raw^ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ajungi sofer de formula 1 ma :lol: ce server nou de la dex? tot 4x ?vrum vrum :Dnu se stie cat x e din cate am inteles tot low rate o sa fie. Quote
andix3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Si ca o parere personala, daca ai avea acces la functia de admin, ai fii cel mai bun.=)))))))))) bad joke of the day : crynow admin , linkmania's cs servers empty =)).4x again ? no way ,ma retirez de l2 ...fac cumva sa`mi refac pc`ul( ca`mi merge ca naiba :( ) cumpar ceva rami si ma bag pe entropia universe :D ... Quote
Nagasaky Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Care e rostul noului server? /:) Quote
raw^ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dunno, eu cel putin nu m-as m-ai apuca din nou de la 0 sa bat iar ca si un korean 1 an intreg si pe urma sa ma plictisesc iar :) Quote
dddddd Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Am si eu un install vechi de L2 si am stat sa imi faca updateuri pe putin 2 ore si deabea mia facut 10% din el (are cineva vre-un install mai nou)? :D Quote
dddddd Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pei pe torente nu prea gasesti iar de pe google nu poti stii cu exactitate ce iei dar oricum MS Quote
dddddd Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Stie cineva vre-un ghid for NOOBIEs ? :D as vrea sa ma documentez putin inainte de a juca (as vrea sa stiu si care e cel mai bun erou ) :) ;) :P Quote
zxzxcasqwt Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 stii ca jocul e PAY TO PLAY unde vrei sa joci pe official sau server privat ? lol Quote
raw^ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Stie cineva vre-un ghid for NOOBIEs ? :D as vrea sa ma documentez putin inainte de a juca (as vrea sa stiu si care e cel mai bun erou ) :) ;) :P gid pentru newbies? - abecedarul !acuma daca ne-ai da si nou mai multe detalii, unde vrei sa joci?pe private sau pe oficial ? Quote
andix3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Care e rostul noului server? /:) Pai cand EK ajung drama queen unde se duc ? pe noul 4x :) ...sa nu mai zic de alti jucatori care au auzit de dex si ar sari imediat cand ar auzi de new server . Quote
kBm Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sau doritori de faima online care nu pot ajunge eroi pe dex :)). Quote
andix3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sau doritori de faima online care nu pot ajunge eroi pe dex :)).Te uitai in oglinda cand ai zis asta?:lol: Quote
CryNow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ba ce placere e sa faci rb 6x, si ce naspa e sa nu iei ABSOLUT NIMIC din toti raizii, cateva drops:3x beea1x beas1x bewa1x dc boots1x bo1x ss1x maj earring1x dc robe5-6x eaa3x ewa4x 22buff booksi eu nimic. GRATZ TO ME !!! Quote
andix3 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ^ CONGRATZ . Trebuia sa ii rogi si tu pe aia sa`ti dea un eaa :lol:\/ Masina aia din midnight club 2 :wub: Quote
raw^ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 crynow,ne-am plictisit noi si te apuci tu de jucat ?:P Quote
Buugy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 7s pe Celes a fost castigat de Dusk, un clan a futut un server.@ce imi cresc pk count pe iai Quote
kBm Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 @Mesajul asta este destinat lui andix si grupului de Invidiosi si vagabonzi care se dau ei la mine ei si zic ca n-am valoare.Dasta am PW fal ca bradu de lvl 43 pe dex... ( am si B-uri deja ca sa nu interpretatzi ca sunt pielea p**i...[sunt super imbracat din cate vedeti... am in ADN haru asta de a fii erou] ) si inca cresc.PS:N-are rost sa va mai zic ca ma joc imbracat in costum gen James Bond ( de la Louis Vuitton cu cheile de la bemveu,telefonu vertu si banii pe birou ) ca va dau ceatza.PS2:ASA CA SHHHHHHHHHH ( ca toti dushmanii mei sunt ca niste mielusei... nu mai stati cu nasu sus ca va fac hrana de urs ) ! Quote
CryNow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 bugy si acum,. pe hellbound pe dex un clan a castigat dusk, si ghici ce? nici et nici creed nici restu n-au facut scor mai mare ca ei.asta e andix, am ghinion la drop, am noroc in alta parte ... macar e FUNUL ala de a face raizi, si azi ne-am autodepasit. am facut skylancer cu destro de 64-66 ai healer/recharger de 69 respectiv 62 ... a fost super fun dar si super nervi. Quote
CryNow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bah raw, dai si tu cry alea ? ca am ramas fara :D Quote
raw^ Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bah raw, dai si tu cry alea ? ca am ramas fara :Dbuttsecs for cry eS ! Quote