Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

eram curios ce a vazut Sergiu911 :)

Probabil ca filmuletele celor de la BlueHole. Dar care semana mai degraba cu niste add'on uri pentru L2 decat cu un joc nou.

Si s-a creat o teorie a conspiratiei cum ca cei de la BlueHole ar fi - in fapt - echipa care lucreaza la L3... si care mai arunca "secrete" pe youtube din cand in cand... internetul asta oricum seamana cu un OTV la scara mondiala... e ceva suspect cu L3 u` asta :))

Posted

O grafica cu adevarat futuristica :))))))).

Parca vad ca iara trece Forbidden pe aici , 4 posturi in 5 min , oops .

Aialalti mai sunt cum mai sunt... da cu asta n-ai cum... te rupe asta.(glumesc... intr-un fel omu are dreptate ca daramam topicu asta... da despre ce ar trebui sa vorbim non stop? +4 STR-5 DEX etc etc etc... topicu asta trebuie sa fie si amuzant... ori cum poate sa fie amuzant daca am vorbi despre toate lighioanele non-stop?)

Posted

Eu de asta spuneam

Am gresit eu nu ii chiar L3 dar ii jocul facut de cei care au facut L2 pana la C6

Cel mai mult imi place cum casteaza ala :X:X

E dragut jocul , asemanator cu l2 ...insa e kinda wow like :/ , de ce ? Pai acum parca vad ca e folosita tastatura si ca poti da cu arma cum vrei tu ....oricum nu iese jocul ala in 2011 .

Posted

@CryNow : e dintr-un tutorial despre cum sa faci singur jocuri... adica chiar poate fi considerat in categoria "to be released" :))

@kBm : parerea mea este ca trebuie un spam mai de calitate... oricum vremurile bune ale L2 ului s-au cam dus dracului... am intrat pe forumul Dex zilele trecute si surpriza vis-a-vis de ce am gasit... multa liniste.

Cum dracului sa joci L2 fara forumuri... nici un farmec.

Am putea vorbi despre questuri... sa le facem in ciuda alora de la WoW... cica quest-based game... si de 150 de pagini incoace vorbesc doar de raizi... tztztz

Posted

@CryNow : e dintr-un tutorial despre cum sa faci singur jocuri... adica chiar poate fi considerat in categoria "to be released" :))

@kBm : parerea mea este ca trebuie un spam mai de calitate... oricum vremurile bune ale L2 ului s-au cam dus dracului... am intrat pe forumul Dex zilele trecute si surpriza vis-a-vis de ce am gasit... multa liniste.

Cum dracului sa joci L2 fara forumuri... nici un farmec.

Am putea vorbi despre questuri... sa le facem in ciuda alora de la WoW... cica quest-based game... si de 150 de pagini incoace vorbesc doar de raizi... tztztz

ok,

pe gracia final sunt niste Q mici la inceput de la newbie guide in mare parte e sa te plimbi de la un npc la altu faci pe off 1-18 in cateva minute

si de la 18 poti lua Q de prima clasa si te face 21 :D

Posted

ok,

pe gracia final sunt niste Q mici la inceput de la newbie guide in mare parte e sa te plimbi de la un npc la altu faci pe off 1-18 in cateva minute

si de la 18 poti lua Q de prima clasa si te face 21 :D

Era un quest , care dadea 100k daca te plimbi la 3 npc ....il faceau astia pe luna in prostie :)) ....aveam si un filmulet cu 100 de oameni mergand sa faca questul ...nush daca era repetabil sau one time only , dar nu am mai vazut niciodata atatia dwarfi elfi humans si orcs la un loc :lol: ...

Posted

+5str-5con (+3-3 /+2-2) e basic pentru he.

daca ti se pare prea mult-5con, gandeste-te ca sunt he cu +5str+4dex-9con, dar +4dex e cam useless din moment ce DEX de baza al he'ului este relativ mic, si ca atare si bonusul este mic.

+5str-5con. deal with it, pwn with it.

Posted

Are cineva vesti, cam pe cand deschide dex serverul nou?

cand a zbura porcu

Posted

ce plictiseala pe dex.... n-am mai vazut asa ceva >_<

qq astept sa apara cmr:dirt2 :<

LE: best game ever! :))

http://img186.imageshack.us/i/colinpwnz.jpg/