Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Si ca o parere personala, daca ai avea acces la functia de admin, ai fii cel mai bun.

=))))))))))

bad joke of the day : crynow admin , linkmania's cs servers empty =)).

4x again ? no way ,ma retirez de l2 ...fac cumva sa`mi refac pc`ul( ca`mi merge ca naiba :( ) cumpar ceva rami si ma bag pe entropia universe :D ...

Posted

Stie cineva vre-un ghid for NOOBIEs ? :D as vrea sa ma documentez putin inainte de a juca (as vrea sa stiu si care e cel mai bun erou ) :) ;) :P

gid pentru newbies? - abecedarul !

acuma daca ne-ai da si nou mai multe detalii, unde vrei sa joci?

pe private sau pe oficial ?

Posted

Care e rostul noului server? /:)

Pai cand EK ajung drama queen unde se duc ? pe noul 4x :) ...sa nu mai zic de alti jucatori care au auzit de dex si ar sari imediat cand ar auzi de new server .

Posted

Ba ce placere e sa faci rb 6x, si ce naspa e sa nu iei ABSOLUT NIMIC din toti raizii, cateva drops:

3x beea

1x beas

1x bewa

1x dc boots

1x bo

1x ss

1x maj earring

1x dc robe

5-6x eaa

3x ewa

4x 22buff book

si eu nimic. GRATZ TO ME !!!

Posted

@Mesajul asta este destinat lui andix si grupului de Invidiosi si vagabonzi care se dau ei la mine ei si zic ca n-am valoare.

Dasta am PW fal ca bradu de lvl 43 pe dex... ( am si B-uri deja ca sa nu interpretatzi ca sunt pielea p**i...[sunt super imbracat din cate vedeti... am in ADN haru asta de a fii erou] ) si inca cresc.

PS:N-are rost sa va mai zic ca ma joc imbracat in costum gen James Bond ( de la Louis Vuitton cu cheile de la bemveu,telefonu vertu si banii pe birou ) ca va dau ceatza.

PS2:

ASA CA SHHHHHHHHHH ( ca toti dushmanii mei sunt ca niste mielusei... nu mai stati cu nasu sus ca va fac hrana de urs ) !

Posted

bugy si acum,. pe hellbound pe dex un clan a castigat dusk, si ghici ce? nici et nici creed nici restu n-au facut scor mai mare ca ei.

asta e andix, am ghinion la drop, am noroc in alta parte ... macar e FUNUL ala de a face raizi, si azi ne-am autodepasit. am facut skylancer cu destro de 64-66 ai healer/recharger de 69 respectiv 62 ... a fost super fun dar si super nervi.