-2 secunde. Imagineaza-ti un Giran cu vreo 200-300 de shopuri care primesc intr-una buffuri... ingheata tot orasul. Nu stiu exact daca s-a rezolvat, dar cel putin acum 2-3 saptamani, solutia anti-lag gasita de l2j a fost: apar oratorii/preacherii dar nu mai fac nimic. In schimb engineul 7s este cam 90% retail, trebuie spart gnosis pentru a aparea mammon bs, care stie sa faca niste lucruri interesante (nu vb. de exploits). Cat despre 7s, din cate am inteles, el difera de la server la server - vb aici despre serverele nonL2J - , cu lucruri de la custom la extrem de custom. Iar despre life cubic, nu am spus ca este un Bish cu acumen3, dar am mai discutat cu cineva care a jucat multa vreme pe off - arcas ce-i drept - , dar a avut party-uri cu ES/TK. Un ES probabil ca va spune ca este mai eficient mass aqua decat life cubic, dar life cubicul in nici un caz nu are 3 healuri/summon period, uneori creaza impresia ca poate face minuni. Randomul ala se pare ca este totusi influentat de nivelul HP-ului membrilor party-ului. Daca ar avea actiunea la 6 minute, ideea ta de a folosi life cubicul pentru a tine raidul aggro devine nonsens. @Banavai : Put the rasism in off-side (mai ales ca nu iti plac extremele-drepte). Quote
Lasher_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Aham , deci 7s dinainte sa fie refacut chiar era o prostie ... Oricum naspa ca nu mai dau buffs ... sper sa gaseasca o solutieCat despre blacksmith, am auzit ca are upgrade .. dai arma + mult AA si iti da best ( adica de exemplu akat + aa = emi ).Nu se pastreaza enchants din pacate ... Quote
Bavanai Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 @Banavai : Put the rasism in off-side (mai ales ca nu iti plac extremele-drepte). Sunt rasist? o.O Quote
Lasher_ro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Da, esti rasist, ai ceva cu placintele Dc ai mancat-o, saraca ? Lol pe l2j in cruma 2 e drop de carti care sunt magazin ( gen kai the cat ) Quote